Jump to content

mathewgx

Premium Members
  • Posts

    179
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

mathewgx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dell 3542 έχω , το λάθος διορθώθηκε. Ευχαριστώ.
  2. Κάποιο caddy 9.5mm που επιβεβαιωμένα λειτουργεί καλά από Ελλάδα ;
  3. Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω το κατάλληλο hdd caddy και έναν οικονομικό αλλά καλό ssd sata3 , για να αλλάξω τον εργοστασιακό hdd ενός Dell Inspiron 15 3542 ; Ο εργοστασιακός δίσκος θα μπεί στην θέση του dvd drive (αμ έχω καταλάβει καλά από τα specs , ο το dvd συνδέεται με sata 2 , άρα ο ssd θα πρέπει να μπει στην θέση του σκληρού). Θα προτιμούσα το hdd candy να είναι από Ελλάδα , γιατί δεν έχω εμπειρία από ebay. Έχω επισυνάψει τα specs ώστε να μου πείτε το κατάλληλο μέγεθος ssd και hdd candy που θα χρειαστώ. Ευχαριστώ. specs.pdf
  4. mathewgx

    Dell recovery media

    Αν είναι έτσι δεν το χρειάζομαι. Επειδή στον δίσκο είδα 4-5 διαμερίσματα (π.χ. το ένα γύρω στα 8gb για επαναφορά) νόμιζα ότι θα δημιουργηθούν αυτόματα από το recovery media.​ Άσε που νόμιζα ότι ήταν δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.
  5. mathewgx

    Dell recovery media

    Με ενδιαφέρει αν μπορεί να επαναφέρει και τα διαμερίσματα του δίσκου π.χ. για το backup and recovery. Θα ηταν χρήσιμο όταν βάλω ssd. Πως μπορώ να το παραγγείλω ; Δεν κατάλαβα την απάντηση σου.
  6. Διάβασα κάπου ότι στις ΗΠΑ μπορείς να παραγγείλεις από την Dell ένα dvd/usb για επαναφορά του λειτουργικού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς αν γίνεται και για την Ελλάδα : Έχει παραγγείλει κανείς ;
  7. mathewgx

    Γνώμες για Toshiba Satellite C50D-B-109

    Δεν είναι διαθέσιμο.
  8. mathewgx

    Γνώμες για Toshiba Satellite C50D-B-109

    Δυστυχώς μέσω ψηφιακής αλληλεγύης δεν έχω πολλές επιλογές. Τα περισσότερα έχουν εξαντληθεί , ίσως είναι και η μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή.
  9. Καλημέρα παιδιά. Πρόκειται να αγοράσω το Toshiba Satellite C50D-B-109 μέσω ψηφιακής αλληλεγγύης http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-toshiba-satellite-c50d-b-109-156-e1-21004gb500gbhd-8210/prod6810065pp/ , αλλά βλέπω ότι οι κριτικές είναι πολύ αρνητικές για τον επεξεργαστή του. Είναι κάποιος κάτοχος εδώ να μου πει αν όντως το laptop είναι τόσο αργό που σέρνεται ; Ευχαριστώ.
  10. mathewgx

    Αποκτήστε καινούριο laptop με 90€ !!!

    Μία ερώτηση. Στο laptop που έχω (Lenovo g50-30) , στα χαρακτηριστικά λέει ότι η σύνδεση ood είναι sata 1.0 Αν βγάλω το optical drive και περάσω έναν ssd δεν έχω μεγάλο περιορισμό στην ταχύτητα του ; Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση ; π.χ. να βάλω τον ssd στην θέση του σκληρού και τον σκληρό στην θέση του optical ;
  11. mathewgx

    Επιλογή laptop από ψηφιακή αλληλεγγύη.

    Ok. Γενικά η Lenovo είναι αξιόπιστη μάρκα σε αυτή την κατηγορία τιμής ; Λίγο που περιεργάστηκα τα laptop μου έδωσαν μία εικόνα "κινεζιάς". Στο πρόγραμμα ψηφιακής αλληλεγγύης ; Μπορείς να δώσεις Link ?
  12. Παιδιά , μία βοήθεια πριν την παραγγελία από e-inclusion. Ποιο από τα παρακάτω θα διαλέγατε : http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-g50-45-80e300mlgm-156-mayro/prod6840219pp/ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146576-lenovo-g50-30 Λογικά το πρώτο είναι καλύτερο (έχει και 6gb ram) , αλλά έχω αμφιβολίες για την cpu.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.