Jump to content

kezm

Premium Members
  • Posts

    917
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kezm

  • Γενέθλια 28/03/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αγ. Παρασκευή/Καλαμάτα
  • Ενδιαφέροντα
    Itanium addicted
  • Επάγγελμα
    SE

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kezm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φανεί ποιοι είναι παναθηναϊκοί και ποιοι βάζελοι (ή πράσινοι γαύροι). Ποιοι έχουν όραμα για την ομάδα και ποιοι είναι αναγνώστες της Πράσινης, ποιοι θα μπορούσαν να είναι ψηφοφόροι του Νικητή Πειραιά Αθηνών. Αντί να βγείτε και να καταδικάσετε την προκλητική και παραβατική συμπεριφορά του υπότροπου προέδρου σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας, μιλάτε για κλοπή και αδικία; Ο άλλος παραπονιέται που επιτέλους εφαρμόστηκαν οι νόμοι; Και την έδρα τιμώρησαν με κεκλεισμένων θυρών και τον πρόεδρο με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο. Αλλά και για τα δύο ο "εφευρέτης της αλητείας" είχε λύση! Στο μεν πρώτο έμπαζε διακριτικά και με διαπιστευτήρια 50-100 κάφρους τόσους ώστε αφενός να μην είναι εμφανές ότι υπάρχει κόσμος στο γήπεδο (έλα μωρέ υπάλληλοι του ΟΑΚΑ είναι και δημοσιογράφοι), αφετέρου τόσους που να μπορούν να μπορέσουν να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν κλίμα. Στο δε δεύτερο, εδώ και δύο χρόνια πάει από την μία πολύμηνη απαγόρευση εισόδου, στην άλλη (όντας υπόδικος πάντα), και στο άκουσμα της απόφασης κάνει δηλώσεις στις οποίες λέει πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι εκεί, αδιαφορώντας πλήρως για όλους και για όλα. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις απειλές σε διαιτητές on camera (τόσο καμένο μυαλό έχει), τα ντου σε μπασκετικούς δημοσιογράφους, τις κατηγορίες περί χοντρής φοροδιαφυγής που εμπλέκει και την ομοσπονδία και φαντάζομαι κατάλαβες ότι τέτοια άτομα απαιτούν διαφορετικό χειρισμό, κάτι που να τους πονάει πραγματικά. Και αυτά συνήθως είναι ή εξαντλητικά χρηματικά πρόστιμα (βλέπε 300.000 πρόστιμο το 2012 από την euroleague για αντίστοιχες ψευτομαγκιές) ή ποινή απευθείας στην ομάδα. