Jump to content

manos_ir

Premium Members
  • Posts

    1.080
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About manos_ir

  • Γενέθλια 12/12/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηρακλειο
  • Ενδιαφέροντα
    pc moding , o/c,nightlife !
  • Επάγγελμα
    Ε.Ε.
  • Biography
    architect

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manos_ir's Achievements

  1. manos_ir

    Revolut

    τα 10 ευρω ειναι για ενεργοποιηση της καρτας , δεν στα κραταει , μολις ενεργοποιηθει τα καταναλωνεις ολα αν θες , ή τα τραβας.
  2. υπάρχει κάποιος που να μπορεί και να γνωρίζει τρόπο , να κάνει recovery , δεδομένα από HDD PS3 , Kαθως οι γνώσεις μου για το linux είναι σχεδόν ανύπαρκτες ; η κονσόλα είναι λειτουργική , αλλά απαιτεί διαμόρφωση για να συνεχίσει πλέον . υπάρχουν δεδομένα (φωτογραφίες ) μέσα που πρέπει να ανακτηθούν καθώς δεν υπάρχουν κάπου.
  3. manos_ir

    QNAP (FUJITSU CELVIN Q600) DISK UPGRADE.

    Μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία ..... έγινε υπερβολικά εύκολα , πήρα έναν WD RED SERIES ....2TB , τον σύνδεσα μέσο ενός εξωτερικού docking stasion , με e-sata στον Q600 μου , Toν έκανα μέσο RAID απο το μενού του ΝΑS (δεν του έκανα διαμόρφωση όταν τον συνέδεσα, το έκανε μόνο του κατά τη δημιουργία RAID ) και μετά από ~2 μέρες που εφτιαξε το raid , πήρα ένα back up τα setting του NAS (όπως πρότειναν οι οδηγοί που βρήκα , αλλά δεν το χρειάστηκα ) έσβησα την συσκευή , αφαίρεσα τον σκληρό , την άναψα χωρίς σκληρό , (την βρήκα μέσο fujitsu finder , γιατι ολα τα setting δεν ισχύουν χωρίς σκληρό) μου έβγαλε το μήνυμα οτι δεν βρέθηκε σκληρός , τον κούμπωσα εν λειτουργιά (hot plug), ειδε τον σκληρό , και μου ζήτησε να περάσω firmware , δεν εγκατέστησα νεο firmware , απλα έκανα reboot τον NAS .... και όταν πήρε ξανά μπρος , ήταν όλα έτοιμα , όλα ίδια , η χωρητικότητα η μεγαλύτερη έτοιμη , δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο extend το partition , δεν χρειάστηκε να κάνω σχεδόν τα μισά από όσα περιγράφουν κάποιοι οδηγοί στο internet όπως αυτος ο γνωστος οδηγος ευχαριστώ για την βοήθεια , ήταν αρκετά απλό εν τέλη ... νέος σκληρός , πάμε να βγάλει άλλα 7 χρόνια ....με το καλό .
  4. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    40 ευρώ και στο steam πλέον ...... downloading επιτελούς.... πρέπει να αρμεξω τώρα τον 2600Κ..... και να κάνω τον σταυρό μου να αντεξει η Ο/Ced R9 ..... γιατί για αναβάθμιση δεν καίγομαι .
  5. manos_ir

    Black Friday 2018

    SSD KINGSTON SA400S37/480G SSDNOW A400 480GB 2.5'' SATA3 https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa400s37-480g-ssdnow-a400-480gb-25-sata3-p-PER.346081 μόνο59.90 € ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ? ΠΕΡΙ ΤΑ 20% η πραγματική έκπτωση , γιατί 100 δεν κάνει με τίποτα ...
  6. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    στο game explorers εχει το uplay key 29.98 euro .
  7. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    εεε.... θα περιμένω το steam ....δεν μπορεί... θα κάνει αντίστοιχη προσφορά.
  8. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    Μπορω αν το αγορασω απο την ubi να το περασω μετα στο steam ?
  9. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    και τα 40 ? shattered επειδή δεν εχω ασχοληθεί με uplay , παίρνεις steam key ?
  10. manos_ir

    Assassin's Creed Odyssey

    Ηθελα να ρωτησω , ποια ειναι η φτηνοτερη επιλογη (προ black friday ) για την αγορα του(με steam key) ?
  11. manos_ir

    QNAP (FUJITSU CELVIN Q600) DISK UPGRADE.

    ταχυτατος .... θεος.
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην κοινοτητα , θα ηθελα τις γνωσεις σας πανω στα φτηνα ΝΑS καθως τα δεδομένα που μπορω να βρω στο Ιnternet ειναι ελάχιστα. είχα αγοράσει το 2010~2012 εναν NAS fujitsu celvin q600 απο οτι εχω βρει και διαβάσει μέχρι σήμερα είναι στην ουσία ενα qnap με την σφραγίδα της fujitsu , εχω δει μάλιστα και περιπτώσεις που περάσαν firmware της qnap σε αντίστοιχες συσκευές , το πρόβλημα μου είναι ..... ο δίσκος μέχρι σήμερα κάνει την δουλειά του απροβλημάτιστα , παρόλο της χαμηλές ταχύτητες που εχουν αυτα τα μοντέλα , σε αυτά που καλείται καθημερινά να κάνει τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά..... είναι πολλά τα χρόνια , και αρχίζω και ανησυχώ για τον δίσκο . φοράει έναν hitachi HDT721010SLA360ST6O 1TB και το smart τον βγάζει κατάσταση GOOD. Σκέφτηκα την αναβάθμιση του με έναν νέο σκληρό , επιθυμητή είναι η αύξηση της χωρητικότητας (2ΤΒ ) , εχω βρει την διαδικασία (νομίζω) . Αλλά..... η υποστήριξη της fujitsu , ειναι ανύπαρκτη , δεν υπάρχει καν στο support της το προϊόν πλέον , και αναρωτιέμαι : - πως μπορώ να μάθω ποιο μοντέλο της qnap ειναι αυτο, - πως μπορώ να σιγουρευτώ για την συμβατότητα της συσκευής μου με τον δίσκο που θα πάρω , - πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσω να αυξήσω την χωρητικότητα . επειδή το thelab εχει πολλούς NAS-ακιδες.... νομίζω οτι μόνο εδώ θα βρω βοήθεια. ελπίζω να το έβαλα σε κατάλληλη κατηγορία. ενα σχετικο θεμα που ειχα βρει (μέσο αναζήτησης του δίσκου) αυτό του TifoziF1
  13. manos_ir

    World of Tanks

    θελει καθαρισμα η 7970 , γιατι παιρνει τα αυτια στον test server.
  14. manos_ir

    World of Tanks

    σήμερα είναι .... απελπισία/...
  15. manos_ir

    World of Tanks

    τωρα που τελείωσε το χριστουγενιατικο bonus.... θα χαλαρώσουμε λιγο με τα 10αρια.... γιατι μπαίνουμε μέσα πάλι. OBJ430 II παιζουμε τωρα για να παρουμε το ΟΒJ 430 ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.