Jump to content

uhu

Premium Members
  • Posts

    1.099
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

uhu's Achievements

  1. uhu

    Μαστορέματα ημέρας!

    Μαστορέματα νύχτας. Μιας και δεν με έπαιρνε με τπτ ο ύπνος το βράδυ. Προσθήκη εφέ κρυφού φωτισμού στο τζαμάκι του κομοδίνου στο δωματίο. To κομμάτι της λεντοταινίας είναι ~30 πόντους και το έκοψα απο λεντοταινία με led 5v rgb που εχω πίσω απ το πανί του projectora. Για τροβοδοσία χρησιμοποιήσα ενα παλιό καλώδιο usb το οποίο παίρνει κατευθείαν απ την usb της τηλεόρασης ώστε να αναβοσβήνει όταν την αναβοσβήνω απ το τηλεκοντρολ. Κοντρόλερ για τα rgb led δεν είχα οπότε κόλληση με καλάι το κόκκινο του rgb στο 5v και το ground στο blue και έχω μόνιμο μπλέ. Αυτά...
  2. Confirmed . No ψύκτρες anymore. Δεν θα έπρεπε με το που σκάσει ο συλλέκτης να νεκρώσει το multi??? Αυτή την στιγμή είναι νεκρό. Για προτείνετε τώρα άλλο. Pyrex - kenwood - moulinex ή πάλι izzy? Skroutzάρω τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω απ τα reviews του κόσμου πανάθεμά με. Δεν περνάει η ζωή χωρίς pesto με φρεσκοτριμένη παρμεζάνα.
  3. Οι παλιές τελείωσαν? Τα έχει κάνει τα χιλιομετράκια του να πω την αλήθεια. Το σκάσιμο εκεί στο commutator το είδες?
  4. Σταμάτησε και ο δικός μου τιτάνας της izzy. Ανοιγοντας εν αντιθέση με το δικό σου ήταν λίγο μαύρο και χύθηκαν απο μέσα κομμάτια σαν από γραφίτη. Ο συλλέκτης που γραφεις πάνω στις φωτογραφίες είναι σαν να εχει ανατιναχτεί σε ενα σημείο. Επίσης έπεσαν και αυτά καθώς το άνοιγα. Πρώτα το άνοιξα μετά googlαρα επισκευή multi. Ήταν τόσο μεγάλη η σύμπτωση που δεν θα μπορούσα να μην το αναστήσω. Το θέμα εννοώ.
  5. Αμα έχεις πληροφόρηση του τι θα συμβεί δεν χρειάζεται να πουλήσεις και να ξαναγοράσεις. Μπορείς να παίξεις την πτώση με μόχλευση 10x (shorting) Ο δε Musk με τον τρόπο που χειραγωγεί την αγορά (και ας εχει απειροελάχιστη ποσότητα btc) μπορεί με ενα απλό post στο twitter να ξέρει εγγυημένα προς τα που θα κατευθυνθεί το νόμισμα... Παίζει να κάνει απίστευτο άρμεγμα αυτή την στιγμή. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τον ακολουθήσουν και να πλουτίσουν απλά θα χάσουν και τα χρήματά τους και την ψυχική τους υγεία. Γι αυτό συμπεριφέρεται σαν σχιζοφρενής, την μέρα το αγαπάει την νύχτα το μισεί το bitcoin. Είναι απο πίσω του ολόκληρο επιτελείο να επιβλέπει τις μεταβολές και να μαζεύει το χρήμα του κάθε επίδοξου sunday trader. Και το παίζει και αγαθιάρης ότι δεν ξέρει πως να αγοράσει bitcoin... Ο άνθρωπος που έφτιαξε το paypal...
  6. uhu

