Jump to content



αφαίρεση σαμπ από αλυσίδα 2.1 και ελάττωση στάθμης ήχου .


Recommended Posts

όπως έγραψα και σε προηγούμενο θέμα είχα ένα θέμα με παράσιτα στο σύστημα ήχου που έχω .

σε μια δοκιμή αφαίρεσα τα καλώδια τα rca πάνω στα οποία έτρεχε το σήμα από το ντακ έως και τα ηχεία .

και συνέδεσα απευθείας το ντακ με τα ηχεία χωρίς το sub woofer με xlr καλώδια.

το σαμπ έχει μια ιδιαιτερότητα. όταν το έχεις συνδεδεμένο με ηχεία , δηλαδή 2.1 , όταν είναι κλειστό δεν πάει όλη η δύναμη στα ηχεία.

    για αυτό έχει μια υποδοχή στην οποία βάζεις ένα footswitch , όπως αυτό που έχουν οι κιθάρες νομίζω , και παρακάμπτει το σαμπ , όντας ανοιχτό , για να πάει όλη η δύναμη στα ηχεία και για να ακούεις το τραγούδι χωρίς την παρουσία πολύ μπάσου .  

 

όταν τα συνέδεσα απ ευθείας στο ντακ τα ηχεία χωρίς το σαμπ να παρεμβάλεται ανοιχτό , ο ήχος μου φαίνονταν πιο αδύναμος και πιο θορυβώδης σε σχέση με όταν είχα το σαμπ .

 όταν τα συνέδεσα όπως τα είχα παλιά με καλώδια xlr παντού (και όχι με rca ) ο ήχος μου φαίνονταν πιο δυνατός και πιο καθαρός . πάντα εννοείται στις ίδιες ρυθμίσεις,  εντάσεις και τραγούδια .

α) ξέρει κανείς εάν το σαμπ ενισχύει τον ήχο πριν αυτός φτάσει στα ηχεία σε σύστημα 2.1 ??? εάν ναι ξέρει κανείς το ποσοστό της αύξησης ?????

 

η αλυσίδα είναι 1 το ντακ 2 μέσω xlr στην είσοδο του σαμπ 3 από την έξοδο του σαμπ μέσω xlr  πάλι στις δύο εισόδους των ηχείων .

όλα τα ηχεία είναι αυτοενισχυόμενα .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.