Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το νέο Redmi Note 4 ανακοίνωσε η Xiaomi

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο της Note, το Redmi Note 4, για την Κινεζική αγορά. Η νέα συσκευή της Xiaomi που διαδέχεται το Note 3, έρχεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, σε σχέση με το σχετικά δυνατό hardware που διαθέτει και θα απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν μια υψηλής αισθητικής και υψηλών επιδόσεων συσκευή, χωρίς να υπερβούν τα 200 ευρώ.

     

    Το Note 4 ενσωματώνει το Helio X20 της Mediatek, με τους πυρήνες ARM Cortex A72 όμως να λειτουργούν στα 2.1GHz έναντι των 2.5GHz που είναι το στάνταρ για το εν λόγω SOC. Αυτό ίσως να επιλέχτηκε για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας ή απλά για λόγους κόστους. Το Helio X20 διαθέτει συνολικά δέκα πυρήνες, δύο υψηλών επιδόσεων ARM Cortex A72 καθώς και οκτώ ARM Cortex A53. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι η Mali T880 MP4 η οποία τρέχει στα 700MHz. Το ενσωματωμένο modem επιτρέπει ταχύτητες LTE category 6, ενώ υποστηρίζει και VoLTE.

     

    redmi-note-4_08.jpg

     

    Η οθόνη του Note 4 είναι διαστάσεως 5,5'', ανάλυσης 1080p, με καμπύλο 2.5D γυαλί, φωτεινότητα η οποία φτάνει τα 450 nits και αντίθεση 1000:1. Ενσωματώνει τεχνολογία για καλύτερη απεικόνιση υπό το φως του ήλιου, ενώ καλύπτει και το 72% του NTSC προσφέροντας καλή χρωματική παλέτα.

     

    Στον τομέα της διασύνδεσης έχουμε υποστήριξη για 802.11a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Bluetooth 4.2 και 4G LTE. Υποστηρίζονται Mi Pay και AliPay, οπότε πιθανόν έχουμε και υποστήριξη NFC.

     

    redmi-note-4_03.jpg

     

    Η Xiaomi έχει εφοδιάσει το Note 4 με δύο κάμερες, μία των 13MP πίσω με dual tone flash και μία των 5MP μπροστά. Δεν υπάρχουν όμως πληροφορίες όσον αφορά τον κατασκευαστή του αισθητήρα των καμερών.

     

    Η μπαταρία του νέου Xiaomi Note 4 έχει χωρητικότητα 4100mAh, ενώ το λειτουργικό του είναι το Android 6.0 με το MIUI 8.0 από πάνω. Διαθέτει μεταλλικό σώμα και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

     

    Το νέο Note 4 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Μία με 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο και προτεινόμενη τιμή περίπου $135 και μία με 3GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικό χώρο και προτεινόμενη τιμή περίπου $180. Το Note 4 διαθέτει και θύρα για κάρτα μνήμης microSDXC έως 128GB, αλλά αυτή μοιράζεται την ίδια θέση με μία από τις δύο SIM.

     

    Τα νέα μοντέλα ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα Κινεζικα μαγαζιά με τιμές που ξεκινάνε από τα 151 ευρώ για την έκδοση με τα 2GB/16GB και τα 195 ευρώ για την έκδοση με τα 3GB/64GB.

     

    redmi-note-4-00.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.