Jump to content


Logitech C920 webcam (amazon.co.uk)


Recommended Posts

Ενημερωτικα επειδη περασε απο τα χερια μου ειναι ψιλομουφα η συγκεκριμενη. Κακοι drivers, κακη ποιοτητα εικονας στο Skype η οποια δεν διορθωνεται. Την εδωσα μεσα σε 2 μερες.

Link to comment
Share on other sites

@jax7480, έχω ακριβώς την ίδια και θα έλεγα το αντίθετο... Φανταστική εικόνα, και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μήπως έπεσες σε προβληματικό κομμάτι; Εγώ όταν την έβαλα 1η φορά, όλοι το ίδιο μου είπαν, ότι η εικόνα είναι απίθανη. Και το μικρόφωνό της είναι καλό, αν και δεν έχει noice cancellation. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, ίσως. Πάντως την άλλαξα με την αντίστοιχη της MS και όλα παίξαν ρολόι. Μου φάνηκε κι εμένα περίεργο που δεν έπαιξε γιατί για πολλά χρόνια είχα την 900 PRO και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Έχοντας δοκιμάσει επί μακρόν την Pro 900 και την C920, μπορώ να πω κι εγώ ότι η δεύτερη αποτελεί βελτίωση σε μικρόφωνο (αν και λίγο πιο αναίσθητο) και ποιότητα εικόνας. Μάλλον @jax7480 έπεσες σε κακό κομμάτι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Την εποχή που έψαχνα να βρω κάμερα (όχι οτι καιγόμουν κιόλας, βολεύτηκα και με εναλλακτικές λύσεις) είχα πιάσει στη σειρά όλες τις logitech, creative και microsoft. Από τις logitech, είχα καταλήξει στην C920 σε σχέση πχ με την επόμενη της C930. Τα προβλήματα που λες με τους drivers όντως μερικοί τα αναφέρανε, αλλά το ίδιο συνέβαινε σε όλα τα μοντέλα. Η δε C920 ήταν μια από τις κάμερες που είχα δει να χρησιμοποιούν εκτεταμένα σε robotic platforms πριν 2 χρόνια σαν off the shelf λύση. Πριν κανα χρόνο την είχα βάλει σε price monitoring και σήμερα έλαβα email ότι έπεσε κάτω από το όριο των 35 λιρών, οπότε την τσίμπησα και έκανα ανάρτηση εδώ.

 

Τώρα κατα πόσο αληθεύουν τα προβλήματα περί drivers ή skype δε ξέρω. Ο βασικός λόγος που είχα τσεκάρει την C920 ήταν το FOV και η onboard κωδικοποίηση H264, που είναι κάτι χρήσιμο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λόγω του ότι είμαι εξωτερικό και η γυναίκα μου ήταν Ελλάδα για τους πρώτους 4 μήνες, καταλαβαίνεις ότι μιλούσαμε καθημερινά με skype για ώρες. Δεν είχα κανένα θέμα. Το skype μόνο, κρέμαγε καμιά φορά κι έχανε το interface, όμως η συνομιλία συνέχιζε κανονικά (είχα εικόνα και ήχο).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.