Jump to content


ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ GAMING PC


Recommended Posts

Δημητρη ok, θα προσπαθησω να στο πω οσο φιλικοτερα γινεται χωρις ιχνος σαρκασμου:

Για το fifa και τα games που παιζεις, το κτηνος που εχεις φτιαξει ειναι 100000 φορες OVERKILL

Οπως ειχαμε ξαναπει οι επιλογες σου δεν ηταν καλες, με την εννοια οτι στα ιδια χρηματα μπορουσες να εχεις κατι πολυ καλυτερο, αλλα αυτο δε σημαινει πως αυτο που ηδη εχεις δεν ειναι τερας, και στο λεω εγω με το συστημα που εχω στην υπογραφη.

Αν απλα θες να αγορασεις ντε και καλα για ψυχολογικους λογους ειναι αλλη ιστορια, αλλα στα games που παιζεις δε θα δεις ουτε μισο fps πανω, ειδικα τη στιγμη που απ οτι θυμαμαι παιζεις σε τηλεοραση.

Αν παλι ονως βαρεθηκες αυτο που βλεπεις και θες να δεις διαφορετικα, τοτε απλα παρε μια καλη οθονη υψηλης αναλυσης (μερικοι ορκιζονται στα Hz... γουστα ειν αυτα) ωστε τουλαχιστο οντως να δεις κατι διαφορετικο, γιατι με το να αλλαξεις απλα πλατφορμα δε θα πετυχεις απολυτως τιποτα διαφορετικο (εκτος τις θερμοκρασιες  και τις καταναλωσεις)

Αν απλως σε τρωει η τσεπη σου καλυτερα παρε μια κονσολα ωστε να εχεις και μια εναλλακτικη (ετσι κι αλλιως σε tv παιζεις)

 

 

Οσον αφορα τωρα το σετακι που εφτιαξες στο e-shop... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!!! 2011-3 ???? θα κανεις remake τον Τιτανικο ή το Avatar?

Αν ειναι να ανηξεις στουντιο παω πασο... διαφορετικα με τετοιο πραγμα βλεπω να περπατας στο δρομο και απο πισω σου να σε ακολουθουν τυποι με καμπαρντινα και καβουρακι :p:lol:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πως καταλαβαίνω Ποιός επεξεργαστής είναι haswell?Επίσης μπήκα στο eshop να ρίξω μια ματιά κ έκανα ένα σετακι

788ba2ddb560b93a8c72862d790caaa0.jpg

 

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σταλο=λεφτα μαζί σου κ εγώ για 2011-3 αλλά είναι ακριβά ακόμα περίμενε στα κοντά θα πέσουν οι τιμές Χριστούγεννα. Κ εγώ εκεί σκέφτομαι να φτιάξω είναι συστηματακι!!!! επισης οι μνημες πρεπει να ειναι ddr4 και να ειναι απο τεσσερις κ πανω. προσεχε σε αυτο εισαι λαθος στην φωτο.

 

http://www.e-shop.gr/crucial-ct4k4g4dfs8213-16gb-4x4gb-ddr4-2133mhz-pc4-17000-quad-channel-kit-p-PER.555991

Το 2011-3 σε παιχνίδια μόνο σε livestriming θα δεις διαφορά όπως κ σε επεξεργασία video redering και εννοείτε κάρτα γραφικών από 290 ή 970 κ πάνω δυστυχώς βλέπε ACU τα κανανε ***** οι γάλλοι . Μετά θέλεις υδρόψυξη οπωσδήποτε καλό κουτί και τροφοδοτικό καλό. Θέλει όλο το πακέτο γμτ

Έγινε επεξεργασία από ifganas
Link to comment
Share on other sites

Οταν ειδα το name κατι μου θυμισε.

 

Αδερφε, απλα ΟΧΙ.

 

Κρατησου κανα 6μηνο-9μηνο να δουμε τους επομενους Intel και αγοραζεις τοτε.

 

Επισης οταν ηδη εχεις 4GB VRAM καρτα δεν χρειαζεται να αλλαξεις.

 

Και απο οτι ειδα παραπανω δεν θες να παιξεις και τιποτα τρομερο... Μεινε οπως εισαι, οτι και να παρεις δεν θα δεις διαφορα.

 

Αμα θες τοσο πολυ να δωσεις λεφτα, παρε καμια 1440p 144Hz οθονη, περιμενε και κανα μηνα που θα βγουνε καινουργιες freesync/gsync 144Hz και παρε.

 

Κατι αλλο δεν υπαρχει λογος να παρεις με αυτο το PC που εχεις ηδη..Παρε καμια ψυκτρα και παιξε με τα overclock στον 8350 μεχρι να δουμε τι καινουργια θα βγαλει η Intel και αν αξιζουν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το budget θα το υπολογίσω με το πούλημα του υπάρχον pc....Αλλά στο μυαλό μου έχω και ένα άλλο σκεπτικό...να πουλήσω το pc Και να πάρω PS4 Μέχρι να βγει κάτι καλό για pc Και να ξανά αγοράσω....

Link to comment
Share on other sites

Καλέ μου φίλε αποφάσισε τι θες και μετά ρώτα μας. Δεν θα σου πούμε εμείς πού να παίζεις ή πώς αξίζει να λιώνεις.

Με την μεγάλη τηλεόραση μπορείς να παίζεις έχοντας και pc.. δόξα το θεό κι ασύρματα ποντίκια/πληκτρολόγιο υπάρχουν ΚΑΙ gamepad που μπορούν να είναι κι όμοια με αυτά ενός xbox/ps4. 

Εφόσον και το τωρινό σου σύστημα παίζει τα πάντα και το μελλοντικό, αν και όταν πάρεις.. ποιο το νόημα να βάλεις για μια περίοδο ανάμεσα, ένα ps4.

 

Ότι πουλάς σαν μεταχειρισμένο χάνει.. ξεκίνησες με ένα pc 2000€ (λέμε τώρα). Το πουλάς/σκοτώνεις στα 1400-1500€ και παίρνεις ένα ps4 με 500€. Και μετά το σκοτώνεις κι αυτό στα 350€ για να έχεις 1350€ και να βάλεις εκ νέου κι άλλα λεφτά για να ξαναφτιάξεις ένα νέο pc, που θα είναι λίγο καλύτερο από το τωρινό; Δεδομένου ότι παίζεις παιχνίδια που έχουν ΗΔΗ το τωρινό pc στο ρελαντί;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.