Jump to content



Recommended Posts

παιδια θα αγορασω 980 ti σε κανα μηνα που θα βγει κ ψαχνω κ monitor να μαλλον 1440p λεω για να τα παιζω ολα τερμα με AA και να χω και 80+fps   υπαρχει κ η σκεψη να παω σε wide monitor τι λετε??? αυτα τα δυο παιζουν 

 

 

https://www.skroutz.gr/s/6265846/AOC-U3477PQU.html

 

 

 

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-077-AC

Link to comment
Share on other sites

εάν το πιστεύεις τότε  γιατί ρωτάς ? η Aoc Που δείχνεις,  έχει ανάλυση  3440x1440, όποτε καλύτερα πες μας περίπου τι παιχνίδια παίζεις για να σε βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν   ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

80 θα πιάνεις εύκολα, σε ποιά games είναι το θέμα. Στα πρόσφατα και σε κάτι GTA5 και Witcher 3 σε βλέπω να δακρύζεις. Η 1440 απαιτεί χοντρικά περίπου δύο φορές, ίσως και παραπάνω, την υπολογιστική ισχύ της κάρτας γραφικών, και όχι μόνο, σε σχέση με την 1080. Επίσης είναι λίγο νωρίς ακόμα. Από την άλλη τα λεφτά δικά σου είναι, δώστα μια τώρα και ξαναδίνεις κι αργότερα, λεφτά υπάρχουν άλλωστε.

Έγινε επεξεργασία από Matia
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1440 και όλα τέρμα και 80+fps το ξεχνάς σχεδόν σε όλα τα νέα παιχνίδια όπως σου είπαν και παραπάνω.. Wide monitor εμένα προσωπικά δεν με βολεύει για την Πλειοψηφία τον games και γενικότερα της χρήσης του Η/Υ

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά άμα βάλεις το supersampling στο οκτώ όχι στο δεκαέξι οποιαδήποτε κάρτα θα γονατίσει . Δεν εννοώ το antialiazing .

 

Το SSAA aka SuperSampling AntiAliasing (Nvidia DSR - AMD VSR) είναι είδος antialiasing όπως και το MSAA,FXAA,MFAA και πολλά άλλα απλά το καθένα χρησιμοποιεί διαφορετικό αλγόριθμο,τρόπο, φίλτρο για το πώς κάνει το antialiasing! To SSAA είναι το βαρύτερο/ποιοτικότερο απο όλα με διαφορά διότι κάνει render την εικόνα σε μεγαλύτερες αναλύσεις απο αυτήν της εκάστοτε οθόνης με αποτέλεσμα να καταπίνει τις κάρτες! Όσο για τον φίλο που ελπίζει οτι θα παίξει με μία 980Ti σε 1440p τα ΑΑΑ games (αρκετά απο αυτά είναι bad coded as always...) με 80fps να του πώ οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει εκτός εάν πετσοκόβει τα φίλτρα και κάνει χρήση postprocess AA όπως FXAA,MFAA,SMAA για να παίξει όχι με 80fps αλλά με 30-40fps! Όπως λέει και ο @Trexx ποιό πάνω θές 970/980 SLI που είναι 20-25% δυνατότερο από Titan X/980Ti για SOLID 60άρι και όχι με πολύ MSAA! Στην πλειοψηφία των παιχνιδιών όμως μία 980Ti θα "σπάει πλάκα"!

Επίσης εάν θές να πάρεις Ultra Wide οθόνη (προσωπικά και γώ τις γουστάρω) θα πρέπει να γνωρίζεις οτι ΔΕΝ υποστηρίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια το ratio 21:9 και θα αναγκάζεσαι να παίζεις με black borders δεξιά-αριστέρα σε χαμηλότερη αναλύση απο την native της οθόνης σου με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθείς την εμπειρία Ultra Wide gaming σε παιχνίδια (κυρίως 3ου προσώπου) που είναι πολύ χρήσιμη και δίνει άλλον αέρα στο gaming! Για desktop εργασίες όμως no problem... θα δείς μεγάλη διαφορά στην παραγωγικότητα σου! Περισσότερα παράθυρα ανοικτά!!!

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.