Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Χρησιμοποιήστε το Google Android πληκτρολόγιο με το ένα χέρι

    Στην νέα ενημερωμένη εφαρμογή πληκτρολογίου της Google υπάρχει τώρα η επιλογή για τη χρήση του με το ένα χέρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε πατώντας το πλήκτρο "," για να εμφανιστεί η αντίστοιχη επιλογή. Μόλις την ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο θα μικρύνει και θα "κολλήσει" στην αριστερή ή δεξιά πλευρά της οθόνης.

     

    google-keyboard-settings.jpg


    Η λειτουργία αυτή βρίσκετε στην έκδοση 5.0 της εφαρμογής η οποία κυκλοφορεί τώρα στο Google Play. Αν την βλέπετε ακόμα, θα γίνει διαθέσιμη άμεσα. Μπορεί να πλήκτρα να μικραίνουν αρκετά, κάνοντας έτσι περισσότερα λάθη αλλά για όσους χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους με το ένα χέρι, θα τους φανεί πολύ χρήσιμη. 

     

    Στην νέα αυτή έκδοση του πληκτρολογίου της Google υπάρχουν μερικές ακόμα βελτιώσεις όπως πιο γρήγορη πρόσβαση στα emojis και ρύθμιση του ύψους του πληκτρολογίου.

     

    Πηγή : nextpowerup

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.