Ωραια δουλεια μπραβο κι απο μενα αλλα πρεπει να σου πω οτι στην σελιδα που εγραφες για input lag και games με καραφλιασες, εχω που εχω αφησει τοσες τριχες σε κρανη μπερεδες και jockey ηρθες κι εσυ να δωσεις το τελειωτικο χτυπημα

καταρχην τα lcd monitor που αναφερεις οτι βγαζουν 100hz το κανουν μεσω interploration, πραγμα που μονο στο gaming δεν βοηθαει
http://www.esreality.com/?a=post&id=1603211#pid1646362
Δευτερο φαουλ που θεωρησες αρχικα οτι η samsung εχει 0ms input lag, οταν κανουμε τετοιες μετρησεις το 2ο monitor ειναι ΠΑΝΤΑ crt Τελος που γραφεις οτι τα 60hz και τα 76ms σε μια οθονη ειναι αποδεκτα για gaming κρινοντας μονο απο ενα arcade rallακι που δοκιμασες, ηηηημαρτον ρε που λεει και ο γεωργιου

Να επαιζες και με vsync ενεργοποιημενο ( αλλα 24 ms lag ) εκει θα ειχα αρχισει να πεφτω και να παιρνω
Tα παιχνιδια που θελουν 100fps κολλημενα οταν παιζεις online για να μπορεις να στελνεις 100 updates το δευτερολεπτο στον server δεν τα εχεις ακουστα ? Ή καποια αλλα που τα physics τους ειναι fps based και αμα δεν εχεις εναν συγκεκριμενο αριθμο τοτε δεν μπορεις κανεις το ταδε αλμα ή πολυ απλα δεν βλεπεις το game να πηγαινει smooth ( βλεπε cod2/cod4/quake3 engine ) Δοκιμασε να παιξεις πχ Q3 στα 125fps σε συνδυασμο με 120hz refresh rate και να στελνεις ταυτοχρονα στον server 125 updates το δευτερολεπτο (cl_maxpackets 125), θα δεις πραγματικα ομαλη κινηση μαζι με βελτιστη αποκριση στον χειρισμο και στην καταγραφη των βολων σου (δεδομενου οτι δεν τα πινει ο server ) πραγματα που μπορει να τα εκτιμησει καποιος ειτε παιζει "σοβαρα" ειτε οχι πιστευω. προσωπικα με clans και 40+ gaming hours ανα 15νθημενο (οπως διαφορα steam profiles που εχει παρει το ματι μου

) εχω τουλαχιστον 3 χρονια να κανω οποτε ουτε εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια.
Συγγνωμη αλλα δεν μου φαινεται εμενα "υπερτατη gaming εμπειρια" το παιξιμο στην οθονη του review,πιο πολυ για την "απολυτη υπερτιμημενη gaming εμπειρια για casuals"

Βρες μου μια LCD που να συνδυαζει σοβαρα χρωματα και γωνιες θεασης με μηδενικο input lag ελαχιστο/καθολου motion blur ( το οποιο btw οσο πιο μεγαλο framerate εχεις τοσο πιο ευκολα το κανεις να εμφανιστει σε συνδυασμο με ενα γρηγορο fps, πχ κανοντας μερικα trickjump στο warsow οχι public play στο νουμποCOD

) 100/120hz ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ refresh rate και φυσικα 1:1 pixel mapping για να παιζω τα παλια μου games σε χαμηλοτερες αναλυσεις απο την native χωρις downscaling.
Για χαρη μια τετοιας οθονης θα πεταγα το 25κιλο μπαουλο της lg απ'το γραφειο ανετοτατα, μεχρι τοτε θα προτιμω να παιζω τα fps μου εκει γιατι it just feels better

Τεσπα το 2009 αναμενεται να δουμε καλυτερες οθονες για games (
http://hardware.gotfrag.com/portal/f...thread/382555/ ) οποτε εδω θα εισαι παλι με τα φφφφφανταστικες παρουσιασεις σου (σλουρπ

) να τις καμαρωσουμε και οι υπολοιποι