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση και ζητά μηδενισμό του ΠΑΟ, είναι προφανές ότι έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει και να το πετύχει. Εσύ πως νιώθεις που έχεις για πρόεδρο ένα Τράκη; Με το χέρι στην καρδία. Ντρέπομαι που κλέψαμε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ στα χαρτιά. Ντρέπομαι που για την ποδοσφαιρική παράγκα δεν έχει πάει φυλακή κανένας. Χαίρομαι που τιμωρήθηκε ο τυπάς μήπως και ξεκαβαλήσει το καλάμι (Άκυρο, ακόμα και τώρα είναι στον άσπρο κόσμο του). Λυπάμαι που θα πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα εξαιτίας αυτού του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου, αλλά δεν είδα και κανένα από την ομάδα να μην τον υποστηρίζει στις απαράδεκτες ενέργειές του. Όσοι παναθηναϊκοί χαίρονταν με τις ψευτομαγκιές του, τώρα ας καθίσουν και να αναλογιστούν.
  2. @tragikos, Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ελληνικό μπασκετάκι είναι η πιο πουλημένη διοργάνωση στον παγκόσμιο αθλητισμό. Εσύ τώρα να ζητήσεις τον λόγο αποθέωσε τον Τράκη σου, που έκανε "μαγκιές" στο υποτιθέμενο "άδειο" λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Πραγματικά πίστευες ότι δεν θα τιμωρηθείτε; Πόσο υπεράνω του νόμου σας έχει μάθει να είσαστε ο εξαρτημένος πρόεδρός σας;
  3. @tragikos την άποψή μου για την μασονία και την αλητεία του ελληνικού μπάσκετ την έχω γράψει και τεκμηριώσει σε δεκάδες posts του topic v1. Το τελευταίο περιστατικό που δεν ξέρουν ποιος παίζει με ποιόν στα ημιτελικά του κυπέλλου, δείχνει το μέγεθος του ξεπεσμού και της κατρακύλας του αθλήματος και αυτών που εμπλέκονται σε αυτό! Όπερ μεθερμηνευόμενων, ή εφαρμόζεται ο κανονισμός του αθλήματος και τιμωρείται ο συνεχώς ατιμώρητος, ή εφαρμόζεται ο κανονισμός των μπράβων και των σκουπιδοσακούλων με τα κασέρια. Φυσικά, για άλλη μια φορά η ομοσπονδία - aka βαζελακόπουλος - εξαφανισμένη. Θα ψάχνει για τον νέο Τρινκέρι, ή να βρει χρήματα για την wild card, ή για τα συμβόλαια των παικτών, (άκυρο αυτό, δεν ξέρει που βρίσκονται στο κτήριο, γι' αυτό θα τα ανακαλύψει-συντάξει-ανακοινώσει κάποιος δημοσιογράφος του ΠΑΟ σαν ντοκουμέντα σε κάποιο μέσο), κοκ, ... Ρε παιδιά ο Χάντζος τι κάνει, τα περνά τα κοκτέιλ;
  4. Το ερώτημα σου είναι ως προς το 'πουλημένη' ή ως το 'η πιο πουλημένη'; Ο Τζαβέλας κατάφερε και πλακώθηκε με τον Μάντζιο σήμερα στην Λιβαδειά.
  5. Ελληνικό μπασκετάκι! Η πιο πουλημένη διοργάνωση στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού!
  6. Οι δύο βαθμοί που μάζεψε ο παναθηναϊκός στο europa league αποτελούν ρεκόρ ελληνικής ομάδας για την διοργάνωση;
  7. kezm

