Jump to content


Γράμματα (sticker) για keyboard


Recommended Posts

Καλησπέρα, είχα αγοράσει ένα keyboard 3000 από πορτογαλία,με διαφορετικό layout, επειδή δεν το έβρισκα εδώ. Εμένα δεν με ενοχλεί αλλά επειδή άρχισαν να το χρησιμοποιούν και άλλα άτομα άρχισε η γκρίνια.

 

Επομένως επειδή με έχει βολέψει σαν πληκτρολόγιο σκέφτομαι να αγοράσω sticker και να τα κολλήσω από πάνω. Συμφέρει; Αντέχουν στο χρόνο; Έψαξα λίγο στο ebay και βρήκα αυτά που είναι και Non-transparent για να μην φαίνονται τα από κάτω. Να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

είχα χρησιμοποιήσει πριν πολύ καιρό για το trigger που είχα. Πήρα διάφανα βέβαια μιας και είχε φωτισμό το keyboard και δεν ήθελα να χαθεί.

 

Δε ξεκολλάνε εύκολα πάντως με τη χρήση. Ακόμα εκεί είναι κολλημένα απλά έχεις ένα θεματάκι τριγύρω στο αυτοκόλλητο όπου με τη χρήση μαζεύει μπίχλα.

Κάποια στιγμή θα τα βγάλω και θα περάσω νέα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τέτοια είχα πάρει

http://www.ebay.co.uk/itm/GREEK-TRANSPARENT-KEYBOARD-STICKER-WHITE-LETTERS-/110580629596?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item19bf1e805c

 

Κάνε ένα search στο ebay και θα βρεις αρκετούς συνδυασμούς

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.