Jump to content


Recommended Posts

επειδη το εχω να σας πω οτι εχει βγαλει προβλημα με μερικα κουμπια και αλλες φορες κανει register το κουμπι 2 και 3 φορες και αλλες καθολου..

ισως να ειναι και θεμα του synapse αλλα απλα το αναφερω να ξερετε.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις κάνει το λάθος να κάνεις assign στα Μ keys που έχει στο πλάι δώσε χαιρετίσματα στα άπειρα bugs που έρχονται προς το μέρος σου. Γενικά αν είχα μόνο το keyboard δεν βλέπω το λόγο εγκατάστασης του synapse. Περισσότερα θέματα δημιουργεί παρα προσθέτει features.

Έγινε επεξεργασία από vagsk
Link to comment
Share on other sites

ειχα κανει assign sto m1 to calculator..επισης εχω και το bf4 razer taipan και εξ αρχης εχω το synapse κυριως για το ποντικι..

το θεμα ειναι οτι εξ αρχης δεν το εκανε αυτο..το εχω 1 χρονο και ξεκινησε πριν κανα 2μηνο χωρις να εχω πειραξει software στο pc ουτε πειραξα καθολου το πληκρολογιο..το βλεπω να πηγαινει για service..

Link to comment
Share on other sites

Το πληκτρολόγιο το έχω εγώ και ένας γνωστός μου εδώ και 1-2 χρόνια .
Και στους δυό μας έχει βγάλει κάμποσα προβλήματα (Δεν κάνει καλη επαφή το καλόδιο, καίγονται φωτάκια, κολάνε πλίκτρα, αποσυνδέεται μόνο του και θέλει restart το PC για να επανέλθει)

Buy with caution.

Link to comment
Share on other sites

Το αγόρασα κι εγω το πληκτρολογιο και σήμερα το ελαβα! Έχει πρόβλημα στο spacebar δυστυχως, εχει αργη επαναφορα,κολλάει στιγμιαία δηλαδή, χωρίς να επηρεάζεται όμως η λειτουργία του: Μιας και δεν ''κρατιέται'' τελείως μέσα αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το επιστρέψω,θα περιμένω να το δει και ο φίλος μου να μου πει τη γνώμη του. Πάντως μπορώ να πω ότι η ποιότητα κατασκευής δεν είναι όπως την περίμενα, δεδομένου οτι η κανονική του τιμή είναι στα 150 ευρώ περίπου! 

Έχουμε αγοράσει και το Coolermaster quickfire ultimate (σε προσφορά και αυτο 70 ευρω) και είναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση πλήκτρων και κατασκευής.Απλά είναι πιο ψηλό και μπορεί να είναι πιο κουραστικό για κάποιον. Πάντως δεν εχω καταλάβει ουτε εχω βρει τί switches έχει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο της Razer. Έβγαλα ένα κουμπί και είναι μπλε switch. Αλλά είδα ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει switches της Razer (50g γραφει στην περιγραφη), όμως η εταιρεία βγάζει green και orange..Kαι στο κουτί του επίσης δεν αναγράφει ότι είναι MX Cherry ..Επομένως έχω μπερδευτεί..

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να παρεξηγηθώ, αν δεν ξέρετε τι αγοράζετε, γιατί το αγοράζετε; βουρ στον πατσά κατευθείαν επειδή είναι "προσφορά"; Όσο καλή και να είναι από άποψη τιμής, στο φινάλε φινάλε τα λεφτά βγαίνουν από την τσέπη, δεν μπαίνουν.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά λατρεύω τον ήχο του μηχανικού πληκτρολογίου από τότε που το πρωτοάκουσα (μιας και είχε αγοραστεί πρώτα το CM) επομένως μιας και δε βρίσκεις μηχανικό πληκτρολόγιο κάτω απο 80 ευρώ εννοείται ότι το ήθελα με το που είδα την προσφορά! Δε χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος ενδελεχώς τη λειτουργία σε κάτι για να θέλει να το αποκτήσει!Απλά αν έχεις όρεξη όταν το αποκτήσεις και σε ενδιαφέρει να το ''ψάξεις'' περισσότερο(είτε γιατί σου αρέσει είτε επειδή αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα) φαντάζομαι το κάνεις.. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.