Jump to content



Ηχεία για λάπτοπ


civilso

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω ηχεία για το δωμάτιό μου για σύνδεση με λάπτοπ.Ενδιαφέρομαι κυρίως για μουσική και ταινίες, και θα ήθελα να κρατήσω το κόστος όσο γίνεται πιο χαμηλά.Υπάρχει λόγος να πάω σε 5.1??Θα αποδώσουν τις δυνατότητές τους σε λάπτοπ??Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος...ευχαριστώ..!!!!

Link to comment
Share on other sites

Για να πάρεις ένα καλό σύστημα 5,1 πρέπει να δώσεις πάνω από 100€ και με την προϋπόθεση να έχεις χώρο να στήσεις σωστά. Σε 2,1 θα σου πρότεινα αυτά αλλά αν δεν μπορείς να πας λόγο κόστους τότε πήγαινε σε αυτά

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πήγαινα στα πρώτα. Αν θες και πάνω από 100αρι € έχω να σου προτείνω ηχεία. Όχι, με ηχεία της τάξης 50-100€ δεν αξίζει να πάρεις κάρτα ήχου γιατί δεν θα δεις κάποια διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Αχα...κατάλαβα.Δώσε μου κανα 2 εναλακτικές αν και δν πιστεύω ότι θ ανέβω πιο πάνω..κ επίσης σε ποιο σημείο θα χρειαστώ κάρτα..!!

Κ επίσης γιατί να μην πάω σε κάτι τέτοιο ας πούμε..π έχει μικρή διαφορά σε κόστος..?? Logitech Ηχεία Z506 (5.1) - Ηχεία - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις χώρο για να τα τοποθετήσεις σωστά τότε είναι μια χαρά. Για τσέκρε και αυτά ή αυτά

Κάρτα ήχου θα χρειαστείς αν τα ηχεία κοστίζουν τετραψήφιο νούμερο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.