Jump to content

stemac

Premium Members
  • Posts

    213
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    ξυσιμο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stemac's Achievements

  1. stemac

    Αγορα laptop

    Ναι τελικα πηρα ενα HP 840 G1, i5 4310, 4G ram, 180G intel SSD, 14". Πρωτη μερα αρκετα εως πολυ χαρουμενος με το πως παει εκτος απο 1.5 ωρα που μου πηρε να καταφερω να κανω update to TPM που δεν ηθελε με τιποτα.
  2. Αποφασισαν οι γονεις για αγορα laptop, χρηση κυριως browsing, power-point + excel και κανα youtube οθονη 14-15" το βασικο ειναι να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και οθονης (FHD, ips+) budget εως 500 Στο skroutz που κοιταξα ειδα οτι στις 14" με οχι εντελως αδυναμο επεξεργαστη πας στα 600+ οποτε αναγκαστικα 15.6"; Σε ενα αλλο thread ειδα τα εξης: http://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-320-15-fullhd-a6-4gb-ssd128-w10-onyx-black.html https://www.skroutz.gr/s/13568383/HP-250-G6-N3710-4GB-256GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/13710121/Lenovo-IdeaPad-320-15ISK-i3-6006U-4GB-256GB-FHD-No-OS.html ο Α6-9220 / Ν3710 σε benchmarks σε σχεση με το n3060 που γνωριζω φανηκε ενα +60% που μου φαινεται λιγο. Γενικα ποιες εταιρειες / σειρες μοντελων θεωρουνται αξιοπιστα τη σημερον ημερα;
  3. stemac

    Αγορά router με υποστηριξη 3G/4G

    Οκ και παλι λιγο ακριβο εκτος αν προσφερει τιποτα για απομακρυσμενη χρηση. Δε θα εχω προσβαση οποτε οτιδηποτε management & ενεργοποιηση πακετων θα γινεται απο μακρυας. Οσο για το banner το ublock origin δε το κοβει!
  4. stemac

    Αγορά router με υποστηριξη 3G/4G

    ναι οι εκδοσεις 6.29 εως και 6.43rc3 εχουν το bug. εκτος αν το καταλαβα λαθος!
  5. stemac

    Αγορά router με υποστηριξη 3G/4G

    το πρωτο λιγο ακριβο και γραφει απο κατω οτι κανονικα θελει καποια αδεια για τη χρηση του στην Ελλαδα; Το δευτερο ενδιαφερον αλλα προχτες; βρεθηκε παλι τρελο exploit για τα mikrotik οποτε :/
  6. stemac

    Αγορά router με υποστηριξη 3G/4G

    A πολυ ωραια οποτε αν δε βρεθει router με SIM επομενες μερες θα παω για αυτο. Κανα data management software εχει κανενα απο τα δυο τους (ελπιδες για το huawei).
  7. stemac

    Αγορά router με υποστηριξη 3G/4G

    ευχαριστω αλλα θα το εχω υποψην αν παω για router με μπαταρια! εχεις δικιο το ειχα δει απο τη φωτογραφια αλλα το ξεχασα στη συνεχεια που κοιταγα και αλλα μοντελα απο το skroutz. Με την τιμη του και τα καλα λογια που λες ειναι δελεαστικο. Βεβαια ενα παλιο στικακι της cosmote που εχω alcatel ειναι στα 7,2Mbps οποτε μαλλον πρεπει να παρω ενα πιο νεο σα το huawei που εδειξες. Επειδη με τα 2 παμε στα 70 ευρω (αν η wind δε το εχει κλειδωμενο που δε νομιζω) καμια αλλη ιδεα για router σε αυτα τα λεφτα που να παιρνει SIM?
  8. Καλησπέρα, ψαχνω ενα router το οποιο θα δεχεται καρτα SIM ή εναλλακτικα να υποστηριζει ευρυ φασμα απο 3G/4G dongles. Θα μενει ανοιχτο επι μηνες οποτε θα προτιμουσα να μην εχει μπαταρια. Η χρηση του θα ειναι μονο για να δινει wifi απο 3G/4G. Bonus: αν εχει εστω μια ethernet θυρα αν εχει data management software το ιδιο τα κλασικα στυλ: TP-Link TL MR3020 που εχουν μπαταρια τα αποφευγω γιατι φοβαμαι οτι θα μου μεινουν συντομα αν ειναι ανοιχτα 24/7 για μηνες.
  9. Καλησπερα, εχω το εξης θεμα εδω και 2 ημερες. Ο υπολογιστης οταν κανει post 70%+ δε δινει η καρτα σημα σε καμια απο τις δυο οθονες. Πολλαπλες επανεκκινησεις ειτε α) το φτιαχνουν β) σταματαει το post πριν το memory check και παγωνει εκει. Για να ξεκολλησει θελει να αδειασω τους πυκνωτες που παλι συνηθως εχει ως αποτελεσμα η bios να τον πιει να κανει fail to hash και να κανει restore απο backup. Τι δοκιμασα: 4 passes memtest+ OK εβγαλα τη gpu και ετρεξα με onboard graphics λειτουργησε μια χαρα Μια φορα που μπηκε με τη gpu, εβαλα ενα random παιχνιδι να σηκωσει load -> ρευμα να δω μπας και εχει σχεση με τροφοδοτικο - δεν ειχε Οποτε λογικα η gpu ειναι αν και αυτο που πρεπει να κανω flush τους πυκνωτες με ανησυχει. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω; ΜΒ: Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) GPU: ATI AMD Radeon HD 5870 PSU: Corsair TX 650 ευχαριστω
  10. Καλησπερα, αρχικα το laptop το θελω για οταν δεν ειμαι σπιτι και να αντικαταστησει το υπαρχων notebook (n280, 2GB, 11.6") του οποιου η χρηση ειναι αποκλειστικα για remote σε home server windows / nix μιας και αυτο αντεχει μονο. Προφανως με κατι νεοτερο θα κανω και κανα web browsing / ελαφρο streaming αλλα ως εκει. Με νοιαζει να ειναι ελαφρυ, μικρο σε διαστασεις και σχετικα καλη ποιοτητα οθονης. Απο κει και περα λογω του budget δε περιμενω πολλα. Αυτο που εχω δει να ξεχωριζει στα παραπανω ειναι το lenovo 110S (ιδιες inches / αναλυση με το υπαρχων) με αρνητικα για μενα κυριως το οριο τον 2GB ram της cpu, απο κει και περα εχει πολυ καλες κριτικες. Ενα αλλο που ειδα σημερα ειναι του eshop το innovator V148 στις 14" με καλη αναλυση, λιγο καλυτερο επεξεργαστη και το ιδιο οριο στη RAM αλλα δεν εχω τη παραμικρη ιδεα για τη ποιοτητα του. Εχει κανενας εμπειρια με καποιο απο αυτα τα δυο ή εχει να προτινει κατι αλλο; Υπαρχουν διαφορα refurbrished με i3/i5, ssd σε 11-13" με περισσοτερη ram κτλπ αλλα λογω της χρησης του προτιμω τις μικροτερες διαστασεις παχους και βαρος. Ευχαριστω
  11. stemac

