Jump to content

Arkan

Premium Members
  • Posts

    880
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Arkan

  • Γενέθλια 27/07/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Steam
    arkanovios

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.912 Εμφανίσεις προφίλ

Arkan's Achievements

  1. Arkan

    Dragon’s Dogma 2

    Κι εγώ λέω να περιμένω λιγάκι, όπως αντίστοιχα και το Horizon Forbidden West. Με βοηθάει να κρατηθώ λιγάκι το τριήμερο που θα είμαι εκτός, όπως και κάποιες άλλες δουλειές που έτυχαν.
  2. Arkan

    Helldivers 2

    Παίζω με κάτι φιλαράκια. Έχει το γέλιο του. Ιδίως όταν κολλάς κάποιο stratagem πάνω στο drone του φίλου σου και καταλήγει να σας παίρνει όλους μαζί η μπάλα. Παραδόξως, δεν είχα πρόβλημα με randoms και βγάζαμε κανονικά τα missions. Δεν ξέρω τι γίνεται στα μεγάλα level βέβαια, εκεί ίσως θα χρειαστεί σωστό γκρουπ για συνεννόηση. Ώρες ώρες μου θυμίζει το Serious Sam έτσι όπως σου έρχονται από παντού.
  3. Arkan

    DIY NAS - N100 VS Pi5

    Στην δική μου περίπτωση, έχω στήσει unraid (την μικρή έκδοση, μέχρι 5 δίσκους) κι έχω βάλει Plex media server με διάφορα *arrs. Το unraid το έβαλα γιατί απλώς είναι πολύ εύκολο στην χρήση/αναβάθμιση κλπ. Απλώς έβαλα τους δίσκους, ό,τι χωρητικότητα και να είχαν (4ΤΒ+2ΤΒ+1ΤΒ τότε). Το μόνο που ένοιαζε ήταν το parity να είναι το ίδιο ή μεγαλύτερο από τον μεγαλύτερο data δίσκο. Κι όταν χρειάστηκε να αλλάξω δίσκο με μεγαλύτερο, τον άλλαξα και τελείωσε η υπόθεση, χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ expand κι άλλα τέτοια. Ένας άλλος λόγος που το έβαλα έναντι του FreeNas που σκεφτόμουν, ήταν ο υπολογιστής που τρέχει το σύστημα. Ένα αρχαίο workstation Τ3500, με έναν W3540 και 12GB DDR μνήμη στα 1333. Σαφέστατα μπορεί να γίνει και καλύτερη εγκατάσταση, ιδίως με νεότερα μηχανήματα. Θα αφήσω εσένα να βρεις το κατάλληλο μηχάνημα, γιατί ψάχνομαι κι εγώ για αναβάθμιση.
  4. Χμμμ, θα με κάνετε να αλλάξω κι εγώ το DP της Alienware... Νομίζω πως έχω παρόμοιο θέμα, αλλά πάντα το έριχνα στα windows που έχω να κάνω format κάτι αιώνες.
  5. Το Dinovo που είχα πάρει όταν βγήκε, όπως και το Performance MX, γελάνε στο "δεν παίρνουμε logitech γιατί χαλάνε" συνεχίζοντας να δουλεύουν άψογα. Jokes aside, "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά". Το σκεφτόμουν για πληκτρολόγιο, αλλά μάλλον θα πάω σε κάτι όπως αυτά που βλέπω εδώ κατηραμένοι όφεις που με προκαλείτε
  6. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Για να μην κάνω καμιά χαζομάρα, το Metro το κέρδισε κάποιος. Μπαίνω στο giveaway και πατάω το send και είμαι κομπλέ από την μεριά μου;
  7. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Έκανα τόσα edit γιατί δεν θυμόμουν πως να βάλω σωστά το λινκ και τελικά μόνο αυτό δεν μπήκε... Κάποια στιγμή πρέπει να μάθω και πως βάζω το live signature ή όπως αλλιώς το λένε... https://www.steamgifts.com/giveaway/eJ8BU/metro-exodus
  8. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Θα μπορούσες να πεις πως είμαι και λίγο πυροτέχνημα. Γενικά είμαι λίγο γκαντέμης και δεν έμπαινα πουθενά, γιατί πρακτικά δεν κέρδιζα ποτέ τίποτα Έτυχε να μπω σε αυτό και παραξενεύτηκα που κέρδισα. Ελπίζω να μην δημιούργησα κανά θέμα βέβαια. Και για πρώτο πείραμα, ένα μικρό που το έχω καιρό αν και πιστεύω πως θα το έχουν όλοι. Μην κάνω χαζομάρα ΚΑΙ με την δημιουργία giveaway
  9. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Έτσι είναι και σε μένα! Τι έγινε ρε παιδιά, είπα να μπω μετά από τόσο και κατάφερα να το χαλάσω;
  10. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Το έκανα χθες το βράδυ. Μέσα από το site κανονικά. Το κατέβασα κιόλας το παιχνίδι.
  11. Arkan

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    'Tis me! 2 3ωρα meeting εχθές μου έκαναν το μυαλό πουρέ. Ξέχασα να ευχαριστήσω τον gifter!
  12. Arkan

    AMD Zen 4

    Κι εγώ σε τέτοιο δίλλημα είμαι αυτόν τον καιρό... Ψάχνω να αντικαταστήσω το Mi Box S που έχω και παίζει το Plex και στην αρχή έλεγα να πάω στο Nvidia Shield Pro που παίζει τα πάντα. Αυτά τα μικρούλια όμως νομίζω πως με τραβάνε λιγάκι τώρα τελευταία και δεν ξέρω που θα καταλήξω.
  13. Arkan

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Εν μια νυκτί (ή όπως αλλιώς το λένε...) ~200€ διαφορά
  14. Arkan

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Σήμερα κατά τις 8 που είδα πάντως, η φθηνότερη ήταν στα ~1150€...
  15. Arkan

    Weird issue?

    Καθόμουν και κοιτούσα τον υπολογιστή και λέω με δουλεύει... Έχω τώρα πάνω μόνο την Alienware και την HP κι όλα είναι οκ. Επανήλθε και το cinebench στο 14500. Άσχετο, αλλά είπα να το πω κι αυτό, επίσης περίεργο που με την Dell έπεφτε στο 13000. Minidump δεν έχει, κάτι αρχαία άσχετα μόνο. Oh well.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.