Jump to content

Indiko_Xoiridio

Premium Members
  • Posts

    753
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Indiko_Xoiridio

  • Γενέθλια 22/03/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Zante

Contact Methods

  • Website URL
    www.dailyarticle.gr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Indiko_Xoiridio's Achievements

  1. Indiko_Xoiridio

    Οι αγορές μας..!!

    Ποιας εταιρείας είναι;
  2. Αχαχααχααχαχ.. ναι σωστά. Ο Νίκος ήταν ο chief της αποστολής μας στην Ισλανδία. Ήμασταν 6 άτομα ομάδα. Πήγαμε πέρυσι τον Οκτώβρη για 2 εβδομάδες. Νοικιάσαμε τροχόσπιτο και γυρίσαμε σχεδόν όλη την Ισλανδία. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και ήταν πολύ καλός. Με ισοθερμικό μέσα από την φόρμα και μπουφάν ήμασταν μια χαρά. Την τελευταία μέρα πριν φύγουμε.... έπεσε η θερμοκρασία, δεν ξέρω και εγώ πόσους βαθμούς.. και απλά μπήκε ο χειμώνας! Από εξοπλισμό είχαμε αρκετά.. 2x Nikon D810 (η μια γύρισε πίσω νεκρή, μετά από ένα βίαιο πνιγμό σε μια παγωμένη λίμνη), αρκετές D750, Nikon 14-24, 24-40, 70-200, Sony A7S, A7R II, Zeiss 16-35mm, RX100 III, ράγες digislider, κεφαλή emotimo, heaters για τους φακούς (απαραίτητα λόγω υγρασίας... τις περισσότερες φορές οι κάμερες απλά έσταζαν νερό ολόκληρες), Phantom 3 Pro και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν τώρα. Τα πλάνα του timelapse είναι τραβηγμένα με τις Sony Α7. Οι Nikon χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για φωτογραφίες και βίντεο. Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί αρκετούς μήνες πριν και το κόστος ήταν περίπου 1.5-2Κ ανά άτομο. Βέβαια είχαμε πετύχει καλή προσφορά στα αεροπορικά και με την χρήση του τροχόσπιτου μειώθηκε κατά πολύ και το κόστος διαμονής.
  3. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ναι, ο Νίκος γνωρίζεται με τον Τάσο. Θα βγει σε λίγο καιρό αναλυτικός οδηγός με όλες τις λεπτομέρειες.
  4. Οι 2-3 μήνες έγιναν χρόνος... επιτέλους όμως τα καταφέραμε και το τελικό timelapse βίντεο είναι έτοιμο. Whispering Iceland | 4K
  5. Indiko_Xoiridio

    Οι αγορές μας..!!

    Θα το κάνω Dual Boot (Windows - Hackintosh) και δεν ήθελα να μπλέξω με Partitions στον ίδιο δίσκο..
  6. Indiko_Xoiridio

    Οι αγορές μας..!!

    Αναβάθμιση μετά από 3-4 χρόνια!
  7. Indiko_Xoiridio

    Αγορές και paypal

    Και εγώ περιμένω ένα refund από τις 26 του μήνα. Ακόμα τίποτα... Μόλις έστειλα μήνυμα στο support και περιμένω να μου απαντήσουν.
  8. Ήταν ο σπόνσορας οπότε έπρεπε να φανεί..
  9. Η μαγευτική Ζάκυνθος από ψηλά! https://vimeo.com/168448245
  10. Indiko_Xoiridio

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Την 1Ω αντίσταση έχω βάλει, όχι το επισκευάσιμο. Πάντως από χθες που έγραψα μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν μου έχει κάνει διαρροή ξανά..
  11. Indiko_Xoiridio

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Μετά από μια εβδομάδα με VTC Mini + Kanger Subtank άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα... Τις τελευταίες μέρες φαίνεται σαν να χάνει υγρά το subtank. Από ότι παρατήρησα βγαίνουν από τις τρύπες που είναι για να ρυθμίζεις την ροή του αέρα. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται αυτό; Κάνω κάτι λάθος;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.