Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά μηχανικών πληκτρολογίων LUX από την Corsair

    Η Corsair ανακοίνωσε την νέα της σειρά LUX, η οποία περιλαμβάνει τρία μοντέλα μηχανικών πληκτρολογίων τα οποία έρχονται να διαδεχθούν τα K70 RGB, K70 και K65. Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις έναντι των προηγούμενων, διατηρώντας την ίδια αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

     

    Στα νέα χαρακτηριστικά της νέας σειράς LUX έχουμε την χρήση ενός νέου lighting controller και υψηλότερης φωτεινότητας οπίσθιο φωτισμό LED, με αυξημένα επίπεδα ελέγχου αυτού και περισσότερα εφέ. Η γραμματοσειρά που έχει επιλεγεί, έχει επιλεγεί ώστε να αναδεικνύει περισσότερο το χρώμα και το φως, ενώ υπάρχει και δυνατότητα έλεγχου του χρώματος για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με το CUE (CORSAIR Utility Engine) ο κάτοχος του πληκτρολογίου μπορεί να ενεργοποιήσει πλήθος εφέ.

     

    K70_LUX_LS_01.jpg

     

    Ένα νέο χαρακτηριστικό των νέων πληκτρολογίων της σειράς LUX, είναι και το USB pass through, το οποίο επιτρέπει την σύνδεση άλλων USB συσκευών απευθείας πάνω στο πληκτρολόγιο. Επιπλέον τα νέα πληκτρολόγια της σειράς LUX διαθέτουν ενσωματωμένα volume controls, αποκλειστικά media keys, ένα αφαιρούμενο μαλακό στήριγμα καρπού, καθώς και τεχνολογία για 100% anti-ghosting.

     

    Η κατασκευή των νέων πληκτρολογίων ακολουθάει τα υψηλά στάνταρ της Corsair με το κύριο υλικό κατασκευής να είναι το αλουμίνιο, ενώ επίσης χρησιμοποιούνται και 100% Γερμανικής κατασκευής Cherry MX διακόπτες. τα πλήκτρα είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν χιλιάδες πατήματα, χωρίς να χάσουν την άριστη εμφάνισή τους.

     

     

    Συνολικά η Corsair δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι Cherry MX διακόπτες, δύο διαφορετικά μεγέθη πληκτρολογίου, το K70 που είναι ένα πλήρες πληκτρολόγιο και το K65 το οποίο δεν διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, ώστε να είναι πιο περιορισμένων διαστάσεων, καθώς και τρεις διαφορετικές επιλογές οπίσθιου φωτισμού LED.

     

    Η πλήρης σειρά είναι άμεσα διαθέσιμη από την Corsair με τις ενδεικτικές προτεινόμενες τιμές για τα K70 LUX RGB, K65 LUX RGB και K70 LUX να είναι αντίστοιχα $159.99,  $129.99 και $119.99. Θα διατίθενται και FPS and MOBA keycap sets.

     

    LUX models.jpgK70_LUX_RGB_NA_07.jpg

     

    K70_LUX_RGB_MEDIA.jpg

     

    K65-LUX-RGB-NA-05.jpg

     

    K65_LUX_RGB_NA_10.jpg

     

    K70_LUX_RED_NA_01.jpg

     

    K70_LUX_RED_NA_09.jpg

     

    K70_LUX_RED_USB.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.