Jump to content

ΣτοΠαραΠεντε

Premium Members
  • Posts

    936
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ελλαδιστάν
  • Ενδιαφέροντα
    Η/Υ,anime,manga,Jpop,Διαδίκτυο
  • Επάγγελμα
    άνεργος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΣτοΠαραΠεντε's Achievements

  1. Τελικά η κάμερα του φορητού λειτουργεί, μάλλον λόγω της αναβάθμισης σε Windows 11.
  2. Θέλω να δημιουργήσω διαδικτυακή τάξη για να ανεβάζω υλικό, κυρίως σε μορφή pdf/doc, για τους μαθητές μου. Το google classroom απαιτεί σύνδεση με το λογαριασμό μου, αλλά δε θέλω να έχουν πρόσβαση στο email μου για ευνόητους λόγους. Σκέφτηκα να δημιουργήσω ιστολόγιο, αλλά και πάλι θα εμφανίζεται το email μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Μήπως να δημιουργήσω καινούριο email με κάτι άσχετο ως όνομα, πχ το Γιώργος Παπαδόπουλος να γίνει gpap ή teachergeorge; Δε θα υπάρξει πρόβλημα από τη google η χρήση δύο email από τον ίδιο χρήστη;
  3. ΣτοΠαραΠεντε

    Καλώδιο φόρτισης για Xiaomi

    Υποστηρίζουν και τη σωστή/γρήγορη μεταφορά δεδομένων;
  4. Κόπηκε η πλαστική μονωτική επένδυση που καταλήγει στο βύσμα USB-A κι είναι βέβαιο ότι θα κοπεί εντελώς στο άμεσο μέλλον. Διάβασα ότι η σωστή φόρτιση και μεταφορά δεδομένων εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα των καλωδιών USB A προς USB C. Βρήκα δύο αξιόλογα της Xiaomi μέσω Skroutz εδώ: XIAOMI MI USB-C CABLE 1M WHITE (BHR4422GL) TECHHUT.GR Xiaomi Mi Braided Cable Type C 1m Red (SJV4110GL) TECHHUT.GR Ο φορτιστής μου έχει έξοδο 3Α. Αξίζει να προτιμήσω τα καλώδια της Xiaomi ή να αγοράσω άλλα; Πώς ξέρω αν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση;
  5. Για την ώρα χρησιμοποιώ πειραματικά το OBS, αλλά παράγει μεγάλου όγκου αρχεία και χρειάζεται να μπορώ να τα συμπιέζω σε μικρότερα.
  6. Την αγόρασα διαδικτυακά από την Αθήνα με μονοετή εγγύηση, οπότε δεν. Νομίζω ότι στο Zoom άνοιγε, δε θυμάμαι. Τώρα διαπίστωσα το πρόβλημα, καθώς πρώτη φορά άνοιξα την εφαρμογή Camera του Windows. Έχω ήδη τη Microsoft Lifecam for Business για το σταθερό: Microsoft Lifecam Cinema For Business - Web cameras (PER.602436) WWW.E-SHOP.GR Äåí èá óáò îåöåýãåé ôßðïôá�áðïëáýóôå âßíôåï õøçëÞò ðïéüôçôáò ìå áíáëïãßá åõñåßáò ïèüíçò ê SKU:PER.602436 Την έχω δοκιμάσει μέσω της εφαρμογής Camera, αλλά δεν μπορεί να αποθηκεύσει ούτε εικόνα ούτε βίντεο. Εγκατέστησα το OBS και δούλεψε μια χαρά η Lifecam στο σταθερό. Μόνο που έχει θόρυβο και λογικά θα χρειαστώ μικρόφωνο με φίλτρα ήχου.
  7. Ενδιαφέρομαι για δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας/επεξεργασίας βίντεο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Έχω δει κάποια που χρησιμοποιούν και προτείνουν χρήστες του youtube, αλλά φαίνονται σύνθετα και είναι με πληρωμή. Για την ώρα θέλω κάτι (σχετικά) απλό, λειτουργικό και δωρεάν.
  8. Ενδιαφέρομαι για μικρόφωνο ημι-επαγγελματικής χρήσης από ανθεκτικό υλικό για τη δημιουργία εκπαιδευτικών και όχι μόνο βίντεο. Βρήκα μερικά εδώ: Tracer Premium PRO Condenser Microphone SET USB Tramic46788 - Ìéêñïöùíá (PER.581649) WWW.E-SHOP.GR Ìå áõôü ôï ðëÞñåò set ìéêñïöþíïõ óôçí êáôï÷Þ óáò, åßóôå Ýôïéìïé íá êÜíåôå áíÜ ðÜóá óôéãìÞ SKU:PER.581649 Tracer Microphone SET Studio PRO USB - Ìéêñïöùíá (PER.591914) WWW.E-SHOP.GR Ìå áõôü ôï ðëÞñåò óåô ìéêñïöþíïõ óôïýíôéï ç÷ïãñÜöçóçò óôçí êáôï÷Þ óáò, åßóôå Ýôïéìïé íá SKU:PER.591914 Απλώς για αρχή δε θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα, το πολύ 50 ευρώ.
  9. Ανοίγω το πρόγραμμα του Windows και η κάμερα δεν ανοίγει καν, μολονότι την ανοίγω χειροκίνητα. Διάβασα ότι οι φορητοί της Lenovo έχουν διακόπτη για την κάμερα. Ο δικός μου μάλλον δε λειτουργεί ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση. Μάλλον θα καταλήξω σε αγορά κάμερας... Θα δοκιμάσω και το OBS. Βρήκα ένα εκπαιδευτικό βίντεο εδώ:
  10. Έχω το Lenovo Ideapad 3 και θέλω να δημιουργήσω δικό μου βίντεο με την ενσωματωμένη κάμερα του φορητού. Υπάρχει κάποια εφαρμογή του Windows 10 ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εγώ; Δεν έχω ιδιαίτερη εξοικοίωση με το Windows 10 και δεν έτυχε να ξανακάνω βίντεο.
  11. ΣτοΠαραΠεντε

    Η Red Hat διακόπτει την υποστήριξη για το LibreOffice

    Δυστυχώς το Linux είναι πίσω σε θέματα υποστήριξης οδηγών, εφαρμογών κτλ σε σχέση με το Windows. Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς να βρεις ελαφριές διανομές για παλιούς υπολογιστές.
  12. ΣτοΠαραΠεντε

    Η Red Hat διακόπτει την υποστήριξη για το LibreOffice

    Όντως, τα Libreoffice και Openoffice έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με το νέο MS Office. Και θυμίζουν έντονα την επιφάνεια εργασίας του MS Office 2003 ίσως και παλαιότερο...
  13. Από τις πρωτόγονες κινητάρες οδεύουμε προς τις υπερσύγχρονες πολυκινητάρες.
  14. Τα κινητά της Vivo είναι αξιόπιστα/αξιόλογα; Έχω δύο Xiaomi (MiMax 2 και MiMax 3), αλλά δεν έχουν λειτουργία NFC και θα χρειαστεί κάποια στιγμή να αγοράσω καινούργιο κινητό με μεγάλη μπαταρία και μνήμη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.