TheLab.gr Logo

Επιστροφή   TheLab.gr > TheLab.gr > Reviews > Cases Reviews

Σχολιασμός

Εργαλεία Review Τρόποι εμφάνισης
Silverstone Sugo SG04-H Review
Silverstone Sugo SG04-H Review
Δημοσιεύτηκε από GriGas - 24-11-09
Συντελεστές Review
Reviewers
GriGaS
Φωτογραφίες
Dubber, GriGaS, Alexis2044
Επιμέλεια Κειμένου
GriGaS, TheLAB.gr reviewers

Βαθμολογία
Χαρακτηριστικά
90%90%90%
4,5
Τιμή
70%70%70%
3,5
Χρηστικότητα
90%90%90%
4,5
Επιδόσεις
90%90%90%
4,5
Μέσος όρος: 85%

Εργαλεία Review
Page 1

Ένα ακόμα κουτί από την Silverstone ήρθε για review στο εργαστήρι μας. Ένα κουτί αρκετά διαφορετικό από όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε στις σελίδες μας. Δεν είναι ούτε μεγάλο, αλλά ούτε μικρό. Δεν είναι hometheater case, αλλά παίρνει m-atx μητρική. Δεν είναι desktop, αλλά κάθεται πολύ άνετα πάνω στο γραφείο μας. Δεν είναι φορητό αλλά μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Μπορεί να φιλοξενήσει τόσο μία itx μητρική, όσο και ένα high-end σύστημα με μεγάλο τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών πλήρους μήκους και αρκετές για τα δεδομένα του μεγέθους του μονάδες αποθήκευσης. Είναι το Sugo SG04-H, ένα m-atx tower με πολλές δυνατότητες.

Contents
Παλιά 24-11-09, 15:52   #1
milkou
Registered User

Το avatar του χρήστη milkou

Ωραία παρουσίαση, το στήσιμο του hardware σε ένα review σου δείχνει ποια είναι η πραγματική εργονομία κουτιού. Στις περισσότερες παρουσιάσεις (3dgameman πχ) κάτι τέτοιο απουσιάζει...

Φαντάζομαι η ποιότητα είναι κάτι που δεν σηκώνει συζήτηση στα silverstone. Το χερούλι αν και αντιαισθητικό είναι πολύ χρήσιμο και καλό θα ήταν να το βλέπουμε και σε μεγαλύτερες θήκες (στα fulltower θα έπρεπε να είναι must, έχω ATCS 840 και ξέρω πολύ καλά τι λέω)...

Ο εξαερισμός του κουτιού μου φαίνεται ανεπαρκής ή κάνω λάθος; Το sandwich CPU-ψύκτρα-PSU δεν είναι λίγο "φονικό";
Ο χρήστης milkou δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 17:52   #2
christon_gus
Registered User

Το avatar του χρήστη christon_gus

πολυ καλο review !!!!το κουτι τα σπαει !!!!φαινεται παντως η εργονομια του !!!!και παλι μπραβο για το review
Ο χρήστης christon_gus δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 19:02   #3
Ερνέστος
Registered User

Το avatar του χρήστη Ερνέστος

To review είναι πολύ καλό, καθώς αναδεικνύει... τα χάλια του SG04!!!! Πέρα από τις πινελίες διαφοροποίησης (χειρολαβές, θήκες δίσκων στον πάτο κτλ κτλ κτλ) εμένα μου φαίνεται μεγάλη πατάτα το συγκεκριμένο κουτί: δύσκολο στο στήσιμο, air-flow αλλ'αντ'άλλων, cable-managment για δυνατούς παίχτες, στενότητα χώρου και σε τελική ανάλυση... 120 ευρώπουλα!!!!

Έχω δει το SG04 με εκπληκτική υδρόψυξη μέσα (CPU/GPU/240 radiator), εντάξει αυτό είναι άλλο κόλπο. Όμως για "νορμάλ" καταστάσεις έχω υπόψη μου άλλα κουτιά που είναι υπερ-φορητά, πιο βολικά στο στήσιμο, με σωστό εξαερισμό, με ATX-PSU και στη μισή τιμή...

Καλή και χρυσή η ποιότητα κατασκευής, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Regina: Asus M4A785TD-M m-ATX, Phenom X4 955, Kingston 4GB, Sapphire HD5850, Corsair H50, Corsair HX520W, Seagate 7200.12 500GB, LG multidrive, Nox Cube - 2xEnermax Everest 92mm, Revoltek 120mm, 2xRevoltek 80mm, BeQuiet Silent Wings USC, Microsoft Sidewinder X6, Razer Diamondback Red, LG W2261VP-PF.
Ο χρήστης Ερνέστος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 19:40   #4
Jason
Shut The **** Up*

Το avatar του χρήστη Jason

Το κουτάκι δεν μαρέσει για κανένα λόγο..
Μου φαίνεται στέρεψαν από ιδέες και φτιάχνουν βλακείες.
Η παρουσίαση οι φωτογραφίες και κείμενο είναι κάτι παραπάνω από τέλειο συχαρητήρια για την προσπάθεια

Ο χρήστης Jason δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 19:43   #5
RootX
Misfortune Cookie

Το avatar του χρήστη RootX

Δεν είναι άσχημο (προσωπική γνώμη), απλά είναι τόσο στενάχωρο που θα έπρεπε να είχαν βρει μία λύση για το καλωδιομάνι πιστεύω. Είναι και λίγο τσουχτερό.

