Jump to content

trendy

V.I.P.
  • Posts

    6.304
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About trendy

  • Γενέθλια 28/04/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Brno, Czech Republic
  • Ενδιαφέροντα
    Αυτοκίνητα, trance(uplifting, melodic, vocal, psy), wireless, κολύμβηση
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός Δικτύων

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.144 Εμφανίσεις προφίλ

trendy's Achievements

  1. trendy

    Gaming router

    Real gaming router KITTENLABS.DE Running GTA: Vice City on a TP-Link TL-WDR4900 wireless router
  2. trendy

    Security/privacy news

    Calendar Meeting Links Used to Spread Mac Malware KREBSONSECURITY.COM Malicious hackers are targeting people in the cryptocurrency space in attacks that start with a link added to the target’s account at...
  3. trendy

    Security/privacy news

    Company worker in Hong Kong pays out £20m in deepfake video call scam | Hong Kong | The Guardian WWW.THEGUARDIAN.COM Police investigate after employee says she was tricked into sending money to fraudsters posing as senior officers at her firm
  4. trendy

    Security/privacy news

    Ακολουθεί σεντόνι, οπότε προμηθευτείτε ουισκάκι-ξηροκάρπια και απολαύστε την ανάγνωση. Dieselgate, but for trains – some heavyweight hardware hacking BADCYBER.COM [this is an English translation of the original article in Polish, we occasionally publish the best cyber stories from Poland in English]...
  5. trendy

    Αυτοκίνηση

    Δώσε το, δε χάνεις κάτι. Σε δική μου αγγελία, άρχισαν τα παπατζιλίκια ότι πρέπει να στείλω κάτι λεφτά στη μεταφορική.
  6. trendy

    διαφορά domain authority και delegation

    Φυσικά και παίζει. Συνήθως τα TLD έχουν μία μέρα TTL για να μη ρωτάνε τους root όλη μέρα.
  7. trendy

    διαφορά domain authority και delegation

    Ένας recursive resolver ξεκινάει από το root zone μέχρι να φτάσει στο πλήρες όνομα που θέλει να βρει. πχ. στο z.a.gr. θα ρωτήσει τους root πού να βρει το .gr, μετά οι .gr θα του πουν πού να βρει το a.gr, μετά οι a.gr θα του πουν πού να βρει το z.a.gr, και τέλος οι z.a.gr θα απαντήσουν στην ερώτηση για το MX type record.
  8. trendy

    Cosmote modem to Asus router recent problems

    Απεξαπανέκαθεν!
  9. trendy

    Cosmote modem to Asus router recent problems

    Zdravo Dusko, It may as well be the issue from your modem. Have you tried to connect your pc directly on the modem and see if it will work with DHCP or PPPoE? Usually if the modem in properly in passthrough mode, then the router behind it should work with PPPoE, otherwise the router will get settings from DHCP but you'll have double NAT there.
  10. Το dietpi θα ήταν ιδανικό για τέτοια χρήση πάνω στο RPi3/4
  11. trendy

    Αυτοκίνηση

    Έβλεπε πολύ KITT όταν ήταν μικρός ο οδηγός.
  12. trendy

    Σύνδεση router ASUS AX3000 με δίκτυο Cosmote

    Φαίνεται εντάξει το username και το password. May 5 08:06:58 pppd[2213]: PAP authentication succeeded May 5 08:06:58 pppd[2213]: peer from calling number 80:2D:BF:8B:9E:0C authorized May 5 08:06:58 pppd[2213]: Modem hangup May 5 08:06:58 pppd[2213]: Connection terminated. May 5 08:06:58 pppd[2213]: Failed to disconnect PPPoE socket: 114 Operation already in progress Προσπάθησε να κάνεις αντιγραφή της mac του speedport στο Mac Address πεδίο του Asus. Αν δεν παίξει κι αυτό, σβήσε το ΟΝΤ από το ρεύμα για ένα μισάωρο και δοκίμασε να ξανασυνδεθείς.
  13. trendy

    Hybrid mesh+powerline για δυνατούς λύτες...

    Το mesh δεν έχει καμία σχέση με το roaming, που είναι η μετάβαση από το ένα access point σε άλλο. To mesh έχει να κάνει ότι τα access points μπορούν να σχηματίσουν wireless backhauls αν δεν υπάρχει ενσύρματη σύνδεση. Αν το κινητό σου επιμένει να είναι συνδεδεμένο σε ένα μακρυνό ap και το σήμα είναι ελάχιστο, δε θα σε ωφελήσει σε κάτι πως δεν έχεις το powerline για backhaul. Θέλει ρύθμιση της ισχύος και min rssi για να μην καμπεριάζει το κινητό σε ένα access point.
  14. trendy

    Hybrid mesh+powerline για δυνατούς λύτες...

    Έχω παρόμοιο δίκτυο με σένα. Έχω βάλει τα Unifi AC-Lite σε κάθε όροφο. Αυτό που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ρυθμίσω το Minimum RSSI ώστε όταν απομακρύνεται από το ένα να προτιμάει να συνδεθεί στο άλλο από το να παραμένει συνδεδεμένο με ασθενές σήμα. Τα mesh μην τα κοιτάς καν εφόσον έχεις λύση για backhauling από το ένα στο άλλο μέσω powerline.
  15. Εξαρτάται από τα plugins που τρέχει και μπορεί σε συνεργασία με την M$ να βρει έκδοση λειτουργικού και patches, οπότε να κόψουν την πρόσβαση στους ανενημέρωτους WinXPάκηδες, σε συνεργασία με την Google να δει το ιστορικό αναζήτησης και να σου προτείνει τις κατάλληλες διαφημίσεις, ενώ σε συνεργασία με Amazon και Alexa να ανεβάζει αυτόματα στο musiclab ό,τι ξεφτυλίκι ακούς εκείνη τη στιγμή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.