Jump to content

Death

Premium Members
  • Posts

    82
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Περιοχή
    Hell
  • Ενδιαφέροντα
    . /\.

Death's Achievements

  1. Death

    Ράμπα για ηλεκτρική σκούπα...

    Τελικά βρήκα αυτά
  2. Death

    Ράμπα για ηλεκτρική σκούπα...

    Νεκρανάσταση του thread. Μήπως τελικά έβγαλες άκρη @petasis;
  3. Death

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Πωωωω. Οπότε βλέπω Billy Russo θέλω να φάει σφαίρα στο κεφάλι.
  4. Death

    Εγκατάσταση IP Camera παρακολούθησης

    https://www.dtdns.com/dtsite/infodynamichosts Δοκίμασε αυτό
  5. Μπορείς να κάνεις το άλλο. Να πάρεις τηλέφωνο τον πάροχο και να τον ρωτήσεις σε ποιο όριο σε έχει. Ο πίνακας που έβγαλες φωτογραφία έχει κάποιους αριθμούς από την εξωτερική πλευρά.
  6. Death

    mini-ITX case

    Φαίνεται υπέροχο αλλά θα προτιμήσω κάτι μικρότερο. Θα το έχω στα υπόψιν μου. Έχεις βάλει 60άρι ανεμιστήρα πίσω; Δεν κάνει θόρυβο;
  7. Death

    mini-ITX case

    2 3'5" δίσκους και έναν SSD. Προαιρετικά και ένα dvd recorder. Αυτά. Ωραίο το case σου, απλά δεν με καλύπτει στους δίσκους. Χωράει όμως την ψήκτρα μου που είναι 158mm (Mugen 2 Rev. )
  8. Death

    mini-ITX case

    Και εγώ έχω διαβάσει καλά λόγια. Το μόνο μείον που βρίσκω είναι ότι δεν έχει 5,25 θέση για DVD drive, αλλά δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα αγοράς.
  9. Death

    mini-ITX case

    Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στο σύστημα μου και αποφάσισα να το "γυρίσω" σε mini itx μιας και δεν χρησιμοποιώ επιπλέον κάρτες πέρα απ' αυτά που μπορεί να μου προσφέρει μια σύγχρονη mobo και μου αρέσει το μικρό μέγεθος. Δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος (50-60 ευρώ) και έχω καταλήξει στο δίλημμα: Cooler Master Elite 130 ή Thermaltake Core V1. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά τα δυο; Ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  10. Death

    Πώς stream-άρετε την μουσική σας στις συσκευές σας;

    Σύνδεση κινητού στον ενισχυτή, XBMC και τέλος
  11. Death

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Είπα να ξεκινήσω το Torchlight 2 μιας και το έβαλε δωρεάν το Steam και κόλλησα!
  12. Γενικά αν δεν έχεις καλό μηχάνημα δεν αξίζει να ασχοληθείς με εξόρυξη. Για μένα έχει μεγαλύτερη αξία το trading όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς τα σκαμπανεβάσματα της αξίας. Σαν το χρηματιστήριο ένα πράγμα σε πιο γρήγορους ρυθμούς.
  13. Death

    X-Com: Enemy Unknown [TBS]

    Το περιμένω πως και πως το συγκεκριμένο. Το μόνο X-Com μετά από 16-17 χρόνια που είναι πιστό στα πρώτα (το Apocalypse για κάποιον λόγο δεν μου άρεσε).
  14. Πραγματικά τι να πω? Σου προσφέρουν ένα σωρό υπέροχα παιχνίδια και αντί να δώσεις κάποιο φυσιολογικό ποσό, δίνεις το ελάχιστο δυνατό. Καλά το γεγονός ότι κάνουν μπινιές για το Steam δεν το συζητώ. Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.