Jump to content



Otg στικακι


Recommended Posts

Σκεφτομαι να παρω αυτο στικακι αυτο γιατι ειναι καλη τιμη του αν ειναι αθηλεια.Εσεις πως το βλεπετε το καταστημα? και σε 32gb ή 64gb οtg υπαρχει καποιο πιο εξιδικευμενο site ή καπου αλλου για πιο φθηνα?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Να ξέρεις πάντως ότι τα Android με kitkat και πάνω δεν βλέπουν NTFS χωρίς root (τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει), οπότε για να το διαβάζει το Android κινητό σου αν θέλεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το έχεις είτε exFAT είτε FAT32. Τα windows δε σε αφήνουν να δημιουργήσεις partition πάνω από 32GB σε FAT32, οπότε με το 64άρι δεν θα μπορείς να το φορμάρεις σε FAT32. Μένει λοιπόν μόνο το exFAT, το οποίο όμως δεν διαβάζεται πχ σε διάφορες τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές.

 

Αν λοιπόν σου αρκούν τα 32GB πάρε αυτό, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα μπορείς σε FAT32 να βάλεις αρχεία πάνω από 4GB, το οποίο μπορεί επίσης να σε χαλάει...

 

Μπέρδεμα το ξέρω, αλλά την έχω πατήσει.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Φιλέ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. εγώ μόνο ήξερα ότι σε ntfs ίσως να μην το βλέπουν κάποιες συσκευές. Εγώ πάντως στο one plus one και με το cyanogen βασισμένο στο kitkat μια χαρά βλέπει και fat32 και ntfs στα 4gb.Επισης λέω μήπως γινετε να το κάνω fat 32 σε κάποιο προγράμματα ή π.χ. linux? Αλλά μετα θα το βλέπουν τα windows.

Τι καλά θα ηταν μια μορφή να υπήρχε και χωρίς περιορισμούς ,όχι τώρα να μην μπορείς να βάλεις κάτι που είναι πανω απο 4gb σε φλακακι fat 32

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ειδα αυτο λεω να το παρω στα 18 ευρω αλλα τι παιζει με το αμαζον και μαλλον αυτο δεν ειναι της αμερικης?Απο ποιο αμαζον(μαλλον ευρωπης) μπορω να αγορασω και τι μεταφορικα παιζουν?

Link to comment
Share on other sites

Με τα παραπάνω στικάκια δεσμεύεσαι ενώ μπορείς να πάρεις ένα ανταπτοράκι από micro USB σε microSD ή από micro USB σε USB και να βάζεις πάνω οτι θες.

 

αν δεις λίγο καλύτερα την φωτογραφία, εκτός απο την micro USB έχουν και κανονική...

Link to comment
Share on other sites

Δεσμεύεσαι στο οτι δεν μπορείς να αγοράσεις όποιο είδος μνήμης θέλεις μιας και τα στικάκια που έχουν microUSB θύρα είναι συγκεκριμένα , συν οτι όποια άλλα στικάκια USB ή microSD μνήμες έχεις ήδη δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο κινητό σου ή στο tablet (εξωτερικά μιλάω και όχι να ανοίξεις το κινητό και να βάλεις μέσα την microSD).

Όπως και να έχει απλά εγώ το ανέφερα σαν εναλλακτική μιας και τα χρησιμοποιω και τα δυο αυτά ανταπτοράκια και μου έχουν λύσει τα χέρια.

Στο κινητό μου πχ έχω μέσα μια κάρτα microSD 32άρα και με τους 2 παραπάνω αντάπτορες που παρέθεσα , είτε βάζω εξωτερικά μια επιπλέον microSD μνήμη , είτε ένα USB στικάκι από τα πολλά που ήδη υπάρχουν.

Έγινε επεξεργασία από tarantules
Link to comment
Share on other sites

@tarantules, το νόημα με αυτά τα stickάκια είναι να έχεις ένα αντικείμενο που θα το κουβαλάς παντού, θα είναι μικρό, με αρκετό χώρο και θα συνδέεται σε PC και smartphone χωρίς adaptors, καλώδια κτλ. 

Link to comment
Share on other sites

Μόλις δοκίμασα το OTG 64GB USB Stick μου σε ένα OnePlus One και το αναγνώρισε κανονικά παρόλο που είναι NTFS. Αντίθετα στην 4.4 Custom ROM του Note II μου δεν το αναγνωρίζει, θεωρεί ότι δεν είναι φορμαρισμένο.

 

Οπότε @chris2, μπορεί και με 64άρι στο δικό σου smartphone να μην έχεις θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παραγγειλα από το ebay το kingston 32gb usb3.0.Οταν το παραλαβω θα ανεβάσω μετρησεις και εντυπωσεις. Να πω πως συνδεσα στο oneplus one εξωτερικο δισκο apacer 320gb (toshiba μεσα) και από οτι φαίνεται χρειαζεται επιπλεον τροφοδοσια, γιατι οταν το συνδεσα από την αρχη με τροφοδοσια μια χαρά τον ειδε και ολα δουλευανε. Αλλά μετα που τον εβαλα μόνο με συνδεση από το κινητό ακουγοταν που πηγαινε να γυρισει και τον εβλεπε αλλα δεν ηταν αρκετη (τον εβλεπε ως 0 bytes χωριτικοτητα) μολις συνδεσα και την τροφοδοσια πάλι δουλευαν ολα ρολοι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.