    Αγορα projector - Epson EH-TW6100

    Σχεδον απο ολα τα μοντελα στη κατηγορια 600-1500 μονο το BenQ W1070 και ο "gamer friendly" προβολεας ειναι διαθεσιμοι στο skroutz. Γενικα θελω πω οτι σε μενα, που ειμαι ασχετος απο προτζεκτορες, δε με βοηθαει να καταλαβω γιατι ο Χ ειναι καλυτερος απο το Υ. Πχ ο BenQ W1070 vs Epson EH-TW6100 ποιος ειναι καλυτερος και γιατι; Δυστυχως στο "επιπεδο" που ειμαι μαλλον βοηθαει πιο πολυ το: Χ,Υ,Ζ ειναι καλοι κτλπ. Σε ευχαριστω παντως για το λινκ.
  12. stemac

    Αγορα projector - Epson EH-TW6100

    Η αποσταση απο το πανι ειναι max 3.5m και ο συντελεστης του πανιου ειναι 1.1 ? Επαναλβανω οτι δυστυχως ειναι απαραιτητο να εχει ηχεια. thx το κοιταξα αλλα δε μπορω να πω οτι καταλαβα πολλα. Κυριως προτεινει καποια μοντελα ανα κατηγορια;
  13. stemac

    Αγορα projector - Epson EH-TW6100

    οκ θα μεταφερω τις οδηγιες να γινουν οι μετρησεις (βρισκομαι σε αλλη πολη)! Η αποσταση ειναι μεταβλητη παντως καθως ο προτζεκτορα καθεται πανω στο δικο του τραπεζακι και τσουλαει. Το πανι ειναι λευκο και κατεβαινει απο το ταβανι. Κυριως βραδυ βλεπουν - το νωριτερο που θα χρησιμοποιηθει ειναι απογευμα. Ο υπαρχων δεν εχει ιδιαιτερα δυνατη φωτεινοτητα και αν δεν ειναι πληρες σκοταδι δεν ειναι τοσο καλα. Ο χωρος ειναι το σαλονι και ειναι για ταινιες / σειρες. Το πανι βρισκεται καθετα στο κεντρο του σαλονιου, υπαρχει αρκετως χωρος ενω οι τοιχοι ειναι σε σκουρα χρωματα οποτε δεν υπαρχει πολυ αντανακλαση. edit: απαντηση απο αυριο. Η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα ενω το πανι εχει πλατος 2 μετρα.
  14. Καλημερα, θελω τη βοηθεια σας μιας και προκειται να αντικαταστησουμε τον projector που εχουμε. Ως τωρα η πιο πιθανη αγορα ειναι ο Epson EH-TW6100. Ψαχνω για γνωμες πανω στο συγκεκριμενο μοντελο και αντι προτασεις στο ιδιο price range δηλαδη ~1k. - Ο προτζεκτορ προβαλλει πανω σε πανι. - Ειναι απαραιτητο να εχει ενσωματομενα ηχεια, ενσυρματα / ασυρματα ηχεια δεν παιζουν.
  15. stemac

    Ερωτήσεις: geekbuying, GearBest, Merimobiles

    malware? για πες λεπτομεριες γιατι και εγω απο gearbest το πηρα.. και τωρα ανησυχω. Δεν το εχω βαλει να φορτισει απο pc αν απο εκει γινεται η μεταφορα ή μεσω του app?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.