Jump to content



Πρόβλημα με 7950- Δε δίνει σήμα


Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Πρίν μήνες ο ξάδερφος μου άνοιξε το pc για καθαρισμό και έβγαλε και την κάρτα γραφικών. Όταν την ξανατοποθέτησε η κάρτα δεν έδινε σήμα και μετά περίπου από ένα λεπτό λειτουργίας ο ανεμιστήρας έπιανε φουλ στροφές. Η κάρτα δοκιμάστηκε σε άλλα δύο μηχανήματα με ισχυρα τροφοδοτικά με την ίδια συμπτωματολογία. Το περίεργο είναι ότι όταν τοποθετηθεί μαζί με άλλη κάρτα ώστε να έχει σήμα, τοσο το bios όσο και το device manager αλλά και το gpu-z αναγνωρίζουν την κάρτα και μάλιστα το gpu-z δίνει κάποιες από τις τιμές (π.χ name και gpu). Τι λέτε ότι μπορεί να συμβαίνει; Είναι όντως για πέταμα η κάρτα όπως μου είπε ένας ηλεκτρονικός ή έχει βραχυκυκλώσει κάποιο κύκλωμα και αποτρεπει την σωστή τροφοδοσία.

 

Περιμένω τις συμβουλές σας και την εμπειρία σας!

 

Για να μη σας κουράζω ενημερώνω ότι δεν υπάρχει θέμα σε τροφοδοτικό ή pci express slot καθότι η κάρτα όπως αναφέρω έχει δοκιμαστεί σε άλλα 2 μηχανήματα.

Link to comment
Share on other sites

αν την εχεις δοκιμασεις και σε αλλο πισι και σου κανει τα ιδια. μαλλον κατι τιναξε τα πεταλα..!  θες κυκλωμα τροφοδοσιας, θες οποιοδηποτε αλλο κυκλωμα, μαλλον εισαι για αλλαγη. 

 

 

αν εχεις εγγυηση, κανε αμεσα χρηση...!!!  ευκαιρια ειναι....!!!!

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.