Jump to content



Η δομή του νέου φόρουμ "Gaming"


acct

PC Gaming  

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Το συζητήσαμε μεταξύ μας, αλλά ήρθε η ώρα να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη. Πώς νομίζετε ότι είναι πιο εύχρηστο το μέρος του φόρουμ που είναι αφιερωμένο στο Gaming;

 

Ψηφίστε και μοιραστείτε μαζί μας την προτίμησή σας! :thumbsup:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν και μου αρέσει η οργάνωση δεν θεωρώ ότι είναι εύκολη στο θέμα του gaming.

 

  1. Θεωρώ ότι όποιος φτιάχνει θέματα δεν θα μπαίνει στη διαδικασία να το βάλει και στη σωστή κατηγορία.
  2. Πολλά παιχνίδια είναι multiplatform, σε ποια κατηγορία θα μπαίνουν τα θέματα τους;
  3. Όταν θέλω να δω τι παίζει από παιχνίδια, θα πρέπει να μπω ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία

Οπότε ψήφισα την επιλογή "Δε θέλω καν χωριστές ενότητες ανά πλατφόρμα! PC και κονσόλες, όλα μαζί.". Δέχομαι όμως την κατηγορία Steam και άλλες κοινότητες, γιατί ένα topic για όλα τα "θέματα" του steam μπορεί να γίνει χαοτικό.

Έγινε επεξεργασία από tragikos
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nομιζω οτι πιο ευχρηστο και πιο αμεσο θα ειναι οπως ηταν πριν τα pc games με τα ιδια sticky(Ας προστεθει και το θεμα origin στα sticky), και οι ισως χωριστα οι κονσολες.

Αυτο που ψηφισα τωρα ηταν "Χωρίς θεματικές ενότητες" καθως αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οι κατηγοριοποιηση στα games για τους λογους που ανεφερε και ο @tragikos

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Πολλά παιχνίδια είναι multiplatform, σε ποια κατηγορία θα μπαίνουν τα θέματα τους;

 

 

Προσωπικά είμαι διατεθιμένος να υποστώ μια μικρή ταλαιπωρία ψάχνοντας χωριστά τον ίδιο τίτλο για μια κονσόλα και για το PC, γιατί οι πλατφόρμες έχουν ουσιώδεις διαφορές, που περιορίζουν κάπως την κοινή θεματολογία. Ίσως όμως να υπεισέρχεται στην επιλογή μου το γεγονός ότι δε με ενδιαφέρουν πολύ οι κονσόλες... :hehe:

 

Εγώ έχω επιλέξει απλά να αφαιρέσουμε τις θεματικές ενότητες, κρατώντας προφανώς χωριστά το PC Gaming, αλλά περιμένω εναγωνίως και διαφορετικές απόψεις!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ σωστή την κατηγοριοποίηση σε PC-Console gaming καθώς και την ξεχωριστή κατηγορία με τις πλατφόρμες (Steam, Origin, κλπ).

Παρατηρώντας όμως τις υποενότητες του PC-gaming βλέπω 3114 θέματα στην πρώτη και μονοψήφιο αριθμό στις άλλες δύο... Έχει άραγε νόημα κάτι τέτοιο; Θεωρώ ότι κάποιος μπορεί απλά με ένα search να βρει ότι πληροφορίες χρειάζεται ή να ανοίξει καινούριο θέμα για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε χωρίς θεματικές ενότητες και από εμένα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.