Jump to content

HellhammeR

Premium Members
  • Posts

    3.295
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.183 Εμφανίσεις προφίλ

HellhammeR's Achievements

  1. Μαζί με κουτί και παρελκόμενα. Sockets: Intel 1200, 1150, 1151, 1155, 1156, 1366, 2011, 2066 | AMD AM3, AM2 + ΑΜ4 extra kit Hydro Series™ H100i GTX Extreme Performance Liquid CPU Cooler WWW.CORSAIR.COM The Hydro Series™ H100i GTX liquid CPU cooler has a 240mm radiator and dual SP120L PWM fans for the excellent heat dissipation you need for highly overclocked CPUs.
  2. Καλησπέρα παιδιά,Έχω τον παρακάτω πίνακα:https://ibb.co/YZGmnTBΣτις 3 10άρες είναι όλοι οι χώροι του σπιτιού και η πυλωτή.Στις 4 16άρες είναι κλιματιστικό 24αρι, καυστήρας, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων.Στις 2 20άρες είναι η κουζίνα και το θερμοσίφωνο.Το πρόβλημα μου είναι στις 10αρες. Επειδή στην μια 10αρα είναι τα 3 δωμάτια και το μπάνιο, υπάρχει μεγάλος φόρτος και πέφτει συχνά η ασφάλεια. Επίσης αν βάλουμε κάνα εργαλείο σε πρίζα του σπιτιού, κάνα τρυπάνι πχ συχνά πυκνά πάλι ρίχνει ασφάλεια. Σκεφτόμουν να τις αλλάξω σε 16αρες απλά το σπίτι είναι 30 χρονών και δεν ξέρω αν αντέξει η καλωδίωση. Έχω και ένα 9αρι κλιματιστικό σε ενα απο τα δωμάτια και αν λειτουργεί και χρειαστεί να μπει ένας θερμοπομπός σε κάποιο άλλο δεν τον αντέχει.Επειδή θα βάλω και ένα 12αρι κλιματιστικό σε ακόμα ένα δωμάτιο αυτό που σκέφτηκα είναι να απομονώσω το δωμάτιο με το 9αρι μόνο του σε 16αρα, να αλλάξω τις υπόλοιπες 10αρες σε 16αρες και να τραβήξω γραμμή-διακλάδωση από την υπάρχουσα 16αρα του πλυντηρίου το οποίο βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιο που θέλω να βάλω το 12αρι κλιματιστικό.Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν καταρχήν αντέξει μια 16αρα κλιματιστικό 12αρι και πλυντήριο ρούχων μαζίκαι αν οι γραμμές μου γενικότερα αντέξουν την αναβάθμιση σε 16αρες από 10αρες. Αν έχει κάνει κανείς καμια αλλαγή σε μεγαλύτερη ασφάλεια να μου πει την εμπειρία του. Μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή καλωδίωσης όπως το κόβω.
  3. HellhammeR

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Για Gaming κάρτα η διαφορά των +400 ευρώ στο ti μοντέλο σε σχέση με το παλιό δεν δικαιολογεί καμιά μεγάλη καινοτομία όσο σημαντική και αν είναι, η σκιές είναι ένα marketing tool για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη τιμή, τα ίδια έλεγαν και για τα μαλλιά της Lara στο πρώτο Tomb Raider με το Hairworks αλλά δεν θυμάμαι msrp στα 1.200 στις τότε κάρτες. Η απάντηση είναι αυτό που λες ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός και λογικό είναι να μην θέλει να ανταγωνιστεί τον εαυτό της βάζοντας τις "λογικές" τιμές στις νέες κάρτες της.
  4. HellhammeR

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Εκτός από την αναμενόμενη αύξηση στα FPS η μεγάλη καινοτομία από ότι κατάλαβα στις νέες κάρτες της Nvidia είναι το Ray Traced Shadows? Δηλαδή η δυναμική και η real απεικόνιση των σκιών σε σχέση με τον περιβάλλοντα φωτισμό που θα υπάρχει στον χώρο; Και την διαφορά στις αρχικές τιμές σε σχέση με την παλιά γενιά και καλά το ζητάει για τις.. σκιές? Παίξε μπαλίτσα μόνη σου nvidia το γήπεδο δεν έχει πλέον αντίπαλο, θα παρακαλάμε την Intel να βγουν καλές οι κάρτες γραφικών που ετοιμάζει για να μπορούμε να πάρουμε mid-range κάρτα γραφικών σε λίγο καιρό...
  5. HellhammeR

    BATTLEFIELD V

    Καλύτερα γιατί το ευχαριστιέσαι έτσι όπως είναι. Εγώ είχα παίξει σαν πρώτο το 3, το χα λιώσει, πήρα το 4 και μετά ξέγραψα την σειρά ?
  6. HellhammeR

    Αυτοκίνηση

    Και εγώ σκέφτομαι για AUDI αυτό το καιρό που ψάχνω. Είναι υπέροχα αυτοκίνητα, αλλά λίγο χαμηλότερα σε κατηγορία από τον Ζάχο, για κάνα Α3 TDI μεταχειρισμένο λέω
  7. ρίξε τις 1440p και βάλτες κάνα χιλιάρικο. Τα 2 χιλιάρικα είναι ξεκάθαρη κοροϊδία. Οι πρώτες 1440p 144Hz ήταν στο 1/3 της τιμής από αυτές. Εκμεταλλεύονται μαρκετιστικα το 4Κ.. στις 27" που υπάρχει ήδη η 2560x1440 που είναι και η ιδανική ανάλυση για τέτοιο μέγεθος. Αλλά θα πουλήσουν, θα τις πάρει κόσμος, τσεκάρετε σε λίγο καιρό overclock.net forum και τις επιστροφές για bleed και Pixels που θα έχουν σίγουρα και αυτές (panel AU Optronics )
  8. HellhammeR

