Jump to content

Myralis

Premium Members
  • Posts

    6.351
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Myralis

  • Γενέθλια 22/10/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ποδηλασία
  • Επάγγελμα
    Mobile Software Engineer

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.129 Εμφανίσεις προφίλ

Myralis's Achievements

  1. Myralis

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Γιατί οι αγρότες δεν κόβουν το ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα αντί να κόβουν την Εθνική; εκεί να δεις πίεση στην κυβέρνηση..
  2. Myralis

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Να βγει ο Μητσοτάκης με τον Μπακογιάννη, να πουν ότι η χώρα αδικήθηκε.
  3. Ρε συ, κοίτα, να ήταν στην εξουσία ο Κασσελάκης και να έλεγε ότι "Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στην τεκνοθεσία" , οκ, θα είχες όλα τα δίκια να μην τον πιστέψεις. Αλλά το είπε ένας δεξιός πρόεδρος ενός δεξιού κόμματος. Ακομα χειρότερα, έχει το επώνυμο Μητσοτάκης, μια οικογένεια που αν μη τι άλλο είναι στα πρότυπα της "αγίας παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας". Ήδη δηλαδή, παίρνει αντιδράσεις από τους βουλευτές του και τον κόσμο για τον γάμο, λες να ειναι τόσο μπετόβλακας που χωρίς κανένα λόγο ή συμφέρον, θα πάει να φέρει τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια; @Γιάννης_84 Δεν σε είπε κανένας ομοφοβικό για αυτά που απαντάς "- Είσαι ομοφοβικός. ", βαθιά συντηρητικό σε είπαν γιατί δεν δέχεσαι ότι μια χαρά μπορούν να μεγαλώσουν και παιδιά χωρίς 2 ετερόφυλους γονείς. Είτε άντρας είσαι, είτε γυναίκα, μια χαρά μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί αν στέκεις στα μυαλά σου, αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο για εμένα, όχι το να έχεις μήτρα. Μήτρα έχει και η Πισπιρίγκου μαζί με όσες άλλες αναφέροντε εδώ ή εδώ, ήταν κατάλληλες; Ομοφοβικό (και μικρόψυχο) σε λένε γιατί κυριολεκτικά φοβάσαι οι ομοφυλόφιλοι να πάρουν τα ιδια δικαιώματα με τους ετερόφυλους.
  4. Μωρέ καλά τα λες, αλλά δυστυχώς σε όλες τις συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει (εδώ, στο ράδιο κτλ) το πρόβλημα των "αρνητών" είναι κυρίως ότι "ανοίγει ο δρόμος για τεκνοθεσία" άσχετα αν ο Κούλης είπε ότι εκει δεν αλλάζει κάτι. Όπως είπα και πολλές φορές παραπάνω, αν βγάλες από την εξίσωση τα παιδιά, το μόνο που μένει είναι η μικροψυχία (για να μην το πω αλλιώς). Τέλος, από την στιγμή που σε μία συζήτηση περί νομικής κάλυψης ανθρώπων (αυτό είναι ο πολιτικός γάμος), αναφερόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο σε θρησκευτικό γάμο, θρησκεία και ακούμε τι λένε οι ιερείς, το έχουμε χάσει. Δεν έχει καμία θέση η θρησκεία σε αυτό. Από όταν ενηλικιώθηκα (2004) και άρχισα να βλέπω καλύτερα τι γίνεται γύρω μου, πάντα υπάρχουν πρόβλήματα στην χώρα, προβλήματα που αφορούν τα δικαιώματα των πολιτών του, οικονομική εξαθλίωση, αστυνομική βία, κτλ, πότε μίλησε η θρησκεία για όλα αυτά; ΠΟΤΕ! Αλλά όχι, αν φύγει το θρήσκευμα από έγγραφο του κράτους, ή κάποιος μιλάει για "γάμο" γίνεται χαμός λες και έχουν το μονοπώλιο στην λέξη.
