Jump to content



Αγορά 5.1 home cinema για movies/gaming/home theater


vagsk

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα την LG 42LW4500 3D LED TV 42'' κυρίως γιατί είχα κάποια πιστωτικά απο έναν SSD δίσκο και πλέον δεν χρειαζόμουν κάτι άμεσα για Η/Υ.

Παρόλο που τα οικονομικά είναι χάλια μιας και ξεκίνησα την ανακαίνηση στο σαλόνι και τη σταδιακή μεταμόρφωση σε home theater σκέφτομαι να αγοράσω 5.1 home cinema. Aπό όσο είδα άνετα το ηχοσύστημα πέρα απο τα dvd μπορει να συνδεθεί και με pc για άγριο gaming με 5.1 ήχο σε οθόνη 42"

Είμαι μεταξύ 2 ειδών ...

LG HX806PH 3D Set Home Cinema (5.1) - 308€

και

Samsung HT-D355 Set Home Cinema (5.1) - 299€ (στα 269€ με προσφορά που μου έστειλε το ΠΛΑΙΣΙΟ λόγω αγοράς της TV)

Σαν εταιρεία η LG με έχει αφήσει πάντα ικανοποιημένο και γενικά πιστεύω οτί εφόσον τα 2 προϊόντα είναι της ίδιας εταιρείας θα έχουν και καλύτερη συνεργασία. Εμφανισιακά το samsung δείχνει να έχει καλύτερα ηχεία στο δικό του σετ και θα βγεί λόγω της προσφοράς και φθηνότερο.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ηχεία τον τελευταίο καιρό. Το pc παρόλο που έχει σχετικά καλή κάρτα ήχου (X-Fi Gamer) τα ήχεια που έχει συνδεδεμένα είναι κάτι αναλογικά 5.1 της creative. Πρέπει να προσέξω κάτι στην επιλογή των ηχείων; Σε ηχητική απόδοση πιο θα ήταν καλύτερο απο τα 2; Προτάσεις - σκέψεις ευπρόσδεκτες.

Link to comment
Share on other sites

Αφού είπες για σταδιακή μεταμόρφωση σε home cinema ότι και να δείς σε έτοιμα σετάκια των 200€ είναι γτπ...

Για μένα θες ξεχωριστό ενισχυτή a/v με 2 ηχειάκια για αρχή και σιγά σιγά πέρνεις και τα υπολοιπα.

1- Ο ενισχυτής θα σου δώσει άπειρες εισόδους ήχου και εικόνας και πολλλλλά πραγματικά watt έντασης για να οδηγήσεις ότι ηχείο του βάλεις επάνω.

2- τα 2 «ηχειάκια» δεν πετιούνται, όταν πάρεις μεγαλύτερα μπροστινά τα βάζεις πίσω. ;)

Φυσικά τα χρήματα που θα δώσεις είναι πολύ περισσότερα αλλά θα κληθείς να τα καταβάλεις σε βάθος χρόνου και δεν θα σε πονέσουν εξαρχής.

Κάνε μια βόλτα από saturn/media markt/κωτσόβολο κλπ να δείς τί παίζει από προσφορές (γιατί μιλάμε για τρελές εκπτώσεις φέτος) και αποφάσισε.

ΔΕΝ χρειάζεται να πας κατευθείαν σε 5.1 σύστημα, πάρε τον ενισχυτή και 2 μέτρια ηχεία για αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.