    AMD RX 6000 Radeon RDNA2 Architecture

    Δεν ισχύουν όσα γράφονται. Αλλά δεν παραξενεύομαι κιόλας για αποιαδήποτε fake news διαδίδονται για να δημιουργήσουν είτε hype είτε για να μπερδέψουν τους αναγνώστες και αγοραστές. Σύμφωνα με τα 1α δεδομένα του nicehash καμιά φοβερή διαφορά δεν θα έχει η 6800 & 6800xt απ τις αντίστοιχες προτάσεις της πράσινης. Αλλά άντε και 50% να είχε μπές και δες πόσο είναι το difficuly σήμερα στο whattomine και έλα και πες μου αν συμφέρει να πας σήμερα να σκάψεις με οποιαδήποτε κάρτα. Roi 1,5 χρόνο αν υπολογίσεις με σημερινές τιμές χωρίς να υπολογίσεις ρεύμα και με σημερινό difficulty(αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα η κάρτα να σου βγάζει με το ίδιο ξεζούμισμα συνεχώς και λιγότερα). Κοινώς η απαξίωση του gpu mining εχει πλέον φτάσει στο ίδιο επίπεδο που είχε αρχικά απαξιωθεί το cpu mining. Και το 2017-2018 ακριβώς πάνω στο φούσκωμα μάζευες και με cpu αλλά ψίχουλα. Το ίδιο κάνουν και σήμερα οι gpu οι οποίες κοστίζουν και αναλογικά περισσότερο. Το mining είναι πλέον μόνο για τους γραφικούς... Όποιος πιστεύει πως μπορεί να βγάλει απο crypto (λόγο ανόδου και μόνο αυτού του λόγου) καλύτερα να το αγοράσει έτοιμο και να περιμένει (holder)παρά να το εξορύξει.
  7. uhu

    SSD drive Heath

    Θα τους στείλω Σύμφωνα με το software της crucial είμαι στο τελευταίο firmware.
  8. uhu

    SSD drive Heath

    Φυσικά και όχι. Κανένας ssd δεν πάει χαμένος αν υπάρχουν αρκετα laptop και desktop pc.? Και ακόμα και παλιοί δίσκοι είναι χρήσιμοι. Εγώ συνήθως τους κάνω rotation. Το main παίρνει τον πιο καινούργιο ο παλιός του main pc στο 2ο κ.ο.κ Γι αυτό και εχω ξενερώσει με την πτώση του crucial δεν τον βλέπω να κρατάει θέση για το rotation πολλές φορές... Βρήκα και άλλον To δισκο που προυπήρχε του 1000άρη crucial Με 12πλάσιες ώρες λειτουργίας και 7 φορές περισσότερα writes 88% Ακριβώς στο ίδιο pc με την ίδια ακριβώς χρήση... Ξέρω πως με τα multilevelcell trilelevelcell κτλ το mean time before failure πέφτει, αλλά τόσο πολύ... Δηλαδή οι καινούργιοι qlc πόσο θα κρατάνε μισό με ενα χρόνο???
  9. uhu

    SSD drive Heath

    Ναι ssd είναι. Για λειτουργικό βασικά γιατί άλλο. Μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα έχει πέσει το health εν συγκρίσει ειδικά με άλλους ssd που έχω. Αν συνεχίσει η πτώση με τον ίδιο ρυθμό έχει δεν έχει άλλα 3 χρόνια ζωής. Εδώ άλλοι ssd O intel που έχει γράψει ~7,5 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας και φαίνεται να μην έχει νιώσει. Αυτός εδώ πάλι της crucial δείχνει ότι να ναι απο ώρες λειτουργίας αφού δουλεύει κανά τρίχρονο 24/7 και σίγουρα δεν έχει 1388 ώρες λειτουργίας Ο 1ος ssd που πήρα ποτέ πριν απ'ο καμιά δεκαετία που εχει φάει μέσα σε ~3,5 - 4 χρόνια λειτουργίας μόνο 3% health Είναι σωστές αυτές οι μετρήσεις ή η κάθε εταιρεία κάνει ανά προσέγγιση κάποιο estimation για failure???
  10. Παρατηρώ μια σχετικά γρήγορη πτώση του health σε crucial mx500 1ΤΒ Πολύ δεν είναι για τις ώρες του??? Περίπου 180 μέρες λειτουργίας,
  11. uhu