  5. Μπορω να απαντήσω σε ότι γράφεις, δεν θα το κάνω γιατί αυτό που έκανα quote τα λέει όλα. Γιατί δεν γράφεις ξεκάθαρα "Δεν γουστάρω τους ομοφυλόφιλους και την διαφορετικότητα" και γράφεις κατεβατά και ασυναρτησίες; Μικροψυχια, καλα το ειπα.
  6. Μου αρέσει που συζητάτε για τεκνοθεσία όταν αυτό ειναι το μόνο που ο Κούλης έχει ήδη απορρίψει. Τι ναρκωτικά παίρνεις; Που κολλάει αυτό; Τίποτα δεν εξήγησες. 'Οχι, δεν πάει με το αν έχει βάση για μένα ή για σένα, πάει με το πως ειναι δομημένο ένα κράτος και το αν το κράτος θέλει να προσφέρει σε όλους τους πολίτες του. Πολίτες ειναι και οι κληρικοί. Άλλο "Αρχές" άλλο "Κοινή Λογική". Διαφορετικές έννοιες. Οι αρχές του οποιουδήποτε είναι κάτι προσωπικό και εκ των πραγμάτων δεν βασίζοντε πάνω στην λογική. Το να μου λες ότι οι "Αρχές" σου έιναι "Κοινή Λογική" είναι εσφαλμένο όπως και να το πιάσεις. Πάμε παρακάτω, το μοναδικό σου επιχείρημα μέχρι στιγμής ειναι η σύνταξη χηρείας, και σου απαντάω το εξής με δύο ιστορίες: Ελλάδα ~2000 μ.Χ., δύο ετερόφυλοι παντρευοντε, μένουν μαζί σε ένα σπίτι και ζουν την ζωούλα τους. Ο τύπος καθαρίζει 1.700.000 δραχμές (~5000 ευρώ) το μήνα, η τύπισσα δεν δουλευει -δεν χρειάζεται κιόλας-, καθαρίζει το σπίτι, μαγειρευει, βάζει και κάνα πλυντήριο. Παιδιά δεν κάνουν, δεν γουστάρουν 15 χρόνια μετά, ο τύπος πεθαίνει και η τύπισσα παίρνει σύνταξη χηρείας. Όλα καλά; Ελλάδα ~2025 μ.Χ., δύο ομοφυλόφιλοι, παντρευοντε, μένουν μαζί σε ένα σπίτι και ζουν την ζωούλα τους. Ο ένας, ας τον πούμε Γιώργο, καθαρίζει ~8000 ευρώ το μήνα, ο άλλος δεν δουλευει -δεν χρειάζεται κιόλας-, καθαρίζει το σπίτι, μαγειρευει, βάζει και κάνα πλυντήριο. Παιδιά δεν υιοθετούν, άσχετα από αν μπορούσαν ή οχι 15 χρόνια μετά, ο Γιώργο πεθαίνει, ποιος εισαι εσύ που θα πεις ότι ο άλλος δεν πρέπει να πάρει τίποτα;; Που ειναι η λογική σε αυτό; Έχεις κάτι άλλο σαν επιχείρημα; Κάτι που να επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα σου ή την καθημερινότητα του οποιουδήποτε
  7. Είναι πολύ άσχημο να βλέπω πόσο συντηρητισμός υπάρχει στην κοινωνία. Ιδέες σαν τις παραπάνω είναι που καταστρέφουν την νέα γενιά. Το παιδί αγάπη θέλει από τους γονείς του, το να λες ότι ένα παιδί που θα μεγαλώσει με 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες θα έχει πρόβλημα δεν βασίζεται σε κάποια ερευνα. Αν το κακομεταχειρίζοντε ή δεν μπορούν να του μάθουν 5 πράγματα δεν έχει να κάνει με το φύλο, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως για τι θέμα, ο γάμος ειναι το θέμα μας. Διάβασα, και το μόνο που λες είναι "Δεν γουστάρω να πάρουν συνταξη χηρείας". Αν αυτό δεν ειναι εκδήλωση μικροψυχίας δεν ξέρω τι είναι. Λες και θα τα πάρουν από την τσέπη σου! Και εγώ, σαν Άθεος, δεν γουστάρω το κράτος να πληρώνει τους κληρικούς