    Asus PG279Q πρόβλημα

    Το bleed θα υπάρχει πάντα, όσες οθόνες και να αλλάξεις, επίσης σε σκοτάδι η φωτογραφία το ενισχύει. Για το pixel άμα μπορείς να την αλλάξεις έχει καλώς, αλλά η ASUS και όλοι οι άλλοι εκτός της LG σε ορισμένα μοντέλα δικαιολογούν 3-5 καμμένα/κολλημένα pixel, άρα πρέπει να τους πιέσεις για να την αλλάξουν.
  9. HellhammeR

    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ P.C.

    παίδες δεν πρόκειται να κάτσω με την οδοντόκρεμα της intel, και συμβουλεύω και εσάς να μην κάτσετε, έχει πολύ headroom το cpu αν το κάνετε delid. Οι θερμοκρασίες που πιάνουν οι intel είναι εξωφρενικές πάνω από 1.30V ξεκινάει το πανηγύρι. Με κοπίδι θα το κάνω, ούτε κάνω tool και μετά θα το κολλήσω με μαύρη σιλικόνη. Δεν ξέρω για την μεταπωλητική αξία που λέει ο icy αλλά εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνα έναν DELID 8700K απο κάποιο παλικάρι που το έκανε πετυχημένα σε 2 χρόνια απο τώρα πάρα μανήσιο με 1 χρόνο υπολειπόμενη εγγύηση.
  10. HellhammeR

    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ P.C.

    εκεί κυμαίνεται, στους 15 με 20 βαθμούς αν βάλεις liquid metal πάστα. Να τον δοκιμάσω τσάμπα δεν υπάρχει λόγος, δεν πρόκειται ποτέ να έχει 70 βαθμούς στα 5Ghz... μόνο για να δω αν είναι DOA θα το δοκιμάσω, μετά έχει σειρά λεπίδα και άνοιγμα.
  11. HellhammeR

    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ P.C.

    Και εγώ ήθελα να περιμένω AMD και μήπως ανακοινώσει και η intel τίποτα αλλά βαρέθηκα και περιμένω να μου έρθει 8700K. Και επειδή είδα οτι με DELID πάει στους -20 απευθείας εννοείται day one θα το δοκιμάσω να τον ανοίξω και να αλλάξω την οδοντόκρεμα που βάζει η intel.
  12. HellhammeR

    Απόγνωση με νέο Setup

    Παρόμοιο πρόβλημα με φριζάριμα και restart είχα συναντήσει πριν κάνα μήνα σε RYZEN σύστημα σε ASUS ROG STRIX B350-F με μνήμες CORSAIR CMK8GX4M1A2666C16 VENGEANCE LPX BLACK 8GB DDR4 2666MHZ . Μετά από αλλαγή σε HYPERX HX426C13PB3/8 XMP HYPERX PREDATOR 8GB DDR4 2666MHZ όλα ήταν ΟΚ.
  13. Είναι ψηλά η πινακίδα, αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω με zoom για να φανεί, στον ήλιο φαίνονται καλύτερα, σήμερα έχει συννεφιά. https://imgur.com/a/yCfFp Τα γκρι στίγματα (θαμπάδα) που διακρίνονται, αυτό θέλω να διορθώσω και το μαύρο που που φαίνεται σαν φουσκωμένο είναι μαύρη σιλικόνη που έσταξε από τα πάνω διαμερίσματα όταν κάνανε εργασίες, πρέπει να είναι μονωτικό το υλικό, αν το τρίψω θα αρχίζει να ξεθωριάζει και το μαύρο γι'αυτο το άφησα έτσι. Μπορώ να σκαρφαλώσω και να δοκιμάσω αλοιφές, σπρέι λάδια κτλπ τι προτείνεται να κάνω ?
  14. Είναι αυτοκόλλητο glossy πολύ καλής ποιότητας που να αντέχει και σε εξωτερικές συνθήκες βροχής, υγρασίας, ζέστης πάνω σε ταμπέλα κολλημένο. Στυλ Κωτσόβουλου φαντάσου που έχει σε ορισμένα καταστήματα του άσπρα γράμματα κολλημένα σε κόκκινο φόντο, όχι σαν αυτά που βλέπεις στις βιτρίνες δηλαδή στις εκπτώσεις τα μικρά. Είναι τεράστιο το μέγεθος των γραμμάτων και κοστίζει αρκετά για να αλλάξει έστω και ένα. Τα δικά μου γράμματα είναι γκρι και απλά το ένα γράμμα έχει ξεθωριάσει σε 3-4 σημεία από το καθάρισμα και φαίνεται ανοικτό γκρι. Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά γιατί δεν σκαμπάζω και πολύ από τέτοια, απλά ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ώστε να καλυτερέψει σαν εμφάνιση. Μήπως με κάνα σπρέι ή καμιά κρέμα που βάζουν στα αυτοκίνητα όταν φεύγει το χρώμα σε μερικά σημεία έκανε δουλειά και στην δικιά μου περίπτωση; δεν ξέρω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.