    Win10 Σβήσιμο του autoupdate στην 1909

    Προς το παρόν περιμένω να δω αν το extra βήματα στην απενεργοποίηση του autoupdate που έκανα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Το pc δουλεύει όπως πρέπει με ήχο κρούσταλο.? Kάτι άρθρα σαν αυτό με έχουν οδηγήσει στο να αποφεύγω τα updates στο συγκεκριμένο pc. Είμαι στην 1803 και όχι στην 1903 που έγραψα παραπάνω... Οπότε εχω βάσιμες υποψίες πως οποιοδήποτε update απο δω και στο εξής θα φέρει μπελάδες. Το παιχνιδόπισο που όλα είναι ανοιχτά και παίζει με την onboard είναι στην 1903. Δεν ξέρω ποιά είναι η τελευταία version σήμερα 18/01/2020 εχω χάσει την μπάλα με τα os build και τα annual updates.
  12. uhu

    Win10 Σβήσιμο του autoupdate στην 1909

    Δεν παίζει optical στον ενισχυτη. Είναι ψιλοβίνταζτ η φάση 90s denon οπως και τα b&w ίσως και γι αυτό να μου αρέσει το αποτέλεσμα. Και δε θέλω να το χαλάσω. Δε το ρισκάρω κάν να βγει off η maudio (και αυτή παλιά). Όταν έρθει κανά dac και το εχω πάρει απόφαση όλα θα έρθουν λογικά στα ίσια τους. Αλλά τώρα που το ηχοσύστημα του σπιτιού.εξαρτάτε απ το htpc θα είμαι όσο το δυνατόν λιγότερο παρεμβατικός γίνεται.
  13. uhu

    Win10 Σβήσιμο του autoupdate στην 1909

    Εγώ περίμενα να μου πείς ότι θα σκάσεις για το Oculus.? Ναι πρέπει κάποια στιγμή να πάω σε κάτι άλλο στο θέμα sound card αλλά παίζει τόσο καλά και εχει ματσάρει τόσο ωραία σε θέμα ήχου!!! που είπα να τραβήξω την πλατφόρμα 1155 που έχει ακόμα pci θήρα όσο πάει. Περιμένω να γίνει ISA (αν θυμάσε). Αν σταματήσει κάποια στιγμή να δουλεύει τότε αναγκαστικά θα πάω σε κάτι άλλο. Κάνα τέτοιο DAC https://www.amazon.com/FiiO-E10K-Headphone-Amplifier-Titanium/dp/B074P7C9JR ή κάτι άλλο θα δούμε τι. Με ενσωματωμένο κύκλωμα μητρικής δεν νομίζω ότι θα κάνω δουλειά αν και η asrock έχει ανέβει σε κάποια μοντελάκια της. Αυτό ας πούμε το κοίταζα σε AMD μεριά. https://www.tweaktown.com/reviews/8718/asrock-fatal1ty-b450-gaming-itx-ac-motherboard-review/index9.html Αλλά ξέρεις τώρα με τον ήχο αν είσαι περίεργος δεν είναι μόνο θέμα benchmark... Θα με οδηγήσουν οι μουσικόφιλοι της παρέας. Ευχαριστώ και πάλι!
  14. uhu

    Win10 Σβήσιμο του autoupdate στην 1909

    OMG το κάνει πάλι το ηλίθιο. Από ότι βλέπω επανεργοποιεί το update service από μόνο του. Δοκιμάζωτο βήμα 2 μέσω gpedit όπως λέει ο παρακάτω οδηγός. Το 3ο βήμα μέσω edit της registry πρέπει να είναι το ίδιο με το editing του group policy γιατί μπαίνοντας βρήκα τα keys να υπάρχουν ήδη και να είναι ενεργοποιημένα. Για να δούμε πόσο ηλίθιους μας θεωρούν...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.