Jump to content

panagiotis

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About panagiotis

  • Γενέθλια 07/06/1966

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Athens p.faliro
  • Ενδιαφέροντα
    VIDEO EDITING ,3D GAMES
  • Επάγγελμα
    VIDEO EDITING

panagiotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Λοιπον καλησπερα και παλι...Ληξη συνεγερμου. Ο δισκος αφαιρεθηκε και στη θεση του τοποθετηθηκε ενας Samsung 850 Pro 256 GB. Μου επεσε το σαγονι με αυτα που ειδα απο πλευρας επιδοσεων και στα 2 Λειτουργικα (Mavericks 10.9.5 και Windows 7 Pro.) Τοσο απο χρονους εκκινησης,Τερματισμου, ανοιγοκλεισιματος εφαρμογων, Export η Transcoding σε μεγαλα αρχεια HD, P2, AVC, ο δισκος δε χαμπαριαζει τιποτα. Μιλαμε για εναν αλλο κοσμο, ουτε καν συγκριση δε μπορει να γινει με τον Mushkin . Εντυπωσιακο επισης το οτι ο δισκος δε ζεσταινεται παρα ελαχιστα και ας τραβαει διπλασιο ποσοτητα ρευματος εναντι του αλλου (1.5 A εναντι 0.8) Οι τιμες της καταναλωσης ρευματος αναγραφονται επανω στο sticker του δισκου. Για να καταλαβετε η Εισαγωγικη οθονη του Final Cut `pro X χρειαζεται γυρω στα 20-25 δευτερολεπτα για να φορτωθουν ολα τα Templates,plugins,fx, etc. Πριν ακομα συμπληρωθουν 5 δευτερολεπτα ειμαι στο timeline με τα παντα φορτωμενα. Οτι και να του κανω η μπαταρια δε καταλαβαινει τιποτα. Φοβερη δουλεια οι μαγκες της samsung, τελεια διαχειρηση ενεργειας. Φυσικα δεν του εχω διαθεσει καθολου απο τη μνημη που ειναι διαθεσιμη με το προγραμμα που προτεινει η Samsung, αφου τι περισσοτερο να ζητησω? Τον Mushkin τον βλεπω σε κανενα 2,5αρι κουτι για Backup και αν βρω καποιον που να ενδιαφερεται θα τον πουλησω. Ειναι καλος για Windows αλλα με τιποτα για Mac. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια, ειδικα για το θεμα του Sandforce που ουσιαστικα αυτο ηταν και το κλειδι της επιλογης αλλου τυπου controller. Να εισαστε καλα καλο βραδυ, καλες γιορτες σε ολους σας.
  2. Ασε....τα ετρεξα....και τωρα τρεχω και εγω....!!!! Μονο το ATTOS δινει αυτα για τα οποια διατεινεται η Mushkin. Οι πραγματικες επιδοσεις του δισκου δεν επαληθευονται συμφωνα με τα μετρητικα προγραμματα (εν προκειμενω) αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι αγορασα ενα....ασε να μη το ανοιξω καλυτερα !!! Οι διαφορες του 850 Evo και του 850 pro ειναι μεγαλες? Ακουσα οτι στα Macbook Pro ο 840Evo εχει ενα bug σχετικα με τις επιδοσεις του στο ανοιγμα αρχειων που δεν εχουν πρσπελαστει για μεγαλο χρονικο διαστημα. η Samsung (λεει ο ποιητης...) το γνωριζει και κυκλοφορησε η θα κυκλοφορησει ενα firmaware update. Και κατι χρηστικο αφου εχω κατι χρονια να μπω και να γραψω οτιδηποτε στο forum.. Πως κανω mention τον Trexx για τους sandforce controllers?
  3. Καλημερα σε ολους. Εδω και καποιες μερες με προβληματιζει η αποδοση του MUSHKIN MKNSSDCR240GB-7 CHRONOS 240GB 2.5'' SSD 7MM SATA3 Αγορασα αυτον το Δισκο πριν απο 10 μερες απο το E-shop εχοντας κατα νου να αξιοποιησω τις ταχυτητες του βασικα για Επεξεργασια Video στο Final Cut Pro X 10.1.2 Ο δισκος εχει χαμηλες επιδοσεις στο ανοιγμα αρχειων, και στη συμπιεση HD υλικου, αλλα φαινεται οτι το προβλημα ξεπερνιεται κατα πολυ οταν τρεχει σε Windows 7 pro SP1 x64. Το βασικο λειτουργικο ειναι το Mavericks 10.9.5 και μεσω του Bootcamp εχουν εγκατασταθει και τα ανωτερω Windows 7 pro Απευθυνθηκα στην Mushkin για να ρωτησω για ποιο λογο οι επιδοσεις του δισκου σερνονται στο λειτουργικο της Apple οταν μαλιστα τρεχουν σε ενα πολυ γρηγορο Laptop της Apple? (Macbook pro 16gb ddr3@1600, core i7@2,3Ghz) Μου απαντησαν οτι το προβλημα βρισκεται στο οτι οι Sandforce controllers χρησιμοποιουν αλλο τροπο διεξαγωγης του Τεστ με συμπιεση δεδομενων, ενω το ATTOS που αυτοι προτεινουν χρησιμοποιει εντελως ασυμπιεστα δεδομενα. Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οταν υπαρχει θεμα με τον controller τοτε τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια ανεξαρτητα απο ποιο λειτουργικο χρησιμοποιεις. Παρακατω παραθετω 2 εικονες που δειχνουν ξεκαθαρα τις χαοτικες διαφορες σε επιδοσεις ματαξυ των 2 λειτουργικων. Δοκιμασα με εναν αλλο SSD Mushkin 120gb τα αποτελεσματα ακριβως ιδια...και απαραλαχτα. Εβαλα πανω ενα Samsung 120gb 840 Evo kai to Λαπτοπ απογειωθηκε κυριολεκτικα. (και στα 2 λειτουργικα) Εβαλα τον δικο μου Intel 330 180GB απο το Pc και σερνοταν σαν τους Mushkin. Τα τεστ τα εχω κανει με το Blackmagic Speed Test και στα 2 λειτουργικα. Οι δισκοι εχουν περασμενα τα πιο προσφατα firmware. Τωρα σκεφτομαι να παρω ενα 850 Evo 240Gb . Εσεις τι λετε ποια ειναι η γνωμη σας? Συγνωμη αν εχω βαλει το θεμα σε εναν χωρο που δεν εχει να κανει με Mac, αλλα γνωριζω οτι πολλοι χρηστες εδω μεσα εχουν καλη γνωση των πραγματων οποτε και τους επικαλουμαι. Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε απαντηση, να εισαστε καλα και καλες γιορτες σε ολους. (Ειχα τις αμφιβολιες μου σχετικα με τη συμβατοτητα του λειτουργικου της Apple, αλλα μολις ειδα τονν δισκο της Samsung....μου εφυγαν ολες οι αμφιβολιες !!!)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.