Jump to content

knight_77

Premium Members
  • Posts

    4.239
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

About knight_77

  • Γενέθλια 20/11/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Κηφισιά

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

knight_77's Achievements

  1. knight_77

    Custom Mechanical Keyboards

    Ναι αλουμινένιο plate και stubs unlubed αν και από ότι έχω δει σε video έχουν ελαφρύ lubing από το εργοστάσιο. Και αν δεν κάνω λάθος, τα stabs είναι της Gateron, τουλάχιστον για το V2.
  2. knight_77

    Custom Mechanical Keyboards

    Το καλώδιο αγοράστηκε από MaxGaming στα 50€ + μεταφορικά. Τα keycaps τα πέτυχα σε sale και μου στοίχισαν 35€ + μεταφορικά απευθείας από Akko. Έχω δοκιμάσει αρκετούς διακόπτες, αλλά πραγματικά οι Boba είναι το κάτι άλλο. Απόλυτα silent, πολύ καλό tactile feeling, και buttery smooth out of the box. Αν σε βγάλει ο δρόμος από Κηφισιά και θέλεις να τους δοκιμάσεις, ευχαρίστως. Plate και stabs είναι stock, ίσως ασχοληθώ μαζί τους αργότερα αν και δεν έχω παράπονο προς το παρόν.
  3. knight_77

    Custom Mechanical Keyboards

    Να και το δικό μου Keychron Q1. Akko Wave keycaps, Boba U4 switches, Cablemod Pro καλώδιο. Στο πληκτρολόγιο έχει γίνει force break mod & tape mod. Σκεφτόμουν για lubing στους Boba αλλά πραγματικά δεν το χρειάζονται.
  4. Πωλούνται οι διακόπτες του τίτλου. (90 pieces) Είναι hand lubed με TriboSys™ 3203. Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι. Δεν θα απαντήσω σε ανταλλαγές και παζάρια.
  5. knight_77

    Custom Mechanical Keyboards

    Για switches και για keycaps, η Αkko είναι τιμιότατη εταιρεία. Aν το budget σου είναι περιορισμένο, τα Akko Penguin είναι ότι πρέπει. (silent tactile) Εναλλακτικά μπορείς να δεις και τους Gazzew Boba U4 που τους έχω και είναι εξαιρετικοί, αλλά έχουν και τη διπλάσια τιμή.
  6. knight_77

    Mechanical Keyboard Club

    Εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις. Σε καλή τιμή είναι τα coiled καλώδια από Keychron και GMMK στα 20-40€, σε διάφορα χρώματα. Μετά ανεβαίνεις κατηγορία και πας σε CableMod ή σε κάτι παραπλήσιο στα 50-60€. Κατά τη γνώμη μου, καλώδιο είναι δεν χρειάζεται να πας παραπάνω στα 100€ που έχω δει να κυκλοφορούν ορισμένα. Mπορείς να κοιτάξεις στο MaxGaming που έχει μεγάλη ποικιλία σε coiled cables.
  7. knight_77

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Kαι το πρόγραμμα, συνεχίζεται... Bouzoukia Flowers GIF - Bouzoukia Flowers Singing - Discover & Share GIFs TENOR.COM Click to view the GIF
  8. knight_77

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Kαλησπέρα και καλή βραδιά! Bouzouki six string / Μπουζούκι τρίχορδο on Make a GIF MAKEAGIF.COM _premium
  9. knight_77

    Αγορά νέας οθόνης - OLED?

    Γρήγορος είσαι. Να την ευχαριστηθείς και μακάρι να μη παρουσιάσει κάποιο θέμα. Όσο για επιλογές, ας προτείνει κάποιος που παρακολουθεί στενά το χώρο των monitors, μιας και πλέον δεν ασχολούμαι τόσο. P.S. ΄Οντως αθάνατη η 2711.
  10. knight_77

    Αγορά νέας οθόνης - OLED?

    Θα σου απαντήσω ως πρώην κάτοχος της Dell U2711 και νυν της Alienware AW3420DW. To συγκεριμένο monitor είναι εξαιρετικό αλλά η βασική του χρήση είναι κάτα κύριο λόγο για gaming. Στη θέση σου και από τη στιγμή που θες ένα all around monitor, θα πήγαινα σε κάτι ανάλογο με Nano-IPS. Υπάρχει ενδεχόμενο για burn in στις στατικές εικόνες και θα είσαι μόνιμα με ένα άγχος. Eξαιρετική η τεχνολογία OLED αλλά δεν είναι για όλες τις χρήσεις.
  11. Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση, στο κουτί της. Συναλλαγή χέρι με χέρι ή αποστολή μετά από κατάθεση με έξοδα αποστολής παραλήπτη. Η τιμή είναι τελική.
  12. knight_77

    Ducky Shine 3 Cherry MX Brown Switches

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  13. Χαρίζονται σε όποιον τα έχει ανάγκη, τα εξής: Motherboard: Evga 780i SLi Socket 775 Motherboard: ASUS P5Q DELUXE Socket 775 Ram: 2*2GB DDR2 Kingston Cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 μαζί με after market ψύκτρα. Παραλαβή από το χώρο μου. Περιοχή Άνω Κηφισιά.
  14. Πωλείται το πληκτρολόγιο του τίτλου στο κουτί του με όλα του τα παρελκόμενα. Φοράει Kailh Speed Copper (gaming tactile) διακόπτες και Τai-Ηao The Deep Forest Blue backlit keycaps. Παρακαλώ όχι παζάρια και ανταλλαγές. Συναλλαγή χέρι με χέρι ή αποστολή μετά από κατάθεση με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν το παραλήπτη. Xαρακτηριστικά: Hotswap Keyboard DIY Kit for hot-swappable terminals Gasket Mount keyboard structure Mute cotton to Eliminate cavity sound/increase sound thickness / reduce keyboard resonance 2 Position board, steel Position board, and PC Position board Knob Function Customization 16.8 Million RGB Backlight Driver program to Re-assign for all of the keys, and Recording Macro Triple Mode Connection. Bluetooth 5.0, USB Type-C, 2.4Ghz
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.