Jump to content

Cguevara

Premium Members
  • Posts

    335
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Cguevara

  • Γενέθλια 26/12/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Berlin, Germany
  • Ενδιαφέροντα
    Music Producing
  • Επάγγελμα
    IT Technician, Musician

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.579 Εμφανίσεις προφίλ

Cguevara's Achievements

  1. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Του άρεζε πολύ η ζωή στην Ουκρανία και επίσης ήταν πολύ ικανοποιημένος με τον Ζελένσκι. Υπήρχε μεγάλη ελπίδα να γίνει η Ουκρανία μια ευρωπαϊκή χωρα στα επόμενα χρονια. Εγώ σκεφτόμουν να μετακομίσω Κίεβο και να φύγω από Βερολίνο πριν αρχίσει ο πόλεμος. κανεις δεν ζήτησε την "βοήθεια" τις Ρωσίας να διώξει τους "Nazi" που και καλά υπήρχουν στην Ουκρανία (εμείς τους έχουμε στην Βουλή by the way, φαντάσου να θελήσει να μας σώσει η Τουρκια). Η nazi είναι αλλου και κυκλοφορούν και με ένα σύμβολο "Z"
  2. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Το πρόβλημα μου είναι το εξής, από την στιγμή που έπεσε στο Κίεβο η πρώτη ρουκέτα, και έτυχε να ζει ο κολλητός μου εκείνη την περίοδο εκεί (είναι ζωντανός). Για μένα ότι και να μου πεις για την Αμερική η Ευρώπη η Δύση όπως θες ονομασετο, δεν με κάνει να συγχωρέσω η να νιώσω κατανόηση για την Ρωσία. Για μένα όσο είναι ο Πούτιν αρχηγός κράτους τις Ρωσία, θα την ονομάζω Terrorist State. Είχα ένα πολύ καλο γνωστό μουσικό, θα κυκλοφορούσε το πρώτο του "δινιλιο" αυτό το έτος, δυστυχώς δεν ζει άλλο. Δεν πρόλαβε να βγάλει το vinyl. Ένας παππούς έκρινε ότι δεν πρέπει να ζήσει άλλο.
  3. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Επίσης, υπάρχει μια κατηγορια Ελλήνων-Ποντιων που στο σχολειό μας φώναζαν Ρωσοπόντιους (μαζί και εμενα). Που είτε από τους γονείς τους, που τους έλεγαν ιστορίες για το ποσο καλά ήταν στην Σοβιετική Ένωση (άσχετα που έφυγαν) είτε από το επειδή γουστάρουν την "μαγκιά" του Πούτιν (πολύ από αυτούς βλέπουν ακόμα Ρωσικη τηλεόραση μέσο δορυφορικής η stream) καταλήγουν να τον υμνούνε και κράζουν την Ευρώπη(δύση) και ας μην ζούνε Ρωσσια. Ακόμα τυχαίνει και βλέπω μερικούς να ποστάρουν στα social τον Πούτιν να καβαλάει την αρκούδα και να παίρνει την Κωνσταντινούπολη.
  4. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Έχω μια απορία, υπάρχει έστω ένας από εδώ που πέρα που έχει ζήση/ταξιδέψει στην Ρωσία και στην Ουκρανία? Έχω ζήσει/ταξιδέψει και στις δυο χώρες, διαβάζω νέα/είδησης και στις δυο γλώσσες μιας και τις μιλάω. και όταν διαβάζω κάποια που γράφονται εδώ μέσα καταλαβαίνω το ποσο τρομερά τρομακτικό ειναι μηχανή προπαγάνδας που έχτισε η Ρωσία που μπορεί και φτάνει στο ακροατή εκτος Ρωσίας. Και ναι ξέρω ότι και η Αμερική/Δύση έχει την δίκια τις προπαγάνδα αλλα εγώ μιλάω συγκεκριμένα για του Ρωσικου κράτους. Επίσης θα ήθελα να δω έστω έναν από εσάς εάν the μπορούσε να ζήσει στην Ρωσία. Στην Ελλάδα με το κάθε τι που δεν αρέσει στον Ελληνάρα φλέγεται όλοι η Ομόνοια. Για πάνε κάντο αυτό στο Πούτιν, θα σε χώσει στο κελί για 10 χρονια επειδή κρατούσες ταμπλό. Κράζετε Αμερική/Δύση αλλα σας αρέσουν τα iPhone/AMD/Intel δεν σας βλεπω με κάνα Yotaphone η κάνα Sputnik CPU.
  5. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Ποτε έγιναν οι Ουκρανοί Ρώσοι? (είμαι μισος Ουκρανός). Και άμα κατά κάποιο τρόπο ίσχυε ο ισχυρισμός σου. Θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα. Όπως ξέρουμε στην Θράκη ζούνε πολύ Τούρκο-Έλληνας, θα ήταν λογικό κατά τι γνώμη σου, να μπει η Τουρκια στην Θράκη επειδή και ζούνε Τούρκο-Έλληνες?
  6. Cguevara

