Jump to content



Hard Caddy σε ASUS.


Recommended Posts

Καλημέρα παίδες , είμαι κάτοχος ενός ASUS N551JM και θέλω να του προσθέσω έναν SSD χωρις να πειραξω τον "μαμά" δίσκο που έχει μέσα . Με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι γίνεται με αυτα τα συρταρακια που απλά αφαιρείς την μονάδα DVDROM και βάζεις αυτο στη θέση του .Βρηκα ενα site http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/1084-asus-n551jm-hdd-caddy.html που φαίνεται οτι έχει εξειδίκευμενα τέτοια συρταρακια για κάθε μοντέλο ξεχωριστά ... Η ερωτηση μου τωρα... Πρέπει να το παραγγείλω από κει γιατι βρήκα και εδώ στο ελλαντα ; Θέλω να γλυτωσω κανά φράγκο ρε παιδιά .... Αν δν σας ειναι κόπος μπείτε στο e-shop και προτείνετε μου κάποιο .. Με βολεύει από κει γιατι δν έχω μεταφορικά .. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην ζητάω πολλα.

Link to comment
Share on other sites

για δες και εδω

άσχετο αλλά αυτο με το "εδώ" πως το κανεις ;;; Το θέμα ειναι οτι ήδη περιμένω ενα μήνα ενα τέτοιο συρταρακι από Κίνα και πήγε και κόλλησε Σιγκαπούρη και δν θα έρθει και πήρα τα λεφτά πίσω... Όποτε θέλω κάτι πιο γρήγορο .
Link to comment
Share on other sites

Είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα. Σε αυτό ψάχνομαι και εγώ.

 

Αυτό που έχω βάλει στο μάτι είναι αυτό. Είναι τσιμπημένη η τιμή του αλλά τα έχει όλα. Τώρα αν είναι συμαβτό με το μοντέλο σου ή το μοντέλο μου καλό είναι να ρωτήσουμε και το e-shop (αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτό).

 

Η Raidsonic πάντως είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στα trays και είναι αξιόπιστη. Είναι σημαντικό αυτό.

 

Πριν το δω όμως ήδη είχα αγοράσει αυτό. Θα το παραλάβω αύριο και θα σου πω αν δούλεψε.

 

Για πιο φθηνά από το raidsonic δες εδώ

 

Υ.Π: το "εδώ" γίνεται: επιλέγεις τη λέξη ή το κείμενο, πατάς το εικονίδιο με τον συνδετήρα που λέει "Σύνδεσμος" και στο URL επικολλάς το link που θέλεις.  :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κοιτά από eBay δύσκολο να ξανάπαραγγειλω , δν παίζει να περιμένω αλλο ενα μήνα... Θα μετρήσω διαστάσεις και ανάλογα θα παραγγείλω , αλλά θα περιμένω να μου πεις αποτελέσματα ετσι από περιέργεια :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδες βρηκα εδω  αναλυτικα τα στοιχεια του dvd , οποτε ριξτε μια ματια σας παρακαλω γιατι εγω που κοιταξα δν μπορεσα να βρω κατι συμβατο...

Έγινε επεξεργασία από skepasti21
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.