Μετάβαση σε περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

ISO to USB


  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
31 απαντήσεις στο θέμα

#1 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:44:22

Καλησπερα . Πως θα περασω το iso σε usb stick ωστε να κανω install λειτουργικο ? γτ το iso που κατεβασα ειναι 4,7GB και δν καταφερα να το γραψω με καποιο προγραμμα . Επισης δν λειτουργει κανενα virtual με το λειτουργικο που θελω.

#2 Rusty_Tool

Rusty_Tool

    Registered User

  • 576 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 05-07-12

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:46:42

κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει.

#3 spc

spc

    Senior Member

  • 7.445 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-06-04

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:48:06

Οταν το χα χρειαστει με τα 7αρια προ καιρου, το χα κανει μεσω οδηγιων απο την επισημη σελιδα της MS (μεσω CMD).

#4 spc

spc

    Senior Member

  • 7.445 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-06-04

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:49:07

κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει.

Δεν ειναι τοσο απλο (οχι παντα τουλαχιστον - ειδικα για καθαρη εγκατασταση λειτουργικου), θελει να ειναι bootable το μεσο.

#5 Jumex

Jumex

    invalid user

  • 692 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 11-11-03

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:50:00

Microsoft Store Online

#6 Wizard!

Wizard!

    Living my 4th life...

  • 17.555 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-09-03
  • Περιοχή: 31°22'12''N, 24°13'49''W

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:51:18

κάνε mount το ισο κ μετέφερε όλα τα αρχεία στο φλασάκι αφού το έχεις φορμάρει.

Έτσι δε θα γίνει bootable το USB.

Οταν το χα χρειαστει με τα 7αρια προ καιρου, το χα κανει μεσω οδηγιων απο την επισημη σελιδα της MS (μεσω CMD).

Ή έτσι, ή με το nLite

#7 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 14:56:57

οτι προγραμμα εχω κατεβασει για να κανω mount μου λεει πως τα αρχεια ειναι unsupported. και εχω κατεβασει 4 διαφορετικα torrents με το λειτουργικο . ξερω να κανω bootable το usb btw.

#8 gdp77

gdp77

    Registered User

  • 3.300 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-06-04

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 15:02:49

Δοκίμασε και το yumi. Εγώ το χρησιμοποιώ για ένα multi-boot usb (linux, rescue κτλ). Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει με win iso. Είναι πολύ απλό στη χρήση.

#9 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 15:07:08

Πλεον μετα απο τοσες φορες ειμαι σιγουρος πως δν κανω κατι λαθος. Mac ειναι και θελω να τα περασω σε pc δν ειναι windows και linux. Και μην ξεφευγουμε ! Δεν ξερω γτ δν αναγνωριζει κανενα iso , κανενα προγραμμα -_-

#10 valasis

valasis

    Registered User

  • 74 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 09-03-06

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 15:08:25

Microsoft Store Online


+1 ;)

#11 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 15:10:36

Oλα μου λενε select a valid iso ! Θα με τρελανουν ! παλευω τρεις μερες να γλυτωσω να μην αγορασω mac pro

#12 GeorgeVasil

GeorgeVasil

    Registered User

  • 7.150 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 23-08-04
  • Περιοχή: Βόλος

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 17:58:55

Oλα μου λενε select a valid iso ! Θα με τρελανουν ! παλευω τρεις μερες να γλυτωσω να μην αγορασω mac pro


How to Setup XP/2003/Vista/Seven from Multi-Bootable USB..

#13 Wizard!

Wizard!

    Living my 4th life...

  • 17.555 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-09-03
  • Περιοχή: 31°22'12''N, 24°13'49''W

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:04:29

Sorry, αλλά μας τα λες λίγα λίγα...

Τι εννοείς "Mac ειναι και θελω να τα περασω σε pc δν ειναι windows και linux" ;

Πάμε από την αρχή... Τι θέλεις να κάνεις...; Όχι να γράψεις το iso, τι θέλεις να κάνεις γενικότερα;

#14 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:09:38

εχω κατεβασει 2-3 διαφορετικα ΟS X lion mountain και θελω να τα κανω install σε pc . κανενα απο αυτα τα iso δεν καιγονται ή γινονται edit-mount με κανενα προγραμμα απο οσα κατεβασα ... επισης το iso ειναι 4.7GB ...δν μπορω να το καψω.. ευχαριστω για την βοηθεια

#15 SirDiman

SirDiman

    Κβαντική Διεμπλοκή

  • 12.504 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 21-02-07
  • Περιοχή: 127.0.0.1

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:10:04

Υπαρχει και το γνωστο UNetbootin - Homepage and Downloads

#16 Wizard!

Wizard!

    Living my 4th life...

  • 17.555 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-09-03
  • Περιοχή: 31°22'12''N, 24°13'49''W

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:13:24

εχω κατεβασει 2-3 διαφορετικα ΟS X lion mountain και θελω να τα κανω install σε pc . κανενα απο αυτα τα iso δεν καιγονται ή γινονται edit-mount με κανενα προγραμμα απο οσα κατεβασα ... επισης το iso ειναι 4.7GB ...δν μπορω να το καψω.. ευχαριστω για την βοηθεια

Καλό διάβασμα: http://www.thelab.gr...read-98443.html

#17 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:16:18

ευχαριστω! σου αναβω λαμπαδα αν μπουνε ! εκανα βλακεια που τα χριστουγεννα που περασαν πηρα desktop με 2k και οχι mac pro

#18 SirDiman

SirDiman

    Κβαντική Διεμπλοκή

  • 12.504 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 21-02-07
  • Περιοχή: 127.0.0.1

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:34:35

Τι το θες το osx

#19 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:34:39

ωραια λεει να βαλουμε το cd με το περασμενο λειτουργικο ... ! πως θα το γραψω αφου ειναι 4.8GB?

#20 solen7

solen7

    Registered User

  • 96 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 30-11-11

Δημοσιεύθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 18:36:00

αν το γραψω η το περασω καπου μετα το κανω το install το χα ξανακανει πριν 3-4 χρονια..