Jump to content



Η δομή του νέου φόρουμ "Gaming"


acct

PC Gaming  

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

περισσότερη πληροφορία = καλύτερη δομή, αλλιώς τα βάζουμε όλα χύμα στο ίδιο section.

 

σχετικά με την δομή : όπως ακριβώς και στο gamespot που τα χωρίζει σε PC, Xbox, PS μπλα μπλα μπλα

 

στα παιχνίδια highlight με κάποιο στάνταρ χρώμα πριν τον τίτλο του game, π.χ. (First Person Shooter) DOOM III

Link to comment
Share on other sites

Δε θα ταιριάξει ή στο Sport ή στο Simulation; 

 

Μπορούμε βέβαια να βάλουμε όλους τους συνδυασμούς ετικετών ανά δύο, οπότε θα χρειάζεται 2.5 σελίδες dropdown :D

 

Πιο σοβαρά τώρα... δε γίνεται να κάνουμε από μια ψηφοφορία για όποια ετικέτα νομίζετε ότι χρειάζεται, αλλά συνεχίστε να λέτε τη γνώμη σας και θα φανεί και στην πορεία -αν δυσκολευόμαστε να εντάξουμε παιχνίδια αποτελεσματικά.

 

Πού ξέρεις, μπορεί να προκύψει δεύτερη ερώτηση στην ψηφοφορία, με τις δημοφιλέστερες επιλογές... :T:

Link to comment
Share on other sites

επειδη μου παραθετεις ενα σκετο λινκ χωρις την αποψη σου , να σου απαντησω και εγω με το ιδιο λινκ ;
γινεται δουλεια ετσι ;
οχι..
για αυτο λοιπον στο λινκ που παρεθεσες , αν δεις πιο πανω το realtime strategy ειναι υποκατηγορια των strategy..
παρολα αυτα υπαρχει σαν επιλογη στο φορουμ.
για το racing με το σπορτ που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους , ειναι δυσκολο ; αλλο το FIFA / PES αλλο το Need for speed..σωστα ; δεν ειανι παραλογο.
anyway , καντε οτι νομιζετε.

Link to comment
Share on other sites

Ψυχραιμία... ;)

 

Όλοι έχουμε μια γνώμη για τις κατηγορίες που βολεύουν. Πχ κι εγώ αισθάνομαι ότι θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό το Strategy (Real Time) και Strategy (Turn Based), αντί της τωρινής γραφής, αλλά γι αυτό το συζητάμε. Στο θέμα Sport vs Racing, αισθάνομαι ότι εφόσον ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι μια μορφή "Sport" είμαστε καλυμμένοι. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι διαφωνείτε δεν έχετε δικαίωμα να εκφράσετε τη διαφωνία σας.

 

Το πρώτο βήμα προς κάτι που προτιμάμε σχεδόν όλοι το κάναμε με την κατάργηση της κατηγοριοποίησης. Πάμε σταδιακά στο επόμενο. Όσοι εντοπίζετε ετικέτες των οποίων η έλλειψη κάνει τη ζωή σας αφόρητη, γράψτε τις, για να ακούσετε και μερικές γνώμες ακόμη.

 

Προφανώς στο τέλος δεν πρόκειται να είμαστε όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά ο στόχος είναι το φόρουμ να είναι όσο γίνεται λειτουργικότερο για όσο γίνεται περισσότερους. Bring it. :T:

Link to comment
Share on other sites

Γιατί η ετικέτα είναι Real-Time/Strategy; Θεωρείται ως μίξη των Real-Time και Strategy; Γιατί αν είναι έτσι δε νομίζω πως βγάζει νόημα. Όλο μαζί είναι Real-Time Strategy. Υποκατηγορία του Strategy genre.

 

Επίσης όλα τα Total War είναι Real-Time/Turn Based Strategy.

Link to comment
Share on other sites

@GoMaR, πολύ ευέξαπτος είσαι :)

Ρώτησες τι σχέση έχει το racing με τα sports και σου παρέθεσα να δεις ότι το racing θεωρείται υποκατηγορία των sports. Αν βάλουμε μία κατηγορία με 2 prefixes "Sports/Racing" θα σου ταιριάζει καλύτερα;

 

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν μας μπερδεύει στα prefixes ότι πρώτα είναι πχ το Real-Time και μετά το Strategy, ότι δηλαδή το Real-Time είναι η γενική κατηγορία και το Strategy η υποκατηγορία. 

 

Ίσως αν το είχαμε Strategy/Real-Time να μην μπέρδευε τόσο.

 

Δυστυχώς πρέπει να περιοριστούμε στα 2 prefixes και όχι όλους τους συνδυασμούς γιατί αλλιώς η επιλογές στο drop down θα ήταν πάρα πολλές. @vic, γνωρίζω ότι είναι RT/TB Strategy, αλλά αυτό θα σήμαινε 3 prefixes, οπότε μένουμε σε αυτό που τα χαρακτηρίζει περισσότερο. Αν είναι να μας ενοχλεί, ας το αφήσουμε μόνο Strategy.

Link to comment
Share on other sites

Για τα Total War θα ήταν σωστότερο το σκέτο Strategy. Γενικά νομίζω θα έπρεπε να ήταν RTS και Turn-Based Strategy, μία κατηγορία το καθένα. π.χ. Action/Turn-Based Strategy. Δε θα το έβαζα με / ανάμεσα, είτε ως Real-Time/Strategy είτε ως Strategy/Real-Time, διότι δίνει την εντύπωση ότι το Real-Time είναι κατηγορία από μόνο του, ενώ πρακτικά χρησιμοποιείται μόνο για τη διαφοροποίηση στα strategy παιχνίδια.

Έγινε επεξεργασία από vic
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.