    Υπόθεση Ρωμανού. Πείτε τη γνώμη σας εδώ.

    Δεν υπάρχει ιδεολογία όταν παίρνεις όπλο, μαχαίρι ή βόμβα και την εξαπολύεις προς τρίτους. Είσαι ένας βρωμερός, ύπουλος και πορωμένος φασίστας.- Είτε είναι νεο-ναζι φασίστες, είτε είναι αναρχο-φασίστες, είτε Ισλαμο-φασίστες. Καμία ανοχή σε επικίνδυνα και διαταραγμένα μυαλά! Πραγματικά όσοι τον έχουν ως πρότυπο επανάστασης, έχουν σοβαρότατη έλλειψη προτύπων και πνευματικών ανθρώπων.
  8. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που τιμώρησε τον υπερόπτη Γαύρο. ΥΓ. Τώρα με τις βροχές, εμφανίστηκαν και οι σαλίγκαροι.
  9. εσύ σχολιάζεις το "μαύρο χέρι" και όχι την γκολάρα του Χολέβα;
  10. Συμφωνώ με αυτά που λες. Να προσθέσω και τα σκάνδαλο με τα συμβόλαια του ΠΑΟ, τα οποία δεν έδωσε ποτέ στην δημοσιότητα για να καλύψει την φοροδιαφυγή του Τράκη. εν τω μεταξύ έχεις διαβάσει τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο; Μέχρι δύο θητείες για τους προέδρους όλων των ομοσπονδιών και για την εκλογή τους δεν θα ψηφίζει μόνο μια κλειστή κλίκα των 50... Πολλά τα χτυπήματα της μοίρας για τον μούμια. Τα μμε πάντα υποστηρίζουν αυτόν που τους "ταίζει". αβαβά έγιναν τα 800κ της wild card, όπως αβαβά θα γίνουν και τα 1.5M που ζητά ως αποζημίωση (και τελικώς θα πάρει) ο Ρανιέρι ή τα 400κ που πήρε ο Χιου Ντάλας.
  11. Αναρωτιέμαι... είναι πιο επικίνδυνος αυτός ή ο Σαρρής; Και οι δύο ανέχθηκαν μαφίες και οι δύο διέλυσαν τα αθλήματα τους και οι δύο δεν παραιτούνται γιατί έχουν ακόμη να "προσφέρουν"!!!
  12. Για να καταλάβετε διαφορά ήθους! Ο Ολλανδος Ατβογκατ έχασε από την Δανία με αποτέλεσμα η ομάδα του (η Σερβία) να αποκλείστει. Δήλωσε ντροπή που δεν κατάφερε να προκριθεί και παραιτήθηκε, αρνούμενος την αποζημίωση! Από την πρώτη νύχτα που ανακοινώθηκε ο Ασχετιέρις, Ήμουν ο μόνος που τον έκραξα/κράζω (πάντα με επιχειρήματα όμως) για τις ανύπαρκτες προπονητικές του ικανότητες!!!! Κάποιοι βέβαια γέλαγαν και με έλεγαν υπερβολικό. (προσφυλής τακτική όσων δεν έχουν επιχειρήματα) Πλέον έχω τα επιχειρήματα να τον κράζω ΚΑΙ για τον άπληστο, γελίο και εμετικό χαρακτήρα του! Αν ο Έλληνας πολίτης πληρώσει έστω και ένα ευρώ στον συγκεκριμένο κλόουν, θα μιλάμε για μέγα πολιτικό σκάνδανο και θα πρέπει να πέσουν κεφάλια τόσο στην ομοσπονδία, όσο και στην κυβέρνηση. Ξεκινώντας με πρώτο του Σαρρή, γιατί πιστώνεται: Α. Το αναίτιο διαζύγιο με Σάντος Β. Την απαράδεκτη επιλογή του παντελώς άσχετου Ρανίερι Γ. Την τραγική πορεία και τις ήττες από τα καφενεία της Β. Ιρλανδίας και Φερόε! Δ. Για την 7άρα που έφαγε η ελπίδων, τα ουίσκια και τα τσιγάρα των παικτών σε ξενοδοχία, κοκ. Ε. Την απαράδεκτη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζ. Την αναζωπύρωση του χουλιγκανισμού (βλέπε θάνατο οπαδού εθνικού, επιθέσεις σε διαιτητές, κοκ) Συνεχίζουμε με την πολιτική ηγεσία: Α. Γιατί ενώ μου ζητάει να βάλω πλάτη όταν μου κόβει τον μισθό και παροχές, από την άλλη μοιράζει τα λεφτά ΜΟΥ σε απατεώνες. Β. Γιατί δεν έχει ήδη "παραιτήσει" τον Σαρρή. Γ. Γιατί δεν έχει κινηθεί ποινική δίωξη στον Σαρρή, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Δ. Γιατι "ανέχεται" την όλη κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό (μαφίες σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Μπράβοι, αναβολικά, κοκ). Συνεχίστε έτσι στην κυβερνηση και στις ομοσπονδίες, αλλά μετά μην πείτε γιατι...
  13. kezm

    Microsoft: To Xbox One πλησιάζει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις

    Θα γίνω λίγο κακο
  14. Δεν έφυγε! Τον διώξανε! Φιλότιμο... άγνωστη λέξη!
  15. Ποιος Φέντερερ! Εδω καταφέραμε και χάσαμε από νησιά Φερόε και Β. Ιρλανδία, ενώ Ρανιέρις και Σαρρής ακόμη στην θεσούλα τους. Κρέμασμα στο Σύνταγμα που λέει και ο λέει και ο Αλέφαντος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.