Jump to content



low budget gaming laptop


Recommended Posts

Ψαχνω laptop για προγραμματισμο, browsing, movies και παιχνιδια, ομως του τυπου csgo,dota 2,lol περα απο αυτα καλο θα ηταν να τρεχει και νεωτερους τιτλους οπως gtav, crysis3, farcry 4 σε medium ή low settings. Ολα αυτα τα ψαχνω στα 500-650 ευρω ΜΑΧ, πέστε τη γνώμη σας :) 

επίσης εχω δει αυτο το λαπτοπ 
http://www.bestprice.gr/item/2154548458/dell-inspiron-3543-i7-5500u-8gb-1tb-linux.html?qid=33MQJEFliB__1de2f_2591&seq=7

Έγινε επεξεργασία από 8anos8888
Link to comment
Share on other sites

Δυσκολα θα σου παιζει ολα τα παιχνιδια αυτα που θες. Lol θα παιζει σιγουρα και DOTA ειναι πιθανο. CS δεν ξερω τι απαιτησεις εχει. Θα σου απαντησει καποιος αλλος. Αλλα τα υπολοιπα..... ακομα και σε low settings... δεν θα την παλευει το λαπτοπ.

 

Δες και αυτο ...

http://www.e-shop.gr/laptop-dell-inspiron-5545-156-amd-quad-core-a10-7300-8gb-1tb-amd-radeon-r7-m265-2gb-linux-p-PER.903508

Μπορεις να το παρεις και απο αλλο μαγαζι....

Έγινε επεξεργασία από tyxeros
Link to comment
Share on other sites

Φθηνο laptop και gaming = Ποτε. Τα προγραμματακια θα τα τρεχεις σχετικα normal. Αναλογα βεβαια και το μεγεθος του project που θα τους φορτωνεις. 

Αλλα για παιχνιδια ακομη και με  ssd+ram δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ευχαριστηθεις σε τετοια συμβατικα laptops. Χαλια cpu - χαμηλα χρονισμενοι - αθλια συστηματα ψυξης- κακη αναλυση οθονης  ειναι καποια απ τα αρνητικα για τον σκοπο που το θες. 

Αν θες να παιξεις τα νεα παιχνιδακια πρεπει να ανεβασεις το budget κατα τη γνωμη μου. 

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασε το gaming, απλα θα ήθελα 1-2 φορες το μηνα που θα μου τυχει να παιξω csgo σε κανενα lan, περα από αυτο πιο απαραιτητο ειναι τα προγραμματα που θα τρέχω μπορεις να προτεινεις κάτι πιο δυνατο σε cpu  σε αυτη τη τιμή (450-500); 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.