Jump to content


3g mobile modem


lefteriz

Recommended Posts

ωραιος! μετα απο ερευνα που εκανα μαλλον κατεληξα στο ΤP-LINK M5360 , ειδα οτι κι εσυ αυτο εχεις.  απο αυτονομια τι λεει;;;

 

στην οθονη εφανιζεται και ποσα ΜΒ εχεις φάει; δειχνει και τα υπολοιπόμενα μηπως; (χλωμο)

Link to comment
Share on other sites

Από αυτονομία έχει 3 μερόνυχτα, άλλωστε είναι και power bank. Στην οθόνη δείχνει τα mb που ξόδεψες, δυστυχώς όχι το υπόλοιπο, καθώς και αν έχεις λάβει μηνύματα στον αριθμό της sum card. Για Vodafone δεν ξέρω, στην wind στέλνω μηνύματα SMS μέσω του interface του router και μου απαντά με SMS πόσο υπόλοιπο έχω. Ακόμα και να ενεργοποιήσω πακέτο με Data.

Link to comment
Share on other sites

Στα αρνητικά του βάζω την έλλειψη 4g, και ότι η οθόνη του μου έχει γρατζουνιστεί από την κακομεταχείριση (παραλία, αλάτια, κλειδιά). Αν δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, πάρε κάποιο 4g σαν πιο future-proof, αλλά να έχει μεγάλη μπαταρία.

Link to comment
Share on other sites

ακριβο βγαινει! το τπλινκ  Μ7350 με 2500αρα μπαταρια βγαινει 140 ευρώ.   ενταξει και η ταχυτητα του 3G αρκει πιστευω, μηπως θα κανω βαρβατα downloads;; προσανατολιζομαι στο vodafone mobile internet 4GB  με 4.74ευρω/μηνα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.