Jump to content

Spyrious

Premium Members
  • Posts

    2.459
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Spyrious

  • Γενέθλια 10/02/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ιωάννινα
  • Ενδιαφέροντα
    PC's ,Cars ,Bikes,Star Trek,...
  • Επάγγελμα
    Moding!!!

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.902 Εμφανίσεις προφίλ
  • GriGaS

  • f117

  • seram

  • felix

  • Staxtis

Spyrious's Achievements

  1. Spyrious

    Intel Drivers σε νεο pc

    Τέλεια! Ευχαριστώ! Ναι θα βάλω πρώτα drivers καρτας γραφικων μετά δικτύου και θα σκανάρω! Ευχαριστώ.
  2. Spyrious

    Intel Drivers σε νεο pc

    Δεν το σετάρισα ακόμα ,κατεβάζω τα πάντα πριν ξεκινήσω.
  3. Καλησπέρα. Μετά από πολλά χρόνια με amd επιστρέφω σε νεο pc με intel Core i5 14400 και μητρική με b760 chipset. Πάντα κατεβάζω τα τελευταία drivers και δεν χρησιμοποιώ αυτά που έχουν τα cd . Παλιά για intel χρειαζόταν το intel chipset inf utility. Δεν βρίσκω πουθενά drivers για b760 ,υπάρχουν χρειάζονται; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο παρόμοιο θέμα ρωτάω εδώ. Έχω σύστημα με την μητρική asrock b450m pro4.LeitoyrgikoΛειτουργικό τρέχω σε ssd samsung evo επάνω στο nvme.Εολισης έχω άλλον έναν ssd σε m2 θέση (sata3 αυτός). Κάνω video editing και έχω ξεμείνει από χώρο για proxy cache κλπ.Σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν nvme αλλά δνε έχει άλλη υποδοχή η μητρική.Έχω όμως μια PCIe 2.0 x1.Οπότε κάτι τέτοιο RaidSonic Κάρτα PCIe για 1 M.2 NVMe SSD (IB-PCI214M2-HSL) WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για RaidSonic Κάρτα PCIe για 1 M.2 NVMe SSD (IB-PCI214M2-HSL) σε 37 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! μαζί με εναν ssd ,αυτόν πχ Intel 660p SSD 2.0TB M.2 NVMe SSDPEKNW020T8X1 SSDPEKNW020T801 WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Intel 660p SSD 2.0TB M.2 NVMe SSDPEKNW020T8X1 SSDPEKNW020T801 σε 10 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις... Θα είμαι εντάξει; Ευχαριστώ!
  5. Spyrious

    Android updates, γιατί αργούν μέσω WiFi ;

    Και νόμιζα ότι έφταιγε το δικό μου κινητό.Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
  6. Μπήκα και εγώ στο 32378.Δεν έχω καταλάβει που το αλλάζω για τον κορονοιο.
  7. Spyrious

    Tagan 480 επισκευή;

    Τελικα άλλαξα αντίσταση αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.Δεν το ανακάλυψα ποτέ.Πήγε για ανακύκλωση. Ευχαριστώ!
  8. Καλό αν θα υλοποιηθεί και 12 βολτ για δίσκους hdd, ssd κλπ. Ούτως ή άλλως πλέον λίγα Hardware υπάρχουν πέραν των μονάδων αποθήκευσης.
  9. Καλησπέρα.Έχω ένα τροφοδοτικό Tagan 480.Είναι κοντά 15 ετών.Είχε μπει στο κυρίως pc μου αρχικά και μετά πήγαινε σε δευτερα pc (χαμηλών απαιτήσεων),κατα ανάγκη.Πριν λίγες εβδομάδες το pc που το είχε δεν άνοιγε,άναβαν μόνο τα led.Οπότε το αντικατέστησα με νέο. Συνδεοντας ανεμιστήρα τον γυρνάει πάρα πολύ αργά.Γεφυρώνοντας απλά το πράσινο με ένα μαύρο δεν παίρνει μπρος.Απο περιέργει το άνοιξα να δω τι φταίει.Δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.Εκτός από μια καμένη αντίσταση μάλλον. Λέτε μπορώ να το επισκευάσω.Αλλά τι αντίσταση να είναι;Δεν μου χρειάζεται,θα το κρατήσω για εφεδρικό αν τα καταφέρω.Ευχαριστώ.
  10. Spyrious

    Πονηρή πώληση από την Wind

    Με κάλεσαν από τον συνήγορο σήμερα.Μου είπαν ότι 24άρα vdsl δεν υπάρχει (τους είπα ότι τότε δεν το γνώριζα αυτό) και ότι η 8άρα ταχύτητα είναι φυσιολογική.Τους απάντησα ότι δεν διαφωνώ αλλά ότι μου είπε η wind ότι θα μου δώσει vdsl,αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα εταιρία.Επίσης μου είπαν ότι το χαρτί με που μου έδωσε ο υπάλληλος με την διόρθωση 24 δεν αποτελεί κάποιο ισχυρό αποδεικτικό.Θα προωθήσει όμως το αίτημα μου στην wind. Μου είπαν τι θέλω να κάνω και τους είπα ότι θέλω να αποχωρήσω από την wind χωρίς να πληρώσω τίποτα. Εγώ πάντως θα μιλήσω με vodafone να γυρίσω πίσω και δεν πληρώνω τίποτα στην wind.
  11. Spyrious

