TheLab.gr Logo

Επιστροφή   TheLab.gr > TheLab.gr > Reviews > Cases Reviews

Σχολιασμός

Εργαλεία Review Τρόποι εμφάνισης
SilverStone Raven 02: Η επιστροφή του Κορακιού
SilverStone Raven 02: Η επιστροφή του Κορακιού
Δημοσιεύτηκε από astrolabos - 14-12-09
Συντελεστές Review
Reviewers
Αστρολάβος
Φωτογραφίες
Dubber
Επιμέλεια Κειμένου
TheLab.gr Team

Βαθμολογία
Χαρακτηριστικά
90%90%90%
4,5
Τιμή
80%80%80%
4,0
Χρηστικότητα
90%90%90%
4,5
Επιδόσεις
90%90%90%
4,5
Μέσος όρος: 88%

Εργαλεία Review
Page 1

Silverstone Logo
Όταν κάνεις κάτι και το κάνεις καλό, κάνε το ξανά. Αυτή τη ρήση φαίνεται ότι ακολούθησε η Silverstone, και έβαλε τα δυνατά της να φέρει στην αγορά τον διάδοχο του Raven RV01. Και τα κατάφερε. Καθίστε αναπαυτικά και δείτε στις επόμενες σελίδες την παρουσίαση του νέου «κορακιού» της «Ασημένιας Πέτρας».

Για μια ακόμη φορά η Silverstone μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις αλλαγές που μας παρουσιάζει με τα νέα της προϊόντα της. Όπως είχαμε δει και με το Raven η Silverstone έφερε τα πάνω κάτω. Το Raven 2 έρχεται για να επεκτείνει τη Raven Series με ένα ATX κουτί, δηλαδή πιο μικρό από το "αδερφάκι" του. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τα … γύρισε κατά 90ο. Έτσι και στο Raven 2 η θέση της μητρικής δεν είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Σύμφωνα με το σκεπτικό της Silverstone, αυτό θα βοηθήσει στην πιο εύκολη έξοδο του θερμό αέρα, που δημιουργείται κατά την λειτουργία του υπολογιστή, από τις γρίλιες που βρίσκονται στο άνω μέρος του κουτιού, αντί τις πίσω όπως συνηθίζεται στα κοινά κουτιά και έτσι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην ψύξη του στεγαζόμενου συστήματος, το λεγόμενο "Stack Effect".

Contents
Παλιά 14-12-09, 22:24   #1
spdrosin
Registered User

Το avatar του χρήστη spdrosin

Thanx για την παρουσίαση. Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο.

CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack Mobo:Asus Commando RAM:Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2X1GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG L1900E Speakers:Logitech Z-2300
Keyboard & Mouse:Logitech Cordless Desktop Wave Gamepad:Logitech Cordless Rumblepad 2 Router:Thomson TG585v7
Ο χρήστης spdrosin δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-12-09, 06:55   #2
Jason
Shut The **** Up*

Το avatar του χρήστη Jason

Πολύ ωραίο το review άστρο όπως και οι photos..
Αυτό το κουτί δεν μαρέσε ποτε ούτε το raven .
Είναι έτσι πως φτιαγμένο για να μπαίνει μια μητρική μονο και τίποτα άλλο ούτε διπλα ούτε κάτω ούτε πουθενά..

Ο χρήστης Jason δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-12-09, 10:10   #3
Samael
Unregistered User

Το avatar του χρήστη Samael

Well done αν κ περιμενα λιγο ποιο αναλυτικη παρουσιαση
Ερωτηματα:
1. Παιρνει ψυγειο οπως το RV01 στο πισω μερος?
2. Χωραει 3πλο μεσα αν φυγουν οι ανεμιστηρες στον πατο?
3. Μονο 3 θεσεις για HDD εχει?

Τωρα που το σκεφτομαι, Bat επρεπε να λεγετε κ οχι Raven

"Is [God] willing to prevent evil, but not able? then is he impotent. Is he able, but not willing? then is he malevolent. Is he both able and willing? whence then is evil?"
- David Hume - after Epicurus 341BC-270BC
Ο χρήστης Samael είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-12-09, 10:34   #4
junior-21-
Kat's biggest fan...

Το avatar του χρήστη junior-21-

Ωραία παρουσίαση Astro!

Παλιά 15-12-09, 11:14   #5
dpolal
Registered User

Το avatar του χρήστη dpolal

Ωραία παρουσίαση και ενδιαφέρουσα άποψη/ιδέα για την τοποθέτηση της μητρικής.

Έχουμε καμμιά ιδέα πού κινείται τιμολογιακά, μιας και η Silverstone μας έχει συνηθίσει σε premioum τιμές στα προϊόντα της.

Είμαι παντρεμένος...
Ο χρήστης dpolal δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-12-09, 21:09   #6
Athanasios2104
Keep walking...

Το avatar του χρήστη Athanasios2104

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο dpolal Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχουμε καμμιά ιδέα πού κινείται τιμολογιακά, μιας και η Silverstone μας έχει συνηθίσει σε premioum τιμές στα προϊόντα της.
Νομίζω 149e μου είπανε στο ΠΛΑΙΣΙΟ (όπου το είδα και από κοντά).

Δεν θα πω πολλά, μόνο ότι το συγκεκριμένο κουτάκι σκοπεύω να το χτυπήσω μετά την εξεταστική, ως αντικατάσταση του "γερόλυκού" μου TT Tsunami. Σε σχέση με το RV01, είναι πιο εργονομικό, ειδικά αν θες να στήσεις custom wc setup με εξωτερικό ψυγείο. Το ότι δεν υπάρχει πορτάκι είναι +1 για μένα (νομίζω θα ήταν το πρώτο που θα χαλούσε). Και θα προτιμούσα να είχανε το τζάμι στο δεξί panel, άλλα αυτό είναι λεπτομέρεια.

Το μόνο πραγματικό μείον αποτελούν οι max 3 σκληροί (αν και προσωπικά με έναν σκληρό δουλεύω χρόνια τώρα).

Όσον αφορά το review, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την άποψη ότι είναι αρκετά ελλιπές (γρήγορα/πρόχειρα γραμμένο), αφού παραλήφθηκαν σημαντικές πληροφορίες όπως η ποιότητα κατασκευής, οι υποδοχές για watercooling στον πάτο, οι περισσότερες γρίλιες εξαερισμού στην οροφή (σε σχέση με το rv01) και άλλα. Η βαθμολογία επίσης το αδικεί, αφού το εν λόγω κουτί παίρνει χαλαρά >90% (και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό, just googlit).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Athanasios2104 : 20-12-09 στις 09:58.
Ο χρήστης Athanasios2104 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-10, 16:54   #7
Athanasios2104
Keep walking...

Το avatar του χρήστη Athanasios2104

Παίδες, το κουτί απλώς δίνει ρέστα. Το έχω στήσει (προς το παρόν αερόψυκτο) εδώ και λίγες μέρες, και απλώς είναι να το χαζεύειες. Όσο για εργονομία κτλ, τα λόγια είναι περιττά. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φώτος

Σχολιασμός

Bookmarks
Εργαλεία Review
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές