Jump to content



Γνώμες για Toshiba Satellite C50D-B-109


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Πρόκειται να αγοράσω το  Toshiba Satellite C50D-B-109 μέσω ψηφιακής αλληλεγγύης  http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-toshiba-satellite-c50d-b-109-156-e1-21004gb500gbhd-8210/prod6810065pp/  , αλλά βλέπω ότι οι κριτικές είναι πολύ αρνητικές για τον επεξεργαστή του.

Είναι κάποιος κάτοχος εδώ να μου πει αν όντως το laptop είναι τόσο αργό που σέρνεται ;

Ευχαριστώ.

 

Link to comment
Share on other sites

Μακρυά από αυτούς τους AMD που είναι ψόφιοι καθώς και από intel Celeron εκτός αν θες να σέρνεται το μηχάνημα και να κολλάει.

Link to comment
Share on other sites

 Στο site τους έχουν κι άλλα διαθέσιμα, δεν ξέρω αν όντως είναι. Πάντως, όλα τα άλλα είναι ταχύτερα από αυτό - και φυσικά σε πιο συμφέρουσα τιμή. Απ' όσα φαίνονται διαθέσιμα, η καλύτερη λύση είναι αυτό το Lenovo. Βέβαια, η συνδρομή είναι 50€ ακριβώτερη, αλλά αξίζει. Αν δεν μπορείς να δώσεις αυτό το παραπάνω πενηντάρι, πάρε κάποιο από τα HP με τον N2840 (με το πρόσθετο κόστος για άλλα 2GB ram).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.