Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H CORSAIR ανακοίνωσε τις νέες DDR4 μνήμες Vengeance LED

    Η CORSAIR, ανακοίνωσε τις νέες DDR4 μνήμες Vengeance LED. Οι μνήμες αυτές ξεχωρίζουν χάρις το φωτιζόμενο πάνω μέρος τους και τον βιομηχανικό αλουμινένιο σχεδιασμό τους.

     

    Οι Vengeance LED είναι σχεδιασμένες αν αποδίδουν το μέγιστο, όταν συνδυάζονται με τις τελευταίες μητρικές της σειράς X99 και 100 της Intel και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν και με τα τελευταία κουτιά, ψύκτρες τροφοδοτικά και άλλα περιφεριακά της εταιρίας. Είναι διαθέσιμες με παλλόμενα κόκκινα και άσπρα LED και φωτίζουν εσωτερικά το σύστημά σας, παράλληλα με τις υψηλές επιδόσεις τους αφού φτάνουν τα 4,333MHz. 

     

    unnamed.jpg


    Κάτω από την φωτεινή επιφάνειά τους κρύβεται η εικοσάχρονη εμπειρία της CORSAIR στις μνήμες. Κάθε μνήμη κατασκευάζεται με PCB 10 επιπέδων για καλύτερη μεταφορά του σήματος αλλά και επιλεγμένες μνήμες για ανώτερο επιπέδου overclocking και αξιοπιστία με τις τελευταίες μητρικές της Intel. 

     

    Οι αλουμινένιες ψύκτρες με τις οποίες είναι εφοδιασμένες οι μνήμες Vengeance LED εξασφαλίζουν τη επαρκή επαγωγή της θερμότητας για σταθερές επιδόσεις. Οι μνήμες είναι πλήρως συμβατές με το πρότυπο XMP 2.0, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εύκολα την σωστή ταχύτητα στις μνήμες τους.


     gallery_full_4.jpg


    Οι μνήμες CORSAIR Vengeance LED είναι διαθέσιμες σε κιτ των 16GB (2 x 8GB), 32GB (4 x 8GB ή 2 x 16GB) και 64GB (4 x 16GB) με συχνότητες από 2,666MHz μέχρι τα 4,333MHz. Οι μνήμες είναι ιδανικές από σταθμούς εργασίας 3D rendering  μεχρι και συστήματα gaming υψηλών επιδόσεων. Οι μνήμες με συχνότητες 2,600MHz και 2,666MHz χρειάζονται 1.2V, ενώ οι μνήμες που είναι χρονισμένες από τα 3,000MHz και πάνω χρειάζονται 1.35V. Όλες οι μνήμες καλύπτονται από την ισόβια εγγύηση της CORSAIR.

     

    gallery-full-1.jpg

     

    Οι μνήμες Vengeance LED σε ταχύτητες των 2,600MHz μέχρι και τα  3,600MHz είναι άμεσα διαθέσιμες από το παγκόσμιο δίκτυο της εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της  CORSAIR, ενώ οι πιο γρήγορες μνήμες θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.