από τους φόρους μου, δεν βγήκα να γκρινιάξω για αυτό. Αν βάλουμε κάτω τις περιπτώσεις όπου το κράτος δίνει χρήματα σε περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε, ζήτω που καήκαμε. Ποια μωρά ρε άνθρωπε; Δεν έχουμε μωρά, το είπαμε, ξέχνα τα! Ποιες "Αρχές" σε εμποδίζουν να δεχτείς τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφυλων; @LL_NEO Κοίτα, δεν το έβγαλα ντελάλη ότι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ από το δημοψήφισμα και μετά, και δεν έχω προφανώς απαίτηση να το ξέρεις, αλλά μικρή σημασία έχει. Ούτε έχει σημασία πόσο μικρή είναι μια παράταξη. Σημασία έχει ότι όταν τα μοναδικά επιχειρήματα που έχουν καταγραφεί εδώ είναι "Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, άρα γιατί να παντρευτούν και να πάρουν σύνταξη χηρείας;" ε είναι μικρόψυχο.
  8. Δεν απαντάω inline γιατί είμαι από κινητό. 1) Ναι, σιγά μην είμαι και ο διάολος, ο Βελζεβουλ ο ίδιος. Άθεος είμαι. Έφερες την θρησκεία σε ένα θέμα δικαιωμάτων του κράτους που η θρησκεία δεν έχει λόγο. 2) Quote από Wikipedia ήταν, το κράτος έχει δουλειά στο πώς αντιμετωπίζει νομικά οποιοδήποτε ζευγάρι. 3) Θέμα αρχών; Ωραία λέξη η "Αρχές", τελείως όμως άσχετες με το θέμα καθώς είναι υποκειμενικό, και απλή δημιουργία εντυπώσεων όπως είπες εσύ πριν. Που είναι τα επιχειρήματα; Η ελευθερία σου να τηρήσεις τις αρχές σου σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου. 4) Δεν ξέρω καλά την σχετική νομοθεσία, αλλά αν χρήματα παίρνεις με αυτό το σκεπτικό, τότε αν ένα παντρεμένο ζευγάρι δεν κάνει παιδιά δεν δικαιούται και σύνταξη κτλ κτλ όπως περιγράφεις; Να το πω αλλιώς, αν δεν κάνει ένα ζευγάρι παιδιά, έχει όφελος στην τσέπη του από τον γάμο ή όχι; Δηλαδή αν δεν κάνει παιδιά νομικά και οικονομικά αντιμετωπίζεται σε όλα όπως αν δεν ήταν παντρεμένο; Προσβλήθηκες αγοραρε; Δεν με ενδιαφέρει το ποσοστό ενός κόμματος για να πω τι θεωρώ σωστό και τι λάθος όπως και εσύ δεν θα ήσουν λιγότερο μικροψυχος αν η ΝΔ ήταν στα ποσοστά του 2015. Επιχείρημα θέλω.
  9. Μιλάμε για πολιτικό γάμο, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι θρησκευτικές πτυχές, ακόμα και σε αυτά που είπες σαν παραδείγματα η θρησκεία δεν έχει καμία θέση. Σκοταδισμός και παραμυθάκια αλλού. Από Wikipedia: Ο γάμος ομοφυλόφιλων μπορεί να παρέχει σε όσους έχουν δεσμευτεί σε σχέσεις μεταξύ ομοφυλόφιλων με σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες και να τους ζητήσει οικονομικές απαιτήσεις συγκρίσιμες με εκείνες που απαιτούνται από αυτούς σε γάμους ετεροφυλόφιλων και τους παρέχει επίσης νομική προστασία, όπως τα δικαιώματα κληρονομιάς και επίσκεψης στο νοσοκομείο.[3] Το νομοσχέδιο δεν φέρνει τίποτα καινούργιο στο θέμα υιοθεσίας, το θέμα μας ειναι ο γάμος. Το θέμα υιοθεσίας είναι πολλές φορές πιο περίπλοκο. @Γιάννης_84 Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα στο να επιτραπεί ο γάμος τους, πως θα επηρεαστεί η ζωή σου ή η τσέπη σου ή οι ζωές όσων αγαπάς; Αν δεν έχεις απάντηση σε αυτό, είσαι απλά ένας μικρόψυχος προνομιούχος Κυρ Παντελής.. (Αυτό το τελευταίο πάει σε όσους εναντιώνοντε)
