Jump to content



Πρόβλημα με Dell Xps L702X.


Recommended Posts

Υστερα απο μια πτώση του λάπτοπ έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά θέματα. Το πρώτο και το πιο ευκολο μάλιστα είναι η αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης. Το λάπτοπ λύθηκε, βρέθηκε ο κωδικός της κατασκευάστριας εταιρείας και μέσω ebay θα παραγγελθεί το ίδιο ακριβώς μοντέλο σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές που άκουσα εγχώρια.

Το άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι οτι έχουν σπάσει στον αριστερό μεντεσέ τα 2 απο τα 3 στηρίγματα που συγκρατούνται οι βίδες και ουσιαστικά συγκρατείται απο μια βίδα. Ναι μεν ανοίγει και κλείνει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τις 90 μοίρες αλλά αν θές να ανοίξεις την οθόνη σε πιο επικλινή θέση, τότε το μπροστινό bezel της οθόνης στο αριστερό σημείο ξεκουμπώνει.

Μιας και είναι και λίγο παλιό το λάπτοπ το καλύτερο θα ήταν να έβρισκα ενα πλαστικό κάλυμμα οθόνης μεταχειρισμένο. Εψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα τον κωδικό του δικού μου λάπτοπ. 

 

Για παράδειγμα αυτό το πλαστικό κάλυμμα   http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-DELL-XPS-17-L701X-L702X-17-3-ALUMINUM-LID-COVER-HINGES-YP7KG-0YP7KG-/191421458447?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item2c919ba80f  έχει κωδικό PN YP7KG 0YP7KG και το δικό μου 01VOWH.

 

 

Αν προμηθευτώ σκέτο μόνο το πλαστικό κάλυμμα και περάσω την κάμερα απο το δικό μου και την wifi antenna μαζί με τα καλώδια τους θα υπάρχει πρόβλημα? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.