Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Πάνω από 800.000 passwords εκλάπησαν από τα forum της Epic Games

    Το επίσημο forum της Epic στο οποίο συμμετέχουν οι προγραμματιστές της Unreal Engine, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλούς γνωστούς τίτλους παιχνιδιών, όπως το επερχόμενο Paragon, έπεσε θύμα hackers, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία, διευθύνσεις e-mail και όπως φαίνεται και κωδικούς, αναφέρει η ιστοσελίδα The Hacker News

     

    Οι hackers σύμφωνα με αναφορές κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο forum της Epic Games εκμεταλλευόμενοι ένα κενό ασφαλείας σε μία παλιά έκδοση του λογισμικού vBulletin το οποίο χρησιμοποιούσε το forum της Epic Games.

     

    Paragon1.jpg

     

    Η Epic Games, αρνείται ότι ο hackers έκλεψαν και passwords. "Πιστεύουμε ότι η πρόσφατη παραβίαση των forums της  Unreal Engine και του Unreal Tournament, είχε σαν αποτέλεσμα την κλοπή στοιχείων τα οποία είχαν εισαχθεί στο forum από τους χρήστες αλλά όχι κωδικούς σε καμία μορφή κωδικοποιημένη ή μη", δήλωσε η εταιρία.

     

    Το ZDNet αναφέρει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της βάσης δεδομένων της vBulletin το οποίο περιείχε αναρτήσεις αλλά και προσωπικά μηνύματα, επίσης εκλάπη από τους εισβολείς.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.