Παλιά 24-11-09, 19:52   #6
Jason
Shut The **** Up*

Το avatar του χρήστη Jason

Η silverstone δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια κουτάκια.. Όλα της πάντα ήταν πολύ όμορφα και ευρύχωρα.

Ο χρήστης Jason δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 19:56   #7
GriGas
Mythbuster

Το avatar του χρήστη GriGas

όλα τα sugo είναι εξίσου (μην πω και ακόμα περισσότερο) μικρά σε στενάχωρα.... όπως και να το κάνουμε, τόσο μικρών διαστάσεων και ευρύχωρο είναι αρκετά οξύμωρο σχήμα... να σας πω την αλήθεια θα ήθελα να το δοκίμαζα με μια itx μητρική να δω τι περιθώρια ευρυχωρίας έχει (αλλά δυστυχώς δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή)

Ο χρήστης GriGas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 20:11   #8
gkatsogr
Registered User

Το avatar του χρήστη gkatsogr

Το κουτί για κάποιον που θέλει να φτιάξει κάτι μικρό είναι τέλειο αλλά η τιμή των 120€ είναι πολύ μεγάλη!

Παλιά 24-11-09, 20:51   #9
spdrosin
Registered User

Το avatar του χρήστη spdrosin

Ακόμα μια πολύ καλή παρουσίαση. Εύγε.

CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack Mobo:Asus Commando RAM:Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2X1GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG L1900E Speakers:Logitech Z-2300
Keyboard & Mouse:Logitech Cordless Desktop Wave Gamepad:Logitech Cordless Rumblepad 2 Router:Thomson TG585v7
Ο χρήστης spdrosin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 22:57   #10
LL_NEO
Ο Μονικοπρόεδρος

Το avatar του χρήστη LL_NEO

Ωραίος ρε Γιώργαρε

35C-24-35
Κάποιο troll θα πρέπει να μου εξηγήσει που βρίσκεται υπόνοια ρατσισμού όταν λέω ότι δε θέλω άτομο που μοιράζεται την ίδια Εθνική ταυτότητα με μένα να έχει διαπράξει βασανισμό
Ο χρήστης LL_NEO δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 23:00   #11
lef
Registered User

Ρε παιδια τις διαστασεις που τις γραφει?
Ο χρήστης lef δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 11:23   #12
Yonah
Registered User

Το avatar του χρήστη Yonah

Πολύ ωραία παρουσίαση

Εμένα πάντως μου άρεσε η τοποθέτηση των δίσκων, πολύ πρακτική.
Ο χρήστης Yonah είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 11:53   #13
GriGas
Mythbuster

Το avatar του χρήστη GriGas

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lef Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια τις διαστασεις που τις γραφει?
προστέθηκε σχετικό πινακακι στην σελίδα 3....my bad!

Ο χρήστης GriGas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-09, 06:01   #14
masteripper
Registered User

Το avatar του χρήστη masteripper

Παιδια εγώ θα την πω την αμαρτία μου,όμορφο κουτάκι αλλα κατα τα άλλα μάπα το καρπούζι
Ο χρήστης masteripper δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-10, 11:02   #15
Vrok
Registered User

Το αγόρασα το κουτί επειδή δεν βρήκα κάποιο άλλο στο ίδιο μέγεθος με τόσο καλό air-flow όσο αυτό. Απλά ήθελα να πω ότι έκανα δοκιμή με το τροφοδοτικό να κοιτάει προς τα μέσα και έξω και είδα ότι ο ανεμιστήρας προς τα μέσα κάνει καλύτερη δουλειά (έριξε το stock ανεμιστηράκι του i7 860 μου 500 στροφές)
Ο χρήστης Vrok δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 06:06   #16
sumansameer
Registered User

Εν αρχή ήταν το χάος και μετά ήρθε η τηλεόραση. Ασπρόμαυρη και έγχρωμη. Και μετά ήρθε η πρώτη επανάσταση, το βίντεο το οποίο σου έδινε την δυνατότητα να γράφεις και να αποθηκεύεις τις εκπομπές ή τις ταινίες που ήθελες σε μεγάλες μαύρες κασέτες. Από τότε, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί, έχει μπεί το νερό στο αυλάκι, το βίντεο πλέον θεωρείται μουσειακό είδος και πλέον όλα είναι ψηφιακά. Το ίδιο και οικιακή διασκέδαση. Και όταν μιλάμε για ψηφιακά, εννοούμε ψηφιακά, καθαρά και προπάντων εύκολα. Αυτό ακριβώς μας προσφέρουν τα “Media Boxes” ή όπως θα τα λέγαμε στα ελληνικά Κουτιά πολυμέσων.
Πλέον δεν χρειάζεται να έχουμε αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης μιας και με ένα σκληρό δίσκο και τα μέσα διασύνδεσης με την τηλεόραση και με τον υπολογιστή μας μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Bookmarks

Tags
case, micro atx, silverstone
Εργαλεία Review
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές