Jump to content

paparoach

Premium Members
  • Posts

    2.293
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About paparoach

  • Γενέθλια 18/09/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    photo
  • Επάγγελμα
    φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paparoach's Achievements

  1. Σε brave ακόμα παίζει μια χαρά, android & windows
  2. paparoach

    Το νέο πρότυπο HDMI 2.1a θα παρουσιαστεί στη CES 2022

    Αντίο ζωή κ αέρα στα πανιά σου, έιναι η κατάσταση με τα ονόματα και τι τελικά υποστηρίζουν. Μπάχαλο. Ο απλός καταναλωτής δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί αυτό που πήρε δεν ανταποκρίνεται σωστά.
  3. Δεν διάβασα την πηγή, αλλά θα κάνω κάποια πιθανά σενάρια: Πρώτα απόλλα σε ότι λες έχεις δίκιο, μην παρεξηγούμαι. Αν η ενέργεια που καταναλώνει προέρχεται από πράσινη πηγή, πχ υδροηλεκτρικό, αλλάζει το πράγμα. Το mining η εταιρία το κάνει. Από εκεί και πέρα , διαλέγει αν θα πετάξει τον ζεστό αέρα στο περιβάλλον, ή θα τον μεταφέρει τη ζέστη σε boiler για να πάει να γίνει Ζεστό Νερό Χρήσης(ΖΝΧ). Κάτι παρόμοιο δεν γίνεται σε κάποιθα ελληνική πόλη (δεν θυμάμαι όνομα) που από το εργοστάσιο της ΔΕΗ και τους πύργους ψύξης παρέχουν ΖΝΧ σε όλο το δήμο?
  4. Να κάνω μια ερώτηση? Έχω μια χ370 μητρική, asus x370 pro , με εναν ryzen 1800x επεξεργαστή. Έχει βγάλει bios update , που το εκανα κ εγκατάσταση, για τα win11, όπως γράφει στο site. Με τον 1800x δεν μπορω να κάνω εγκατάσταση/θα έχω πρόβλημα με τα 11, ενώ πχ άμα πάρω κάποιον επεξεργαστή 2700χ ή 3700 πχ, θα είμαι οκ?
  5. Εγώ πάντως μιας και είχα κάτι δίσκους ελεύθερους , άδειους, έκανα 6tb plot, χωρις τη χρηση ssd, ετσι αργα και βασανιστικά. Max 4 plots την ημέρα. Πριν λιγες μέρες "κέρδισα" 2 chia. Με 450$ το κάθε ένα αυτή τη στιγμή, και με μόνα έξοδα το ρεύμα και την χρήση 4 δίσκων 3tb που είχα αγοράσει μτχ πριν 3 χρονια.. Δε με βλέπω κ πολύ χαμένο
  6. Εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μη γίνει κάμια μα*****α και χαλάσει κάνα ηλεκτρονικό στο σπίτι...την κάτσαμε τη βάρκα. Σε λίγο θα συζητάμε και για αύξηση τιμών και στα ασύρματα τηλέφωνα...
  7. Δεν δουλεύεις σε καμία περίπτωση στο μαξ την καρτα ως προς την καταναλωση. Χοντρικά υπολόγισε τα 220-240 απότι έχω δει σε φίλο. Πάλι πολλά είναι φυσικά.
  8. Ερώτηση: Αν επιλέξεις μόνο τους drivers να κάνεις εγκατάσταση, θα μπορέσεις α κάνεις overclock/underclock μεσω πχ msi afterburner?? Ή απλα το πέρνειε έτοιμο με default και πάπαλα?
  9. paparoach

    H Arctic τριπλασιάζει την περίοδο εγγύησης των AIO Liquid Freezer II Coolers

    Τις λύσεις της έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Γενικά διαβάζω πάρα πολύ καλά σχόλια αλλά και reviews. Οι τιμές είναι εξαιρετικές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Μπράβο για τα 6 χρόνια.
  10. paparoach

    Αγαπητή AMD...

    865 στο mindfactory μια 6700 με 2 ανεμιστηρες . Τα πιο premium μοντελα σαφως πανω απο 900 αποτι φαινεται. Αντιο ζωη. Παλι καλα που προλαβα και πηρα 6800 "φτηνα"
  11. paparoach

    Αγαπητή AMD...

    45 Mh/s βγαζει απειραχτη. Κάπου στα 48-49 αμα παιξεις με μνημες κλπ.τα 192bit την περιοριζουν
  12. Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν λάθος.
  13. Άντε μπας και εμείς με τις 370 μητρικές πάρουμε κάνα μτχ 3000 σειράς χωρίς να ζητάνε τιμές καινούριων! Πάντως σε μια άλλη ανάγνωσω, 5900 και 5950χ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Ελλάδα.
  14. Δεν θα μπορούσε να γίνονταν κάτι άλλο. Εμφανίζονται φωτογραφίες με εκατοντάδες ίδιες gpus από φάρμες. Κανένα κατάστημα ή χονδρέμπορας δεν έχει πιάσει στα χέρια του τέτοια νούμερα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.