Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέες εφαρμογές για Facebook, Messenger και Instagram για τα Windows 10

    Ανακοινώθηκαν σήμερα οι νέες εφαρμογές των Windows 10 για Facebook και Messenger για desktop καθώς και η εφαρμογή Instagram για  Windows 10 Μobile.

     

    Live-Tile-Magnifying-Glass.png


    Όσον αφορά την εφαρμογή του Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να κρατάνε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους και μέσω των Live Tiles. Μέσα στην εφαρμογή  υπάρχει ένας browser ο οποίος σας επιτρέπει να διαβάζετε  τις αναρτήσεις των φίλων σας  όπως και από την κανονική ιστοσελίδα του Facebook, καθώς και να χρησιμοποιείτε τις νέες "αντιδράσεις" και τα stickers στις αναρτήσεις αυτές. Θα μπορείτε επίσης να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις αλλά και να διαβάζετε ειδήσεις και τα τρέχοντα ενδιαφέροντα θέματα.

     

    Messenger-1024x576.jpg

     

    Η νέα εφαρμογή  του Messenger θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει η αντίστοιχη για κινητές συσκευές, όπως group chats, stickers, GIFs και κοινοποίηση φωτογραφιών. Θα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και τις ειδοποιήσεις στο desktop, ώστε να μην χάνετε ούτε ένα μήνυμα από τους φίλους σας, αλλά και να δέχεστε ενημερώσεις μέσω των Live Tiles.

     

     

    Facebook2-1024x640.jpgFacebook-1024x640.jpg

     

    Το Facebook και η Microsoft δήλωσαν ότι η εφαρμογή Instagram για τα  Windows 10 mobile θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες, με όλες τις  γνωστές της λειτουργίες, όπως απευθείας μηνύματα, εναλλαγή λογαριασμών και τα νέα εργαλεία αναζήτησης. Θα υποστηρίζει και video και όπως και οι άλλες εφαρμογές θα υποστηρίζει τα Live Tiles,  ώστε να ενημερώνεστε γρήγορα από την αρχική οθόνη. Και οι τρεις εφαρμογές είναι άμεσα διαθέσιμες στους χρήστες από το Windows Store.

     

    Instagram-576x1024.jpgInstagram2-576x1024.jpg

     

    Πηγή : engadget

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.