Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέλος για τις οθόνες Thunderbolt από την Apple

    H Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματάει τη διάθεση των οθονών Thunderbolt, τις οποίες μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν οι χρήστες των MacBooks και των άλλων συσκευών Mac. Αυτή η ανακοίνωσε πυροδότησε τις ήδη υπάρχουσες φήμες για νέα μοντέλα με αναλύσεις 4K η και 5K.


    Η ανάλυση που υποστηρίζουν τα Mac σήμερα είναι 5K και οι ήδη υπάρχουσες οθόνες μπορούν να υποστηρίξουν αναλύσεις μέχρι 2560×1440, γεγονός που μειώνει κατά πολύ την ποιότητα της εικόνας.

     

    Δεν είναι ακόμα γνωστό τι είδους σύνδεση θα υποστηρίζουν οι νέες οθόνες της Apppe. Μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη σύνδεση μέσω Thunderbolt, ή ακόμα υπάρχει και η περίπτωση να έχουν ενσωματωμένη μία κάρτα γραφικών ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συστήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις τόσο μεγάλων αναλύσεων. Ακόμα μία πιθανότητα είναι να χρησιμοποιούν τη ασύρματη σύνδεση μέσω του Lightning digital AV Adapter. 

     

    overview-hero2.jpg

     

    Σταματάμε τη διάθεση των οθονών Thunderbolt. Θα είναι διαθέσιμες μέσω του Apple.com, των καταστημάτων Apple και των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών, για όσο διαρκεί το απόθεμα. Υπάρχουν στην αγορά πολλές καλές λύσεις από άλλους κατασκευαστές για τους χρήστες Mac”,  δήλωσε εκπρόσωπος της Apple στο TechCrunch.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.