Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ανακατασκευασμένες συσκευές θα ξεκινήσει να πουλάει η Samsung το 2017

    Σύμφωνα με αναφορές η Samsung πρόκειται να ξεκινήσει τη διάθεση ανακατασκευασμένων συσκευών, κυρίως των ακριβών της smartphones, στις αρχές του 2017.

     

    Σύμφωνα με δηλώσεις ανώνυμης πηγής στο Reuters, οι συσκευές αυτές θα είναι αυτές που επιστρέφουν οι πελάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει την υπηρεσία ετήσιας αναβάθμισης της συσκευής τους σε επιλεγμένες περιοχές όπως  η Νότια Κορέα και οι Η.Π.Α., όπου οι συσκευές αυτές θα πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.


    Αυτή η κίνηση της Samsung, ακολουθεί τα χνάρια της Apple, η οποία ήδη διαθέτει παρόμοιο κατάστημα. Τα επίσημα καταστήματα αυτά των εταιριών παρέχουν μία αίσθηση ασφάλειας στους πελάτες, ώστε να είναι ήσυχοι ότι οι συσκευή που αγοράζουν θα είναι αξιόπιστη και πλήρως λειτουργική.

     

    samsung-galaxy-note-7.jpg

     

    Σύμφωνα με το Reuters, το πρόγραμμα ανακατασκευής των συσκευών της Samsung θα φέρει κέρδη στην εταιρία κυρίως από τις αναπτυσσόμενες χώρες :

     

    "Η πώληση ανακατασκευασμένων συσκευών θα βοηθήσει εταιρίες όπως τη Samsung να αυξήσουν την παρουσία τους σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, όπου οι ναυαρχίδες των εταιριών που κοστίζουν 800 δολάρια είναι άπιαστο όνειρο για το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού".

     

    "Η πώληση μεταχειρισμένων συσκευών μπορεί να βοηθήσει τη Samsung να απωθήσει από αυτές τις αγορές τις κινέζικες ανταγωνίστριες εταιρίες, οι οποίες καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς και να απελευθερωθεί ένα κεφάλαιο το οποίο μπορεί να διατεθεί σε άλλους τομείς. Οι συσκευές αυτές συνήθως εξοπλίζονται με νέες μπαταρίες ή νέο σώμα με σκοπό να δώσουν στη συσκευή μία παράταση στο χρόνο ζωής τους".

     

     

    Έγινε επεξεργασία από acct


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.