Jump to content



Σκέψη για πώληση Logitech Z906


Recommended Posts

Καλημέρα κ καλησπέρα...

Σκέφτομαι να πουλήσω το Logitech Z906 και να πάω σε αγορά 2.1

Τα ηχεία τα θέλω ποιο πολύ για μουσική και τα παιχνίδια κ μετα ταινία...Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το υπάρχον ηχοσύστημα αλλά μπουκόνουν αρκετά οταν τοα βάζω απο την μέση και πάνω σε μουσική...Τι προτείνεται και πόσο να το δώσω???

Link to comment
Share on other sites

Eννοει το mp3 το οποιο αναπαραγεις να ειναι πανω απο 128kbps ας πουμε. Να εχεις σωστη κατανομη μπασα-πριμα (δεν ειμαι ειδημων αλλα παντα αυτη ειναι μια λυση για μενα που εχω απλα 2.1 ηχεια). 160 kbps και πανω να διαλεγεις στη μουσικη. Φυσικα flac ακομη καλυτερα αλλα πιανουν πολυ χωρο

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τοσα πολλα λεφτα για συστηματα τυπου logitech edifier και λοιπες μπουρδες δεν θα εδινα ποτε. Στα 400 ευρω εχεις ηδη μπει στο κοστος ενος σετ ενισχυτη-ηχειων hifi που το προτιμω 1000 φορες περισσοτερο. Και η λυση των ενεργων μονιτορ αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα edifier αλλα εγω θα προτιμουσα συστημα με ενισχυτη.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.