  10. Δεν τους βγάζω τους χαρακτηρισμούς, συγνώμη. Πρέπει να ανήκεις στα άκρα ή να είσαι βαθιά συντηρητικός ώστε να εναντιώνεσαι στο δικαίωμα κάποιου άλλου να ζήσει την ζωή του με τον άνθρωπο που αγαπάει και με τα προνόμια που προκύπτουν από αυτό. Μιλάμε για τα ίδια προνόμια που έχει όλος ο κόσμος.. Εσύ που το χαρακτηρίζεις "αηδία", γιατί ακριβώς εναντιώνεσαι; Τι σε χαλάει;
  11. Ούτε έπεσα από τα σύννεφα, ούτε έκανα ότι έπεσα από τα σύννεφα. Επίσης, δεν είναι θέμα τροχιάς εξουσίας αφού και πιο πριν τα ίδια έλεγαν οι συγκεκριμένοι. Τέλος, με την ερώτηση μου θέλω να δω αν υπάρχουν και labήτες που ανήκουν σε κάποια από τις δύο κατηγορίες. ( Λέω δύο, γιατί η κατηγορία χαϊδεματος αυτιών δεν κάνει apply και γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ θα αυτόχαρακτηριστεί ακροδεξιός)
  12. Ποια σφαιρικότητα; Η "είδηση" είναι ότι οι παραπάνω πολιτευτές της ΝΔ δεν θα ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο που απλά δίνει δικαιώματα σε ομοφυλόφιλους και εγώ σχολίασα, -ρωτώντας-, τι μπορεί να τους οδήγησε σε αυτή την επιλογή δίνοντας 4 επιλογές (χωρίς να θεωρώ οτι συμβαίνει μόνο ένα από αυτά). Εσύ, αντί να απαντήσεις, δείχνεις τον Τσίπρα να ασπάζεται τον σταυρό θέλοντας να πεις υποθέτω ότι "και ο Τσίπρας παρίστανε τον χριστιανό". Όμως, δεν ρώτησα αν οι παραπάνω πολιτευτές της ΝΔ είναι χριστιανοί ή αν παριστάνουν τους χριστιανούς, δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν μελετάω κατά πόσο ο οποιοδήποτε πιστευει. Ούτε τους θεώρησα καραγκιόζηδες, θέμα αρχών, ιδεολογίας, πίστης και πολιτικής είναι. Επίσης στο συγκεκριμένο θέμα ο Τσίπρας δεν νομίζω να ειναι αρνητικός, ο Τσίπρας δεν είναι στην εξουσία, και τέλος ο Τσίπρας δεν συνεχίζει να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Υ.Γ. Γενικά, δεν δινω τον χαρακτηρισμό "καραγκιόζη" σε κανέναν πολιτικό, άλλους χαρακτηρισμούς τους προσδίδω στα πλαίσια του πως πολιτευοντε
  13. Πλέον είμαι σίγουρος ότι απλά με τρολάρεις, είναι κουραστικό ρε συ, ότι και να βάλω απαντάς κάτι σε "What about ΣΥΡΙΖΑ / <μέλος ΣΥΡΙΖΑ>"
  14. Myralis

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Γάμος ομόφυλων: Ακροδεξιό τείχος απέναντι στον Μητσοτάκη WWW.NEWS247.GR Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει σήμερα τι θα προβλέπει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όμως ήδη... Ακροδεξιοί; Βαθια συντηρητικοί; Βαθιά θρησκευόμενοι; Χαιδεϋουν αυτιά ψηφοφόρων;
  15. Myralis

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Γερμανία: Οι αγρότες στήνουν μπλόκα με τρακτέρ WWW.NAFTEMPORIKI.GR Σε αποκλεισμό κομβικών οδικών αρτηριών, χρησιμοποιώντας τρακτέρ και φορτηγά, έχουν προχωρήσει αγρότες σε όλη τη... Τεμπέληδες Γερμανοί!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.