    Πονηρή πώληση από την Wind

    θα έχω πρόβλημα αν αλλάξω εταιρία πριν πάρω κάποια απάντηση;Σε πρόσφατη επικοινωνία με την wind ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 150 ευρώ (ενώ πάγιο είναι 77 περίπου),πριν προλάβει να κλείσει μήνας.Τους είπα ότι δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου ακόμα για το πρόβλημά μου,μου είπαν ότι δήθεν το κοιτάνε κλπ και θα λάβω ενημέρωση.Αλλά δεν βλέπω να ενδιαφέρονται καθόλου.Σκέφτομαι να πάρω την vodafone τηλέφωνο να γυρίσω πάλι σε αυτούς και δεν πληρώνω τπτ στην wind.
  12. Spyrious

    Πονηρή πώληση από την Wind

    Πόσος χρόνος χρειάζεται συνήθως για να μου απαντήσουν εεττ και ο συνήγορος; Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
  13. Spyrious

    Πονηρή πώληση από την Wind

    Όπως έγραψα και πιο πάνω.Υπέγραψα στην "αίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet".Τη έκανα με τον υπάλληλο που ήρθε σπίτι.Έχει τα στοιχεία μου επάνω.Και έχει κουτιά που τσεκάρεις την υπηρεσία.Εκεί σημείωσε στο wind double play 50 με στυλό 24.Βλέπε φωτό. Επίσης δεν μου φαίνεται να αξίζει να γυρίσω σε vofafone,δεν κερδίζω κάτι νομίζω.Θα προσπαθήσω να ζητήσω έκπτωση ή booster.
  14. Spyrious

    Πονηρή πώληση από την Wind

    Λοιπόν,δεν με πήρανε ποτέ τηλέφωνο.Έκανα καταγγελία στον ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο του Καταναλωτή.Ευχαριστώ για την βοήθεια,θα ενημερώσω για την εξέλιξη.
  15. Καλησπέρα.Θέλω να γράψω την πρόσφατη εμπειρία μου με την wind. Μέχρι τώρα είχα Vodafone adsl2,σταθερή και 2 κινητά.Εδώ και 1 έτος περίπου είχα προβλήματα με την ταχύτητα. Από τα 8 περίπου που κλείδωνε είχα φτάσει και κάτω από 5.Με 24άρα σύνδεση (στον κόμβο).Άπειρα τηλέφωνα στην vodafone,άκρη δεν έβγαλα.Τους ρώταγα και για vdsl αλλά δεν υπήρχε στην περιοχή μου.Πήρα όλους τους πάροχους αλλά κανείς δεν είχε vdsl ακόμα. Πριν από περίπου 1 μήνα περνάει από το σπίτι υπάλληλος της wind και με ενημέρωσε για τις νέες οπτικές ίνες που κάνει εγκατάσταση στην περιοχή μου .Όντως σκάβανε στους γύρω δρόμους.Του είπα τι συνδέσεις έχω κλπ και μου λέει έχουμε vdsl 24.Ωραία του λέω,με ενημέρωσε ότι η οπτική ίνα δεν έχει καμία σχέση με την αναλογική κλπ, ότι θα κλειδώνω 18 περίπου όπως και αυτός στο δικό του σπίτι,μου τόνισε στο σπίτι όχι στον κόμβο,ότι η οπτική ίνα έχει bandwidth να υποστηρίξει πολλές συνδέσεις και πολλά άλλα.Όλα καλά όλα ωραία.Έκανα και τα κινητά wind μου είπε θα σου δώσω και το android box της wind να βλέπεις netflix.Του λέω ωραία γιατί δεν έβαζα netflix λόγω χαμηλής ταχύτητας.Όχι τώρα δεν θα έχεις πρόβλημα μου είπε.Επίσης σε λίγο καιρό μου είπε θα είναι διαθέσιμη και 50άρα με 3-4 ευρώ παραπάνω.Κάναμε όλα τα χαρτιά.Στο δικό μου αντίτυπο σημείωσε wind double play 50 και από πάνω με στυλό 24( δεν υπάρχει κουτάκι για 24). Μέχρι εδώ καλά. Πρώτα συνδέθηκαν τα κινητά. Προχθές ήρθε και ο εξοπλισμός.Σήμερα άλλαξα το παλιό ρουτερ της vodafone με το νέο της wind. Κάνω έλεγχο ταχύτητας και βλέπω κοντά στα 8!!! Παίρνω τηλέφωνο τους τεχνικούς.Κάνανε τα τεστ και μου λένε είσαι εντάξει,τόσο μπορεί να σου δώσει η σύνδεση!!! Τους λέω πληρώνω για 24άρα vdsl!!!Είχα vodafone adsl και έκνα όλη την διαδικασία για 1mbps ;;;Μια τρύπα στο νερό!!! Να μην μακρηγορώ άλλο,Μίλησα και με εκπρόσωπο των πωλήσεων,πάλι τα ίδια τους είπα.Κράτησαν το τηλέφωνο και μου είπαν θα με καλέσουν.Αλλά ακόμα δεν με πήραν. Σκέφτομαι να πάω και σε δικηγόρο. Ευχαριστώ για την κατανόηση
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.