Jump to content

orck

Premium Members
  • Posts

    300
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About orck

  • Γενέθλια 19/04/1978

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

orck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μακαρι να μην ειχα διαβασει ποτε αυτο το μυνημα. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ Μεινετε μακρια, οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα. Ειμαι νοτια προαστια και επειδη οι εμποροι ειναι λιγο δυστροποι, μερικες φορες μου αργουν λιγο ειπα να δοκιμασω εναν αλλο εμπορο στο Χαιδαρι. Μου εδωσαν καλη τιμη, μετα κλαιγοντουσαν οτι μου δωσαν κατα λαθος τιμη επαγγελματια...πολυ κλαμα παιδια Τετοιο πραγμα δεν εχω ξανα δει ποτε πουθενα. Καταφεραν σε μια παραγγελια να βαλουν αλλα σοκορα στα μισα ξυλα και αλλα στα αλλα μισα, κοντινες αποχρωσεις αλλα αλλο χρωμα. Αποδεχθηκαν το λαθος τους αλλα οχι να στειλουν φορτηγο να τα παρουν και να μου τα φερουν πισω σωστα, το ζωο ο πελατης (εγω δηλαδη επρεπε να τα παω πισω με το αυτοκινητο μου. Τα πορτακια, 8 στο νουμερο, σχεδον ολα ξεφλουδισμενα. Σε ολα τα σημεια που περασε σοκορο το μηχανημα εχει ξερασει κολλα, δεν μιλαω για εδω και εκει που ειναι φυσιολογικο, αλλα σχεδον παντου. Να μην αναφερω οτι τα κομματια που δεν περασαν στο μηχανημα για σοκορα δεν ειναι σωστα κομμενα με συχνα ξεφλουδισματα γιατι ενα τροχισμα στον δισκο κοστιζει τρελα λεφτα και αξιζει η οικονομια του (ειρωνικα το λεω) Καντε την χαρη στον ευατο σας και μεινετε μακρια ΥΓ Φυσικα δεν κατηγορω τον φιλο, δικο μου λαθος ηταν.
  2. orck

    Πάγκος Εργασίας από Ξύλο

    Ενας απλος βασικος παγκος ειναι. Τοσο χωρο ειχα, εαν τον εκανα μεγαλυτερο δεν θα χωραγε εκει που μπηκε Εβαλα φωτογραφιες για ιδεα στον φιλο που ρωτησε
  3. orck

    Πάγκος Εργασίας από Ξύλο

    Για να δουμε, θα βγει σωστα τωρα; Υποψην οτι το 5Χ10 ειναι στην πραγματικοτητα 5χιλ μικροτερο επειδη εχει και πλανισμα, οποτε βγαινει 45Χ95χιλιοστα Πανω εβαλα MDF σαν προχειρη λυση (εντελως ακαταλληλη για εξωτερικο χωρο,βαλε κοντρα πλακε συμηδα με βερνικι θαλασσης εαν θα ειναι στο μπαλκονι. Τα λεφτα που βλεπεις στα βιντεο δεν θα τα πλησιασεις ουτε για αστειο, διπλασιο στην καλυτερη εαν αγορασεις καινουργια ξυλεια.
  4. orck

    Πάγκος Εργασίας από Ξύλο

    Αυτο εγινε με τα κλασικα (πανακριβα στην ελλαδα δοκαρακια 5Χ10, αυτα που στο YouTube οι αμερικανοι λενε 2X4) πλανισμενα. Βγηκε πολυ γερο. Πιο πολυ απο οσο περιμενα, δεν κουναει πουθενα. Απλα εγινε με καθαρες κοπες στο καταστημα (τα πηρα Leroy Merlin και τα εκοψα εκει) και βιδες 6Χ70 (νομιζω). Βεβαια με κοστος δοκαριου 9-10ευρω το τριμετρο δυσκολα να πλησιασεις το 50ευρω που λεει και το βιντεο. Στην αμερικη αυτα εχουν 2-3ευρω το ενα.
  5. orck

    Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του σε πωλήσεις το Nintendo Switch

    χαχα
  6. Η αμμοβολη εχει ξαναγινει με επιτυχια σε ξυλο; Πρωτη φορα το ακουω, νομιζω οτι εχει παθει ζημια που δεν φτιαχνει, εκτος και εαν το πασαρεις (και στον εαυτο σου) σαν τεχνοτροπια. Λογικο ειναι να γινει ετσι, παρομοιο εφε κανει και η συρματοβουρτσα παραλληλα με τα νερα, τριβει τα λευκα πιο μαλακα σημεια (ειναι η γρηγορη αναπτυξη του καλοκαιριου) και μενουν πισω οι σκουρες γραμμες που ειναι πιο σκληρες (ειναι η αργη αναπτυξη τον χειμωνα).
  7. Προταση δικια μου Danish oil, ειναι συνδιασμος βερνικι με λαδι, το βρηκα εδω, https://www.polychromo.gr/product/8124/danish-oil-dulux-/
  8. orck

    Βυσμα ΑΤΧ24 και πινς.

    Εισαι πρωτη, παρολο που εψαξα το eshop αυτα που μου δειχνεις δεν τα βρηκα. Ευχαριστω πολυ.
  9. Ψαχνω να βρω για αγορα ενα βυσμα 24πινο ATX μαζι με τα πιν του. Εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω τιποτα. Εαν εβρισκα Ελλαδα θα με βολευε. Καμια ιδεα; ΥΓ Εναλλακτικα θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου με ενα χαλασμενο τροφοδοτικο, απλα χρειαζομαι το βυσμα με τα καλωδια του (30-40εκατοστα).
  10. orck

    CES 2015: H ADATA υπόσχεται αποθηκευτικά μέσα τύπου USB 3.1 Type C

    Απο την στιγμη που λεει οτι δουλευει οπως και να το συνδεσεις. Λογικα π
  11. orck

    Google: Αφαιρεί όλα τα NPAPI plug-ins από τον Chrome

    Η καλη ειδηση της ημε
  12. orck

    Ερωτήσεις Για Παραγγελία Από AliExpress!

    Το συγκεκριμενο καταστημα απεθυνεται σε χονδρεμπορους. Εχεις χαζεψει με τις τιμες τους;
  13. orck

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Καλα αυτο πως μπορει να γινει; Αναποδα δεν μπαινει και ας πουμε οτι μπει τοτε παλι δεν στραβωνει τα πιν, απλα τα πιν αντι να ακουμπησουν στις επαφες ακουμπανε στο πλαστικο και φυσικα δεν αναγνωριζει σαν sim.
  14. orck

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται. Κανονικα ειναι εκτος εγγυησης με πολυ σοβαρη βλαβη, μετα συγνωμη καναμε λαθος στην αρχικη εκτιμηση, δεν ειναι το βυσμα φορτισης αλλα η υποδοχη της sim και στο τελος κατ' εξαιρεση θα το επισκευασω στην εγγυηση. Αυτος ειναι ο ορισμος του αντιεπαγγελματισμου. Live your myth in Greece, ζητω η αναπτυξη. ΥΓ Εχω δουλεψει σε τεχνικο τμημα, δεχομαι οτι ανθρωπος ειναι αυτος που κανει τις διαγνωσεις αλλα δεν ξερω πως να χαρακτηρισω το λαθος "σπασμενο βυσμα φορτισης" με το "σπασμενα πιν στην sim" αυτο ειναι κατι που το μπορει να το δει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ και ο κυριος Μπαμπης η ο κυριος Χασαν στην αποθηκη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.