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Φαντάσου αντίστοιχο να γινόταν σε έναν τυχόν πόλεμο Ελλάδα Τουρκια, να είχε πάρει η Τουρκια την Θεσσαλονίκη π.χ και να πεταγόταν κάποιος και να έλεγε το ίδιο πράγμα. Δώστε την Μακεδονία, παραδώστε τα όπλα και θα σταματήσει ο πόλεμος, Θα το υποστήριζες?
  7. Yes Yes! Την ημερα που την είδα ήμουν με έναν φίλο βόλτα και πιάσαμε συζήτηση για το ποσο πλήρωσε άραγε η R* για την διαφήμιση
  8. Ακριβώς! και εγώ Βερολίνο μένω στο Kreuzberg ίσως είδα την μεγαλύτερη αφίσα για Game Release Ever
  9. Το smartphone εμενα τουλάχιστον με εξυπηρετεί σε πολλές δουλειές που θα χρειαζόμουν PC για να τις κάνω.
  10. 2442 Euro Ok deal!(Το PC μου και το Macbook μου κοστίζουν λιγότερο)
  11. Cguevara

    Δύο νέα midi tower cases από την SilverStone

    Ενδιαφέρον το Primera PM02! άμα δεν είχα πάρει το Meshify πριν 2 εβδομάδες σίγουρα θα κοιτούσα το Primera PM02 !
  12. Εν λόγο ότι έχω απογοητευτεί με τους τελευταίους Drivers τις Nvidia σκέφτομαι να πουλήσω την MSI 1080 GTX HAWK X που έχω και να πάρω την RADEON VEGA 64 (Δεν ξέρω ακόμα πια). Τι γνώμη έχετε για την VEGA? από ότι διάβασα είναι τρέχει πολύ καλύτερα σε DX12 και έχει σχεδόν ίδια FPS με 1080 GTX. Επίσης βλέπω ότι βγαίνουν πολλές Freesync οθόνες (για μελλοντικό update) ps: με την πώληση τις NVIDIA και αγορά τις AMD κερδίζω περίπου στα 100 euro ps2: CPU έχω τον Ryzen 1700x
  13. Cguevara

    Warframe

    Ασχολήθηκα αρκετό καιρό με το Warframe με 500+ ώρες στο steam το παράτησα και άρχισα Destiny 2 εν λόγο ότι πέρα από να ανεβάζεις όπλα και να ψάχνεις prime δεν έχει τιποτα άλλο το game... Το pvp του είναι χαλια έχει ένα Raid που και αυτο δεν σε δίνει τίποτα σημαντικό όταν το τελειώνεις. Οποτε Division και Destiny 2 για μένα λόγο pvp με κρατάμε.
  14. Εγώ πάντως περιμένω μέτρησης μετά τις 28 ελπίζω να βγούν και άλλες Motherboard από την Asus όπως Formula/Exteme. τότε έχω φύγει και AMD αναβάθμιση
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.