Jump to content

artyom

Premium Members
  • Posts

    2.284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About artyom

  • Γενέθλια 30/07/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Ηλ. Κιθάρα, R/C,Quadcopter,Dog owner.
  • Επάγγελμα
    Plumber
  • Steam
    ArtyomGR

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.763 Εμφανίσεις προφίλ

artyom's Achievements

  1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΚΥΛΟΥ SMALL WWW.PETSHUG.GR Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει γρίλιες εξαερισμού ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία στο σωστό επίπεδο. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και εύκολα στο καθάρισμα. αυτο φαντασου αλλα με εξωτερικες διαστασεις αυτες που γραφω!
  2. Χαρίζεται σπιτάκι σκύλου, 1m X 80cm X 80cm εξωτερικες διαστασεις, πλαστικο και διαιρειται στα 2.Πανω μερος και κατω.Συκιες θεσσαλονικη.Μονο απο κοντα!
  3. artyom

    Metro Exodus [15 Φεβρουαρίου 2019]

    πιθανον πρεπει να βγει κιαλλο βιβλιο για να βγει και αλλο μετρο,και ο Γκλουκοφσκι ειχε πει οτι το 2035 ηταν το last installment στη τριλογια
  4. artyom

    Η Asus επιδεικνύει την ROG Ryujin II AIO ψύκτρα με οθόνη 3.5"

    προν μηνών απο AIO Deepcool υδροψυξη,εσταξε το ρακορ πανω στη gpu.7με8 σταγονες πρεπει να ηταν οταν το pc ηταν κλειστο.Γυρναω απο 3μερο τον ανοιγω,ακουω ενα πουφ και σβηνει. Λεω κατι παιχτηκε εδω.Βλεπω απο το πλαινο τζαμακι νερακια.Την ξηλωνω και την υδροψυξη και την gpu.Τον χαλκο της AIO πήγε για scrap recycling. H gpu δουλευει κανονικα εκ τοτε μια RX 570. Δε θα ξαναβαζα υδροψυξη γτ πλεον πηρα φοβια. Συγκεκριμενα κιολας εδω η ΑΙΟ
  5. να ξερεις αυτα τα νικκον και του jumbo,αν παθει κατι,δε θα εχει ανταλλακτικα,σπαει και το φτιαχνεις μονο σου με κολλα ή καμια πατέντα. Προτείνω κατι τετοιο. 1/18 SCALE 4WD EP CAR MONSTER TRUCK RTR HOBBYLAND.GR Ready to Run with 4WD Shaft DriveUnique Gearbox Design for Low CGLight & High Impact ArmsBig Bored ShocksUnique Steering System with Front Universal Joint ShaftsReinforced Upper Plate to... 2 ειχα παρει για τα ανιψακια μου.6-7 χρονων.μεγαλες ταχυτητες με σχεση τα συμβατικα,οποτε θα πρεπει να τους το μαθεις σιγα σιγα. 30min χρόνος παιχνιδιου με τη μαμα μπαταρία και θελει κανα 3ωρο φορτισμα.απλα οτι και να παθει,τουλαχιστον το ιδιο το μαγαζι εχει ανταλλακτικα για τα παντα!
  6. artyom

    Υδραυλικά μπάνιου

    Το κατω μερος της αποχετευσης της λεκανης πρεπει να ειναι 13cm απο το τελικο,Με το παραπανω σχεδιο οπτικα μου φαινεται οτι θα βγει πιο ψηλα,οποτε δοκιμασε με ταφ και οχι ημιταφ φ100 . Οσο για το καπακι του σιφωνιου,εχουν ενα δοντι ~1,5cm το οποιο αν αυτο μας ενοχλει με τα υψομετρα,το ΄καθαριζουμε' με ενα τροχακι για να παρουμε τη διαφορα στο υψος. Μας ενδιαφερει να ειναι πιο κατω απο το τελικο.Ειτε 3mm ειτε 13mm ειτε 23mm.οχι πιο πανω.
  7. να πω πως εχω την ιδια τοστιερα τεφαλ,και εχω φαει απο τα ωραιοτερα τοστ στη ζωη μου.Θα την επαιρνα ανταλλακτικα εφοσον δεν την ηθελε κανενας αλλα ειμια θεσσαλονικη.Επισης χωραει 6 τοστ ταυτοχρονα!!!!??
  8. artyom

    Πόσα W καταναλώνει το PC σας;

    μαζι με την οθονη ειναι αυτη η μετρηση?
  9. χαριζεται οπως ειναι δε θυμαμαι τι cpu φοραει! 2*1gb ram που και που ανοιγε,μετα αλλαζα gpu για να ανοιξει κατι τετοια! θεσσαλονικη δυτικα.
  10. artyom

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Wasteland 2 DC Δεν περιμενα να φαω τετοιο σκαλωμα.Πρωτη φορα παιζω τετοιου ειδους και εχω κολλησει αρκετα ασχημα.
  11. artyom

    Αυλη συνταγογραφηση... μετ'εμποδιων

    Επειδη θελει η μανα μου και λιγο χαθηκα,καναμε λογαριασμο ολα κομπλε,τωρα πρεπει να μιλησει τηλεφωνικα με το γιατρο να της γραψει τη συνταγη και της ερχετε στο site η συνταγη? Ευχαριστω
  12. artyom

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Πολύ καλό ταινιονι!!!!
  13. artyom

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    the banker dark waters Richard jewell Και οι 3 bases on true events. Και οι 3 με δικηγορους κτλπ. Και οι 3 ωραιο cast. Kαι οι 3 πραγματικα ωραιες ταινιες!Συστηνωνται!
  14. artyom

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Πρωτομαγιά πέφτει Παρασκευή . Μια χαρά 45ημερακι έκατσε...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.