Jump to content

gaig

Premium Members
  • Posts

    1.699
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    FPV

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gaig's Achievements

  1. gaig

    Κατασκευή καλόγερου.

    ωραια ιδεα το καρυδακι με την προεκταση, ριχτο μεσα στον καλογερο να το εχει για παν ενδεχομενο!
  2. gaig

    Επιπλέον χρεώσεις λόγω COVID-19 ανακοίνωσε η ACS Courier

    δεν πολυκαταλαβα... η acs εχει αυξημενη δουλεια οποτε θα αναγκαστει να βρει παραπανω οχηματα, αποθηκες, ατομα, κτλ... Οποτε διατηρει τα αυξημενα εσοδα, και θελει βοηθεια με τα αυξημενα λειτουργικα..?
  3. gaig

    Οικονομικό Wifi Ρελέ Καστάνιας ;

    σε απλη νομιζω. Εχε υποψιν σου οτι ολα τα sonoff θελουν ουδετερο
  4. gaig

    Οικονομικό Wifi Ρελέ Καστάνιας ;

    μια λυση με sonoff ειναι αυτο που προτεινε η καρμεν. Μια αλλη ειναι το Sonoff Mini που επιτρεπει συνδεση με τον διακοπτη και δινει 220 μεχρι 10Α. Ιδανικα θα μπει χωνευτο σε καποιο κουτι ή καπου αλλου κρυμμενο in-line με την καλωδιωση
  5. gaig

    Projects με microcontrollers [Arduino , ESP , clones etc]

    Το ζήλεψα, το αντέγραψα! Σε ευχαριστώ και για τις χρήσιμες οδηγίες! Μόνη διαφορά ότι χρησιμοποίησα το 5-32V module για να αποφύγω τον step converter.
  6. gaig

    Broadlink RM MINI 3 - Universal WIFI IR Remote

    android ή ios?
  7. gaig

    Broadlink RM MINI 3 - Universal WIFI IR Remote

    To IFFT δε μου δουλεψε γιατι δε δουλευει ποτε το rm pro+ ??
  8. gaig

    Broadlink RM MINI 3 - Universal WIFI IR Remote

    Σου δουλεψε αξιοπιστα αυτο το μαραφετι με την εφαρμογη του? Ρωταω γιατι πριν απο 1-2 χρονια ειχα παρει το Broadlink RM Pro+ ετσι ωστε να ελεγχω απομακρυσμενα τοσο τις συσκευες με IR, αλλα κυριως την γκαραζοπορτα ωστε φτανοντας σπιτι να τη βρισκω ηδη ανοιχτη (με την αντιστοιχη ρυθμιση στο IFFT). Καταρχας, οσον αφορα το iOS καποιο θεμα υπαρχει με την εφαρμογη και πρωτα πρεπει να κατεβασεις αυτη που λες σε android, να κανεις εκει την εγγραφη, μετα να κατεβασω μια αλλη (e-control νομιζω), δε θυμαμαι καλα τωρα, αλλα μια τρικυμια ηταν. Επισης, αυτο που ειχα στο μυαλο μου δεν επαιξε ποτε καλα γιατι η εφαρμογη ειχε μεγαλο ποσοστο αποτυχιας. Ειτε την ανοιγα και εβγαινε μνμ οτι απετυχε να συνδεθει στο gateway ειτε πατουσα το κουμπι που ειχα ρυθμισει να ανοιγει την πορτα και οταν εφτανα δεν ειχε ανοιξει ποτε.
  9. gaig

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 4η Εβδομάδα

    Τα μπλουζακια τα ειχαμε, τα υπολοιπα μπηκαν για να μη φαω ξυλο! Χρονια πολλα και καλη χρονια!!
  10. gaig

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Καλά λαμπιουγεννα και με το καλό να μας μπει ο χρόνος!!
  11. gaig

    Mesh WiFi λύση για Smart Home - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι πρωτιστως στους πολλους clients που συνδεονται ασυρματα παρα στο routing. To διαπιστωσα και εγω σε εμενα οταν ξεπερασα τους 30.. δε γινεται δουλεια. Οπως ειπαν τα παιδια δες καποιο ΑΡ που μπορει να σηκωσει πολλους clients, πχ ubiquiti unifi AC mesh AP. Σε δοκιμες μπορει να σηκωσει μεχρι και 60-70 "κοντινους" clients σε καθε μπαντα. Σε αυτο βαλε τους πολλους, δλδ τις ΙΟΤ συσκευες σου. Μικρο traffic κανουν, δε θα εχεις θεμα. Τις συσκευες που θελεις ταχυτητα (πχ κινητο, ταμπλετ, τηλεοραση) θα τις συνδεσεις (1) ειτε στο δευτερο 5GHz band που εχει (η πιο καθαρη λυση αρκει να εισαι κοντα, αλλιως βαλε και δευτερο 5GHz ΑΡ) (2) ειτε σε καποιο αλλο ΑΡ που θα φροντισεις να παιζει στο πιο "καθαρο" 2.4GHz καναλι της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και μακρια απο το καναλι των ΙΟΤ συσκεων (εξυπακουεται αυτο). Συστηνω την πρωτη λυση (1) ως πολυ καλυτερη απο τη δευτερη. Τελος, πρεπει το ΑΡ που ειναι πανω οι προσωπικες συσκευες σου να ειναι οπωσδηποτε πανω σε καλωδιο! Αλλιως ξεκινας με handicap
  12. "+98,000" amateur models??!! ? Μονο εμενα φανταζει απιστευτο..?
  13. gaig

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Καλες γιορτες στην ομορφη ΠΑΡΕΑ! ?????? ps. εστειλα και εγω
  14. gaig

    Αντικαπνικός νόμος στην Ελλάδα

    Βρε παιδια, διαβαζω σελιδες τωρα και δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το θεμα της αντεπιχειρηματολογίας και της αντικρουσης. Υπαρχει ενας νομος, που απαγορευει το καπνισμα (που θεωρειται επιβλαβες για την υγεια, ας με διορθωσει καποιος που δεν το θεωρει), σε δημόσιους/ιδιωτικούς χώρους, κλειστούς/στεγασμένους, που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας/ψυχαγωγιας/υγεινομικου ενδιαφεροντος/αθλοπαιδιων/etc για την προστασια της υγειας ολων. Με βαση τις οποιες επιπτωσεις εχει στην υγεια, δεν το απαγορευει οπως τη χρηση αλλων βλαβερων ουσιων, επιτρεπει να καπνισει *οποιος θελει* στο σπιτι του ή σε τελειως ανοιχτο χωρο. Δεν ειναι τοσο βλαβερο ωστε να το ποινικοποιησει πληρως, αλλα σιγουρα δεν μπορει να επιβληθει η εισπνοη του σε οσους δεν εχουν αυτη τη συνηθεια. Το θεμα ποιο ειναι? Τί ειναι αυτο που εχουμε ανακαλυψει και δεν εχουν ανακαλυψει απο αυστραλια γυρω-γυρω μεχρι αμερικη?
  15. gaig

    Xiaomi Κατσαβίδι

    Τα πηρα μια μερα που περασα απο golden (γνωριζω τη wiha) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα και την τιμη (15 ευρω το σετ)!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.